Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
peppe79
üzenetére
Most esett le, hogy te voltál, aki kis(ebb) méretű, rögzíthető (!) hangszórót keresett. Ebből lett a T8? Őszintén nem értem a választást. A "targoncás HiFi"-nek sokkal jobb lett volna egy "irányított" hangszóró.
" ... picit irányba kell forgatnom a hangszórót ... " – és azt, hogyan teszed? Csak mert az egyik csatorna ( ... tényleg, ez most akkor mono, vagy sztereó?) ilyenkor épp az ellenkező irányba szól. -
francz'70
senior tag
válasz
peppe79
üzenetére
"picit irányba kell forgatnom a hangszórót, hogy halljam az adást."
Hát igen, sajnos ez a 360 fokos speakerek úgymond hátránya, ilyen körülmények között egy irányított hangú jobb lenne. De én pl. ettől függetlenül díjazom, pláne ahogy zárt térben szórja a hangot - pl. a hangszóróim közül a T6 Plus Upgraded és a tuningolt T6 Max hangszórása jobban bejön mint a Flip 5 - pláne közelről hallgatva, és mivel van jobb és bal csatorna
sokszor olyan mintha nem is mono lenne"Ha egyszer lesz rá lehetőségem, akkor kipróbálom TWS-ben"
Én is ott követtem el a hibát, hogy kipróbáltam....
...azóta mindegyikből kettő van
-
francz'70
senior tag
válasz
peppe79
üzenetére
, teljesen elégedett vagyok a Tronsmart T8-al
Lehetsz is, ez a videó is bizonyítja, hogy elég jól össze lett szögelve, 360 tölti a teret úgy ahogy kell [link]Steve Morse - Ghostwind dalát megkönnyeztem. A T8-al ez a hatás most elmaradt.
No igen, ...a Ghostwind, brutál jó muzsika...
TWS ben azért lehet, hogy találnál egy két könnycseppet
-
francz'70
senior tag
válasz
peppe79
üzenetére
Youtube-on találni egy két videót D320 vs. T7 és kb. hasonló a két speaker, T8 meg jóval jobbnak tűnik mint a T7, szerintem jól döntöttél.
Az a dedikált mélynyomó az alján azért piszkálja a fantáziámat, T6 max - nál nekem bejött ez a megoldás csak ott a magasak ugye...a T8 viszont alapból szebben szól (mondjuk a maxhoz képest nem nehéz)Ha van valami viszonyítási alapod leírhatnál egy két infót a T8-ról.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
peppe79
üzenetére
Mennyiért sikerült hozzájutnod?
Csak mert látom 19K nagyságrend. Ilyen kialakításban és árkategóriában én lehet a W-King D320-ra gyúrtam volna rá. 24K a temu-n, bár ott nem tudom kockázat-e, hogy eredeti-e vagy nem, mert amazonon.de-n már 29-30K.
Vagy nem lehet nagy zenei különbség kettejük között? -
Aprósólyom
addikt
válasz
peppe79
üzenetére
És? Tessék már használni, megdolgoztatni a legfantasztikusabb szervünket!
Mondok egy ötletet: pár méter paracord és csinálsz egy hálós tartót neki, amit karabínerrel oda rögzítesz, ahova csak akarsz. Ha nem tudsz csomót készíteni, tonna számra találni videót a youtube-on.
Azért annyival jobb a Uboom L, hogy ne ezen múljon már. -
<Adamsky>
nagyúr
-
-
Aprósólyom
addikt
válasz
peppe79
üzenetére
Vagy Uboom L 47 USD most ackióban, ingyenes kiszállítással. [link]
Tribit XSound Go is jó ajánlás Cyborg részéről.Mindkettőnek van EQ állítási lehetősége, ami azért lehet, jó, mert a podcastok mélyhang kiemelését vissza lehet venni, ami segíti növelni a játékidőt. (Mély hangok jobban eszik az akkut mint a közép és magas hangok)
Véleményem szerint Uboom L jobb vétel, viszont valamivel nagyobb és nehezebb. Ha számít, hogy minél kisebb legyen, akkor Xsound Go: a méretét majd csak a letölthető manuálban találod meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huananzhi x99-bd4 (x99 BYD) + E51620v3 + 16GB Kingstone Hyper X ddr4 2133mhz
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i9-12950HX 16C / 32GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU tervező
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
sokszor olyan mintha nem is mono lenne
Tegnapelőtt meg is érkezett a Tronsmart T8-as.
Megrendeltem a T8-at.