Hirdetés
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg
üzenetére
Úgy tűnik, volt (némi) értelme a nagy PH!-s vendéglátásnak / haverkodásnak az Earfun-al.
Hová írtál? Itt vagy a YT-n? Gondolkoztam én is ezen, de annyira nem interaktív a PH! (Bog?) ilyen szempontból. Egy korábbi YT-s videó alatt és is tettem fel kérdéseket (ők kérték), amire végül semmilyen válasz nem jött ...
"Leállt az UboomX gyártása, és egyelőre nem is terveznek új hangszórót."
Grat. hozzá! Ezek után szerintem később se tervezzenek, mert senki sem fogja őket komolyan venni.
Látszik, hogy ők is inkább a biztosra (TWS fülesek 200× eladható ugyanaz, miközben a vevő azt sem veszi zokon, hogy 1-1,5 évente újat kell vennie) mennek. Egy hangszóró kifejlesztése macera. Úgy tűnik, hogy ez nekik túl nagy falat.
Más kérdés, hogy ha már itt van, és kész, akkor azt miért nem gyártatják? Na, mind1.#20313 carl18
""Oluv " nem Kammuzik." – lehet naiv vagyok, de nekem ez meg sem fordult a fejemben. Ahogy korábban írtam, én max. azt feltételeztem, hogy volt némi félreértés, esetleg az Earfün meggondolta magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- Asus Rog Ally RC71L keveset használt PC konzol
- iPhone 15 128GB zöld 100% akku - mint az új - Apple jótállás 2026.10 27.-ig
- Nespresso AEROCCINO XL Fekete tejhabosító, nagyobb kapacítású
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi