- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szelindek #19801 üzenetére
Az UBoom L-et – de úgy szerintem általában egy bt. hangszórót – nem jó eq.-zni. Hamar torzítás lehet a vége. Vannak hangszórók, amik egészen furán viselkednek, ha nem a "tiszta" forrást kapják (nem mindegyik DSP szereti / kezeli jól).
" ... de nincs egységes állásfoglalás."
Nem is lesz. Mikor nagyon közel kerül két hangszóró, akkor onnantól már ízlés kérdése. Van, pl. aki úgy hallgat zenét, hogy kb. bármit is tudjon a hangszóró, beállít egy jó kis "V"-s eq.-t oszt' had szóljon! Aztán ott van a zene. Egy edm.-nél nem probléma, hogy nincsenek közepek ...
Az Uboom L-nek az egyik előnye, hogy azzal tényleg foglalkoztak (Oluv), és nem csak rádobtak egy hangzásjavító cuccot (itt is meghallgathatód ... fülessel!!)Sztereó vs. 360°-os: a "Xiaomi Bluetooth Speaker (QBH4275GL)"-ben ugye két "csipogó" van. Az egyik előre, a másik hátra sugároz. Viszont mélyközép, csak az egyik alatt van. Akkor ezt most, hogyan érdemes hallgatni?
A Xiaomi hangszóróinál az sem világos, hogy melyikhez van app? Talán egyikhez sem?
... azért az L-ben eleve ott vannak az Oluv féle preset-ek, plusz egy több sávos eq. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szelindek #19797 üzenetére
Amiről váltani készülsz az elvileg sztereó. Ezek az újak pedig elvileg mind mono-k. Ez nem tudom gond-e.
Egyébként arra akartam kilyukadni, hogy én spec. nem igazodok ki a termékpalettájukon. Van "Bluetooth Speaker", aztán "Mi Portable Bluetooth Speaker", meg "Sound Outdoor" ...
Melyik, milyen kategóriába esik? Első blikkre – ahogy írtam – szinte mind 1db "racetrack" hangszórót és egy csipogót tartalmaz. Méretben sincs igazi különbség ...
... úgy kell túrni a specifikációt, hogy kiderüljön valami. És még akkor sem biztos, hogy a többet tudó jobb is (jobban szól-e?).
Azért írtam, hogy olvass vissza, mert megoszlanak a vélemények az Uboom L-el kapcsolatban. Van aki pl. úgy érzi, kevés benne a mély. Én az Uboom L-et venném, de ez az én szubj. véleményem. -
<Adamsky>
nagyúr
-
Kapanyél
őstag
válasz
szelindek #12240 üzenetére
Meg kellene hallgatnod: hipermarketekben, elektronikai boltokban szoktak kitenni belőlük.
A Clip nagyobb, sokkal tovább bírja az akkuja, a Go-nak van passzív radiátora, amivel csodát terveztek kompenzálni és olcsóbb is.Ebben a méretben nincsen csoda, még a jóval drágább Denon Envaya mini is éppen csak megüti a hallgatható szintet.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest