Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ...te sem egy boombox méretet terveztél eredetileg, csak a Uboom X meg túlságosan is meggyőző volt."
Ez így van! Viszont az X beelőzte a LAVA-t, és előbbit nagyon megszerettem. Nagy? Az. Túl nagy? Hááát... lehet, de nem egy Boombox méret (ami ugye az Xtreme után jön), szóval épp az elviselhetőség határán van nálam.
Ugye arról már rengeteget beszéltünk, hogy az X-et Oluv 110%-ra tökéletesítette. Ebben nem csak az eq. "csavargatás" van benne, hanem pl. a hangerőlépcsők átszabása.
Utóbbit akkor tudja értékelni az ember, mikor rájön arra, hogy egy hangszóróval le tudja fedni az igényeit (este podcast hallgatása minimális hangerőn, nappal beltérben zenélés, este / hétvégén kerti sütögetés). Ezt a X hibátlanul tudja.
Ellenpélda: minap elővettem a Motion+ -t, és rendesen zavart, hogy adott hangerőszinten halk, de amint egyet léptettem, az már hangos volt. Ez sokaknak apróság, esetleg legyintenek rá, de, ha esetleg megszoknák, hogy lehet ez másmilyen is, akkor lehet ők is húznák a szájukat. Én pl. tartok attól, hogy a LAVA-val is akadna ilyen gondom, miközben hangzásban – az új fw. ellenére is szerintem – alulról karcolja a X-et (remélem lesz majd ilyen teszt is, és talán kiderül, hogy igazam van-e).
Szóval tetszik a LAVA, de épp annyira tartok is tőle, ill. perpillanat nem látom a helyét az ilyen-olyan hangszóróim között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lexar NM620 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 3500-3000 MBs - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest