- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szelindek #19801 üzenetére
Az UBoom L-et – de úgy szerintem általában egy bt. hangszórót – nem jó eq.-zni. Hamar torzítás lehet a vége. Vannak hangszórók, amik egészen furán viselkednek, ha nem a "tiszta" forrást kapják (nem mindegyik DSP szereti / kezeli jól).
" ... de nincs egységes állásfoglalás."
Nem is lesz. Mikor nagyon közel kerül két hangszóró, akkor onnantól már ízlés kérdése. Van, pl. aki úgy hallgat zenét, hogy kb. bármit is tudjon a hangszóró, beállít egy jó kis "V"-s eq.-t oszt' had szóljon! Aztán ott van a zene. Egy edm.-nél nem probléma, hogy nincsenek közepek ...
Az Uboom L-nek az egyik előnye, hogy azzal tényleg foglalkoztak (Oluv), és nem csak rádobtak egy hangzásjavító cuccot (itt is meghallgathatód ... fülessel!!)Sztereó vs. 360°-os: a "Xiaomi Bluetooth Speaker (QBH4275GL)"-ben ugye két "csipogó" van. Az egyik előre, a másik hátra sugároz. Viszont mélyközép, csak az egyik alatt van. Akkor ezt most, hogyan érdemes hallgatni?
A Xiaomi hangszóróinál az sem világos, hogy melyikhez van app? Talán egyikhez sem?
... azért az L-ben eleve ott vannak az Oluv féle preset-ek, plusz egy több sávos eq. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szelindek #19797 üzenetére
Amiről váltani készülsz az elvileg sztereó. Ezek az újak pedig elvileg mind mono-k. Ez nem tudom gond-e.
Egyébként arra akartam kilyukadni, hogy én spec. nem igazodok ki a termékpalettájukon. Van "Bluetooth Speaker", aztán "Mi Portable Bluetooth Speaker", meg "Sound Outdoor" ...
Melyik, milyen kategóriába esik? Első blikkre – ahogy írtam – szinte mind 1db "racetrack" hangszórót és egy csipogót tartalmaz. Méretben sincs igazi különbség ...
... úgy kell túrni a specifikációt, hogy kiderüljön valami. És még akkor sem biztos, hogy a többet tudó jobb is (jobban szól-e?).
Azért írtam, hogy olvass vissza, mert megoszlanak a vélemények az Uboom L-el kapcsolatban. Van aki pl. úgy érzi, kevés benne a mély. Én az Uboom L-et venném, de ez az én szubj. véleményem. -
<Adamsky>
nagyúr
-
Kapanyél
őstag
válasz
szelindek #12240 üzenetére
Meg kellene hallgatnod: hipermarketekben, elektronikai boltokban szoktak kitenni belőlük.
A Clip nagyobb, sokkal tovább bírja az akkuja, a Go-nak van passzív radiátora, amivel csodát terveztek kompenzálni és olcsóbb is.Ebben a méretben nincsen csoda, még a jóval drágább Denon Envaya mini is éppen csak megüti a hallgatható szintet.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- E-roller topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Okos Otthon / Smart Home
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Lian Li O11 mini snow edition // SFX 750W // 6x Deepcool argb venti
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest