Hirdetés
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
én teljesen elfogadom ha téged zavar
Én ahogy használom nekem tökéletes néha konyhába szoktam berakni illetve élete nagyrészét nappaliba tölti tv alatt ha sütögetünk kint kertbe akkor az asztalra szoktam letenni vagy terasz alól szól. Párszor előfordult mühelybe is kivittem ott van egy polc oda teszem le meg kétszer vittem el rokonokhoz esti sütögetéshez ott kitettem kisebb széket arról szólt egy fa alatt. Szóval nekem nem okozott gondot eddig a használata
Talán majd go+ play 4 (ha lesz) ott már nem kerül alulra vagy ha igen akkor gyárilag rácsos lesz meg amit én hiányolok USB-C töltés amit remélem 4. verzió megkap azért hogy pl powerbankrol is lehessen táplálni. (ha már az akksin spórólnak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Automata kávégépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Én ahogy használom nekem tökéletes néha konyhába szoktam berakni illetve élete nagyrészét nappaliba tölti tv alatt ha sütögetünk kint kertbe akkor az asztalra szoktam letenni vagy terasz alól szól. Párszor előfordult mühelybe is kivittem ott van egy polc oda teszem le meg kétszer vittem el rokonokhoz esti sütögetéshez ott kitettem kisebb széket arról szólt egy fa alatt. Szóval nekem nem okozott gondot eddig a használata
Talán majd go+ play 4 (ha lesz) ott már nem kerül alulra vagy ha igen akkor gyárilag rácsos lesz meg amit én hiányolok USB-C töltés amit remélem 4. verzió megkap azért hogy pl powerbankrol is lehessen táplálni. (ha már az akksin spórólnak)