Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
Koszi a tippet, de a cel az volt hogy egyszerusitsem az eletem, ne kelljen kulon eszkozzel baszakodni. A SAL radiot meg tudam nyomkodni egy mediamarktban, nincs kulon antennaja, de tisztan szoltak a lekeresett radio adok. Viszont rohadt nagy, nem ilyesmit kerestem.
Itt iranybaraktak es megneztem a jbl kinalatat. Tuner 2 45e korul van a Tuner 3 egy tizessel dragabb, de a heten jott egy akcio az emagnal megkaptam 45e alatt szoval a Tuner 3-as lett a kivalasztott, meg is jott, gond nelkul behangolta a szukseges adokat es antenna kihuzas nelkul is bejott minden szepen.
Egy gomb, bekapcsol, a legutobbi ado rogton szol es kozben hasznalhatom a telefonom szabadon, nem kell bongeszovel meg appokkal szorakozni.
Koszonom az iranymutatast, dragabb lett mint vartam, de jo cucc lett vegul.
-
Samott
addikt
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Pont azert kerdeztem itt, hogy van-e ebben a mufajban jobb ajanlat. JBL jo lehet, de nincs szukseg nalunk DAB ra es gondolom amiatt kerul ketszer annyiba mint amit erre szanok. Es nem kendacsolni akarok, hanem egygombos megoldast keresek.
-
Samott
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Koszonom, ertekelem az igyekezetet, de mar van egy earfun uboom l-em es pont azert keresek radiot, mert kenyelmetlen telefonrol streamelni ra a radiot, amit amugy az eterbol is vehetnek. Nem kell nagy hangero, csak abban a szobaban szoljon ahol vagyok, vagy barhol a haz korul. Nem, nincs szuksegem DAB-ra plane hogy itthon nincs is ilyen szolgaltatas. Es nem akarok tobb eszkozzel, meg madzagokkal bohockodni.
Ereztem hogy nem nagy a valasztek, en se rajngok a SAL-ert, de nem talaltam mast. Ezert kerdeztem, hatha.
-
Samott
addikt
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Hordozhato FM radiot keresek, hogy ott szoljon ahol eppen vagyok. Ne kelljen konnektort keresni es elfogadhato hangminosege legyen.
-
Samott
addikt
Sziasztok, olyan hangszorot keresek amiben van FM radio, keresgeltem es eddig ez a legjobb jeloltem abban arkategoriaban (20e korul) amit keresek: SAL BT 5000

Ez gondolom valami rebrandelt kinai csoda, de jokat irnak rola. Mielott megvennem, van esetleg valami jobb ajanlat, bevaltabb cucc? A hordozhatosag es az FM radio a fo szempont a kivalasztasnal. Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest