Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szelindek
üzenetére
Az UBoom L-et – de úgy szerintem általában egy bt. hangszórót – nem jó eq.-zni. Hamar torzítás lehet a vége. Vannak hangszórók, amik egészen furán viselkednek, ha nem a "tiszta" forrást kapják (nem mindegyik DSP szereti / kezeli jól).
" ... de nincs egységes állásfoglalás."
Nem is lesz. Mikor nagyon közel kerül két hangszóró, akkor onnantól már ízlés kérdése. Van, pl. aki úgy hallgat zenét, hogy kb. bármit is tudjon a hangszóró, beállít egy jó kis "V"-s eq.-t oszt' had szóljon! Aztán ott van a zene. Egy edm.-nél nem probléma, hogy nincsenek közepek ...
Az Uboom L-nek az egyik előnye, hogy azzal tényleg foglalkoztak (Oluv), és nem csak rádobtak egy hangzásjavító cuccot (itt is meghallgathatód ... fülessel!!)Sztereó vs. 360°-os: a "Xiaomi Bluetooth Speaker (QBH4275GL)"-ben ugye két "csipogó" van. Az egyik előre, a másik hátra sugároz. Viszont mélyközép, csak az egyik alatt van. Akkor ezt most, hogyan érdemes hallgatni?

A Xiaomi hangszóróinál az sem világos, hogy melyikhez van app? Talán egyikhez sem?
... azért az L-ben eleve ott vannak az Oluv féle preset-ek, plusz egy több sávos eq. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szelindek
üzenetére
Amiről váltani készülsz az elvileg sztereó. Ezek az újak pedig elvileg mind mono-k. Ez nem tudom gond-e.
Egyébként arra akartam kilyukadni, hogy én spec. nem igazodok ki a termékpalettájukon. Van "Bluetooth Speaker", aztán "Mi Portable Bluetooth Speaker", meg "Sound Outdoor" ...
Melyik, milyen kategóriába esik? Első blikkre – ahogy írtam – szinte mind 1db "racetrack" hangszórót és egy csipogót tartalmaz. Méretben sincs igazi különbség ...
... úgy kell túrni a specifikációt, hogy kiderüljön valami. És még akkor sem biztos, hogy a többet tudó jobb is (jobban szól-e?).
Azért írtam, hogy olvass vissza, mert megoszlanak a vélemények az Uboom L-el kapcsolatban. Van aki pl. úgy érzi, kevés benne a mély. Én az Uboom L-et venném, de ez az én szubj. véleményem. -
<Adamsky>
nagyúr
-
Kapanyél
őstag
válasz
szelindek
üzenetére
Meg kellene hallgatnod: hipermarketekben, elektronikai boltokban szoktak kitenni belőlük.
A Clip nagyobb, sokkal tovább bírja az akkuja, a Go-nak van passzív radiátora, amivel csodát terveztek kompenzálni és olcsóbb is.Ebben a méretben nincsen csoda, még a jóval drágább Denon Envaya mini is éppen csak megüti a hallgatható szintet.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi haladó szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elektromos autók - motorok
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Lg Gram 17Z90R- i7-1360P/16GB RAM/1TB SSD/17,3" /2560 x1600 QHD
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T15p Gen 2. i7-11800H/32GB RAM/512GB SSD/GeForce GTX 1650
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó ILCE-7M3K (Sony A7 III + 24-105G kit) nagyon keveset használt!
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. Független.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő