- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
LanyUs #19351 üzenetére
Az biztos a Earfun Uboom X egész jó ár-érték arányt képvisel!
Akciósan jó áron kifogható sokáig bírja és jól is szól szóval megéri.
Azt nem tudom a Boom2 Plus vagy a Boombox 3 hogy teljesít mellette, de a Anker jelentősen drágább a Boombox 3 is kb 3X-4X felárat fizetsz meg érte.
Persze a JBL nem csak hangszóró de státusz szimbolum.
"Unokatesóm mondta a Uboom X-re" Ha nem JBL akkor szar. -
carl18
addikt
Most még jobban Megéri dollárba fizetni 350ft/Usd a árfolyam.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19232 üzenetére
Indoor+ 50%-on annyira nem durva azért hogy mindenkit felzaklasson.
Ha nem panelba lakik, nem hiszem egy átlag "Házba" ez olyan durva lenne.
Mondjuk én is csinálok tesztet a saját magam, de nekem valahogy nem jön össze a 47 óra. Indoor+ mód Ledek kíváncsi vagyok nálam mennyi az annyi.
-
carl18
addikt
válasz
LanyUs #19222 üzenetére
Biciklire de ha már így akarod használni mint nem a kormányra rögzited?
Kéne valami hosszúkás hangszóró, amit veled szembe kéne rögziteni. Így pont a arcodba tolja a zenét, és a tárka se rombolja és tompítja a hangzást.
Soundcore Motion Plus elég lenne, és ha ezt a kormányra magaddal szembe rögzited tutira elég 90 Decibel is.Én szerintem ez a egyik legjobb megoldás, bár attól függ milyen földuton mész, ha nagyon rázos akkor kéne valami tompítás hogy a hangszórót ne rázza szét.
Motion Plus talán 100 Decibelre is képes és csak 1,1kg ami hordozhatóságot is javítja. -
carl18
addikt
válasz
Tiger. #19220 üzenetére
50 watt helyet 100 watt? Papíron talá így van +3 Decibel jó esetbe? Kicsit erőteljesebb lesz a hangja talán. Nincs powerlimit de így se sokkal jobb.
Még volt a Harman Kardon Onyx Studio 3 ami tény egész jól szólt anno, de a kicsi akku miatt nem a legjobban megéri kategória. És akkuról sokkal gyengébb 3,7V mint hálozatról.
Fél óra alatt lemerül ha jobban oda csavarod. -
carl18
addikt
Én se vagyok benne biztos egy Uboom X teljes mértékbe BB3 szinten lenne.
De ha elérhető áron akarsz valami hangszórót ami jól szól, személyre szabható és hordozható is szerintem a Uboom X-en kivül nincs más ebbe az árba ami ilyen basszust add és hordozható is ekkora akkuval.
42-45E körül kifogható akcióba, 5,4 Bluetooth 4X21700 akku (4X4200MAH) 2X100MM Woofer és 38hz-es mély basszus. BOOMXXX módba elég tiszteségesen kongat.Ezért a 42-45E forintos ársávba mit kap a ember ?
Soundcore Boom 2, és egy W-King X10 és társai mennek ennyiért akciósan.
Az Earfun Boomboxa ennyiért a Budget kategória győztese.Ennyiért nincs olyan ami jól szól, app is jár hozzá és személyre szabható.
Ez tény jönnek új hangszórók néha más márkáktól, de amik vannak max új kínai hangszórók de inkább a Sal/Sencor szintjén szólnak alkalmanként.Uboom X legalább nyújt valamit az áráért, én elégedett vagyok vele.
Oké van BB3 de mennyiért is 150-160E forintos árszínt, van lehet jobb de 2-3-4X áron ami nem elhanyagolható.Nekem mondjuk egyik ami tetszik a Harman Kardon GoPlay 3, biztos jól szól az is csak hét a Uboom X 42E akciósan egy Go Play 3 meg 120E+ kategória.
És a HK még sebezhető is mert alul van a Woofer ez kültéren simán kiszúrod ha nem figyelsz oda. -
carl18
addikt
Ez a X10 az ami valahogy nem igazán tölt gyorsan. Nekem P30 Pro töltövel 1 napot rá kell számolni.
Dockin D fine 1 töltés 0-100-ra 3 óra 15 perc kb.
Earfun Uboom X meg 4 óra alatt tölt fel, tozó és minde más márka átlagba 3-4 óra alatt feltölt.
Az X10 meg ennek minimum a négyszerese, fogyasztás mérő alatt 3 watt körül vesz fel.
15.000 Mah-es akku pakot 3 wattal tölteni, az a csoda hogy csinálja egyáltalán. -
carl18
addikt
válasz
Tiger. #19209 üzenetére
Nekem van, azt mondom egész jó hangszóró van rajta Micro SD kártya is.
Max hangerőn is van basszusa, le vettem a porvédőt elől ami védi a hangszórókat és valóban 2X90MM Woofere van.De egy hátránya van hogy lassan tölt 12-15 óra egy teljes töltés, van is az én modelem ennyi idő alatt tölt fel.
Néha nem teljesen tiszta a hangja, de kétlem egy Xtreme 3 is túl tökéletes lenne.
Attól is függ mennyibe kerül a X10? Ár-érték arányba számolom a tudást és hogy megéri-e.
40-45E körül még talán megérheti a X10, csak ennyiért meg már van Earfun Uboom X is és ha már hangszóró kell inkább az Earfunt venném.
Nekem van mind kettő
És tud gyorsan is tölteni. -
carl18
addikt
Szerintem a 70 óra túlzás, Oluvot így is támadták írta hogy a Uboom X 3 óra alatt lemerül max hangerőn.
Sok gyártó inkább válllal egy valóságos átlagos (UBoom X esetén 30 óra)
Earfun alkalmazás írja és a Oluv EQ módok függvényében változik a hangeron.
Én is átrakom Outdoor módba kimaxolom ledek mellet és gyorsan eltűnik 5% az akkuból.
Arról ne is beszéljünk 10-15% tölöttség alatt a uboom X van hogy 10% mellet lekapcsosl.Írtam nekem a Indoor+ Oluv EQ és 50% hangerő mellet led nélkül vagyok 24 óra környékén.
Nem tudom annyira nem mértem csak egyszer néztem akkor egy kellemes fél hangerőn mit is bír ez a hangszóró.És nyilván ha át rakod Outdoor módba és raksz mellé ledek még jobban falja az akkumulátort.
Lehet sima Indoor módba 30% hangerő mellet elmegy 50 órát is.
De egy ilyen nagy és erős hangszórót sok ember nem akar egy JBL Charge szintjére lebutítva használni mint ahogy én sem.
De persze én is előnynek láttom hogy este kis lefekvés elötti zene hallgatás esetén egész kellemesen lehet játszani kisebb hangerőn is milyen hangos legyen.Uboom X esetén Oluv is oda rakta a Boombox 3 mellé, és sok ember arra kíváncsi milyet szól. Vagy nagyobb hangerőn mire is képes ez a termék, de szerintem sok időt ki fog még bírni.
Én néha fél hangerőn hallgatom, akkár TV mellé is jó Soundbarnak. Így sok mindenre be lehet fogni ha nincs épp mire használni.Ezért is jó egy modern Bluetooth hangszóró ha kell hordozod, ha otthon akarod használni rádugod egy tévére és filmeket is kellemesebb rajta nézni.
-
carl18
addikt
Uboom X 0.46 Firmware fent van egy ideje jól működik.
Nekem Indoor+ a beltéri EQ ami bevált beltérben.
Jó a hang van mély basszus is ha kell ettől igazán jó.
Itt 50 százalék hangerő mellett led nélkül elmegy kB 24-30 órát. Az bőven jó napi 2 óra használat mellet ki bír több mint 1 hetet.Még a másik haszna egy Bluetooth hangszórónak hogy simán kivált Jack mellet egy Soundbart is akár.
D Fine Plus Jack kábelen fényévekkel jobban szól mint a Tv gyári hangszórója. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19148 üzenetére
Igen én is ilyesmire gondolok nem feltétlen magába Micro SD lejátszás. Csak ha van egy hangszóród tudjon már telefon nélkül is tartalmat játszani.
2025 van mehetnék ebbe az irányba is egy új Bluetooth hangszóró telefon nélkül is legyen valamennyire élet képes.
Igen a Aptx is elég lenne Bluetooth 5.4 mellet főleg nem hiszem olyan magas a Licenc díja. -
carl18
addikt
Nekem van Uboom X és valóban elég jól szól. A Konkurenciát ebbe az árba nem tudtam ki próbálni.
De azért ebbe az árba nem sok ellenfele van ami ilyen mély basszust tud. Most a Jbl Boombox és társai nem ez a ár szint.Persze attól függ kinek mire kell és mi a limit.
Harman Kardon Go play 3 az egyik legjobb sokak szerint. A gondja drága Kültéren sebezhető és nem outdoor cucc. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19143 üzenetére
Van rajta MP3 is pár darab ami 320kb/s.
Pár flac zene 900-1000kb/S között van.
De tökre tetszik a X10 esetén milyen drámai minőség javulás volt. Végre ott van a részletek a zene feszes és pontos, legjobb telefon se kell hozzá.
Kártya benne és játsza magától a listát5.0 Bluetooth van de sbc Kodek mellet fut. Ezt tudja a X10 ami elfogadható.
Uboom X Aac kodeket használ meg néztem a fejlesztői beállítások alatt.
Ha a X10 esetén ilyen szinten javult a minőség egy Uboom X esetén mit hozna?
Kíváncsi vagyok a Micro SD lejátszás milyen extra költség lenne gyártok felől? 1 dollár?Csak sok 100-200e forintos termék esetén is divat néha hogy van rajta egy Type c csatlakozó és semmi más.
-
carl18
addikt
Üdv ma csináltam egy próbát. 32gb Micro SD pár flac zene mellett rá dugva a W King x10 hangszóróra.
Brutálisan javult a hangminőség
Ez nem volt egy audofil hangszóró de szó szerint bámulatosan tiszta a hangja le a kalappal.Sima Bluetooth 5.0 van benne és az mellet jól de nem olyan tisztán szól. MICRO SD Flac tartalom mellet szó szerint szint lépés szóval ez a igazi fejlődés.
Kár hogy olyan sok hangszóróbol ki marad ez.
Ez a offline zene hallgatás valahogy más tészta.
De simán jó dolog ez ha van a hangszóró Micro SD foglalat.
Zölden világít a kártyáról megy a zene. -
carl18
addikt
Na teszteltem a Uboom X hogy is játszik nagyobb hangerő mellet. Egyéni EQ 70 százalék hangerőig vannak basszusok. Utána még egyéni EQ mellet is fel emeli a magas hangokat és a mély basszus és annak ereje valahogy eltűnik.
Többi tartományt le vettem kíváncsi voltam a hangszóró mennyire szól bele. Ugyan az van mint a Tozo Pa1 esetén. Egy adott hangerőig van mély basszus és kellemesen tolja a mélyet.
70 százalék hangerő esetén egyéni EQ mellet a basszus valahogy nem lesz mély de erőteljes és magas tartományt növeli a hangszóró.Dockin D Fine esetén pont azt imádtam hogy minden hangerőn meg tartja a basszust.
oda lövöd maximumra és egy egész teret be zenget Max hangerő mellet már ha sarokba rakod.
Uboom X egyéni EQ esetén jobb lenne ha inkább csökkentene hangerőt de a mély basszus tartja meg.Hiába toltam le minimumra mindent 125hz felett ahogy emeltem a hangerőt vissza tért minden magas tartomány.
egy 65 százalék körül tartja meg a mély basszust.
Persze ettől függetlenül Oluv EQ Outdoor mód fél hangerő is kellően hangos és basszusos.
Csak úgy láttom itt is vannak korlátok. -
carl18
addikt
Tribit Láva update sikerült meg találni mi a hiba.
USA ár 110 dollár 15 százalékos kedvezmény mellet.Át váltom német címre már át vált euróba.
osztrák cím mellet is eurót kér. Így egészen biztos magyar rendelés esetén azért lesz sokkal drágább a Láva mert euró alapján megy a fizetés.
Csak érdekes Earfun esetén Usd valutába is lehetett fizetni. A 104 Dolláros Tribit Láva valóban jó ajánlat lett volna 37e forintba.
Csak sokszor láttom néha az Eurót és dollárt egy az egybe váltják mint az Earfun esetén amit tök korrekt lépés.
Főleg nekünk magyaroknak tud fájna hogy a forint gyenge a forinttal szembe.Magyarán anno a 112 Eurós Uboom X dollárba is 112 Usd volt.
így fizettem 41500 volt talán a vége
-
carl18
addikt
válasz
fery02 #19130 üzenetére
Nekem 0.41 a Firmware verzió. De igen ha fent a legujabb akkor nincs baj az akku is egész nagy.
Earfun Uboom X jó vétel volt az akciós árért különösen meg éri. Alkalmazásba akku töltöttség is százalék pontosan figyelhető.
Ha kell szimpla Bluetooth hangszóró outdoor módba Kültéren is tud partit csinálni. -
carl18
addikt
válasz
fery02 #19128 üzenetére
Fehér zaj nem meríti úgy nincs benne basszus.
Indoor + 50 százalék hangerőn led nélkül össze jöhet a 30 óra akku idő.Hordozható hangszóró esetén a basszus az energia jó részét.
Uboom XXX módba sokkal jobban falja a akkut.De az biztos a Dockin után sokkal mélyebb és erősebb basszust produkál. Indoor+ esetén a Woofer se leng túl így a hangszórót is kíméli. Én is így használom java részt.
-
carl18
addikt
válasz
fery02 #19124 üzenetére
Na jó hogy meg jött. Szerinte csak húzd le az Earfun appot a telodra. Ha van Firmware frissítés azt töltsd le.
Aztán Oluv EQ és hallgasd majd közbe bejáratod.De ha nyomatsz és fehér zajt elég pár órán keresztül.
Én nem járattam be mert a dobozból jó részt közel végleges a hang. -
carl18
addikt
válasz
gtx560unlock #19120 üzenetére
Akkor nagy csoda. Enyém 50 százalékon volt de lehet a tiéd sokáig zárolták hidegbe és le szívta a hideg.
-
carl18
addikt
válasz
Peaceliker #19113 üzenetére
Egy ideje már létezik csak nem túl népszerű termék.
Doss Sound XL után szabadon.
Ha lenne még Sound XL elérhető áron simán vennék.
-
carl18
addikt
Kocsiba Uboom X Boom XXX módba komolyat szól.
-
carl18
addikt
válasz
fery02 #19091 üzenetére
2 hét múlva talán viszik, kis városba laksz? Oda nem sűrűn megy Ups.
Majd viszik de azért néha Hívd őket hogy kéne a termék.Mióta nem vitt neked ups?
Nincs ünnepi szezon nem hiszem sokat késik.Én november végén át szenvedtem ezt. Elég volt egy időre
Nálam is ez ment hogy hibás a utca cím vagy rossz a ház szám.csak kifogás ne kelljen az nap vinni így tudják húzni a időt.
Várd ki ha akarják úgy is viszik. -
carl18
addikt
Igen Oluvnak valóban van egy fura modora.
Amit hát nem mindenki tűr el, olvastam valami német hifi fórumrol is banolták ez miatt.
Talán a baj mindenkire rá akarja erőltetni amit gondol ezért is lett végül a csatornája törölve.Még nekem is nekem állt komment szekcióban. Dobtam csalit és azt írtam a Dockin D Fine meg eszi reggelire az Earfun Uboom L hangszórót.
Jött is a válasz primitív vagyok és hogy Fuckin D Fine meg érdekes agresszív hangnem angolul.
Ha nekem ezt írta akkor a többi embernek?
Sok emberrel le ment komment háborúba.
A vége látjuk mi törölve a youtube csatorna és ez elég nagy búkás.Nyilván azért a felesége videózik mert Oluv ismét bele esne ebbe a hibába. Felesége türelmes és képes kezelni a dolgokat.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19074 üzenetére
Akkor az jó idén még biztos jön Firmware frissítés a hangszóróhoz.
Kültéren Indoor+ egy pár másodpercre ki maxoltam a Uboom X-t. kegyetlen hangos így is, az biztos hangerő van ha kell. 😉
De fél hangerőn is betölt elég szépen egy nagy teret.Jó hangszóró a basszus jó erős és mély.
-
carl18
addikt
válasz
gtx560unlock #19067 üzenetére
Biztos viszi majd 1-2 hét múlva.
ups a amazon szállítója jelenleg.
velük vannak le szerződve.
-
carl18
addikt
válasz
gtx560unlock #19064 üzenetére
Az Ai írta.
Az EarFun hangszórók készlethiányának hátterében valószínűleg a globális ellátási lánc problémái és a gyártási kapacitások csökkenése állnak. A kínai elektronikai iparban tapasztalható lassulás és a szállítási költségek növekedése miatt a termelés lelassult, különösen a kisebb, alacsony hozzáadott értékű termékek esetében. Ez a helyzet az EarFun termékeit is érintheti, ami a készlethiányhoz vezetett. -
carl18
addikt
válasz
gtx560unlock #19064 üzenetére
Nem volt rá elég kereslet? Nem ismerik a terméket.
Nem tudunk semmit de több cég terméke is elfogyott.
Earfun magyar oldalán egy Earfun Bluetooth hangszóró sincs. Mindre azt írja nincs raktáron.Dockinnal írtam írtak májusban végén lesz nekik is hangszóró. Nyilván Kínába van valami gond, lehet a vám háborúnak is köze lehet ehhez.
Egyenlőre anyit ne adj érte, inkább várj vagy ha más nem Hardverapron láttam Tribit Blast 1 hangszórót 50e forintért.
Egyenlőre ha nem sürgős várd meg hátha jön új készlet. -
carl18
addikt
válasz
gtx560unlock #19061 üzenetére
Nem tudni mi a sorsa.
kíváncsi vagyok azért szórták ki akciós áron mert az Earfun le mondott róla.
De amazon.de oldalon meg lehet kapni.
Magyar oldalon 60e forint -
carl18
addikt
Na megint bele futottam abba az Uboom X fél hangerőn vissza vesz a hangerőből. Outdoor mód fél hangerő kis el, 30 perc és vissza vesz. Talán valami túl melegedés elleni védelem? Most 42 százalék töltés mellet jött elő.
Kicsit érdekes ez és ettől működik csak nem értem mi a oka. Más hangszóró nem csinálja, Dockin ha maxon küldöm 1 órán át se csökkent hangerőt.A hangerő csökkenés 3-4 decibel biztos. Ettől hallgatható vagy a egyéni DSP és a Extra basszus terheli jobban a erősítőt. Ilyesmit tudok elképzelni, a biztonságos Zóna amibe jól érzi magát a Uboom X a Indoor+.
Persze Oluv hangolt a így tudnia kéne hogy még is meddig ment el vele.nincs komolyan hajtva se így ezért is érdekes.
Vagy ha az akku adott feszültség után volna kevés. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19049 üzenetére
Azt a képet úgy nézd hogy lesz belőle eladva.
A 2 Dockin marad és a Uboom X.A Jbl Charge 2 akku nélkül van nem jó a töltése.
Azt nem adom el.W King X10 és a Tozo Pa1 amit eladók mert igaz sok hangszóró minek ha nem használom.
Azért 5 hangszóró közel se gyűjtő szint bár van egy régi Hitachi Ghettoblaster a szekrény tetején.🥳Azért jó áron vettem akciósan. Elmehetne rosszabb dologra valaki 2 hónap alatt el szívja a hangszóróim árát (cigi-alkohol).
Azért jó ha több van mert ha vinni kell akkor nyilván nem a Uboom X viszem, kivéve ha nem kell hatalmas hangerő.
Sok esetbe egy Dockin D Fine is elég 60 százalék hangerő mellet elég bográcsolni.De marad a 3 hangszóró aztán egy időre ki szállok én is mert nincs sok értelme ha nincs ki használva.
Ami kellet fejlődés azt le zárta a Uboom X.
Erő, mély basszus, nagy akku és jó hangminőség.
Akku idő is 24 óra simán meg van szóval ez egy jó üzlet.
Majd 2030 körül meg láttom ismét mi van új hangszóró ami előre lépés vagy fejlődés.A Dockin D Fine Plus 2020 Decemberbe vettem, most Uboom X 2024 Decemberbe jött közbe.
Szerintem 2030-ig el vagyok ezekkel. Elég nagy fejlődés kéne hogy újra lássam van okom cserélni. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19046 üzenetére
Sajnos az én Dockinom már mű alkotás. Így hogy meg javítottam egyenlőre nem láttom értelmét eladni.
Aztán úgy is oda juttok ebbe a méretbe nincs semmi ami így szól.
Bár a W King D8 mini lehetne opció kis hangerőn nincs basszus inkább 80-100% jön meg a basszus ereje.
30e ami kicsi és jól is szól nehéz eset, és van basszusa ki méretbe? Tozo Pa1 bass módba fél hangerőig tolja a basszust.
1kg méretbe a Soundcore Motion Plus egész jól személyre szabható, egyéni EQ mellet lenne basszus és aptx codec is. Ezt akcióba talán ki lehet hozni 30e körül.
Tribit Mega? Az is 1kg kategóriába elég jó basszust tudott.Egyik ismerősnek Lamax van amire azt mondja nagyon jó a basszusa.
de csak online beszélek vele.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19041 üzenetére
Dockin úgy szokta ha le járt a garancia hogy nem tudnak segíteni. De adnak kedvezményt a következő vásárlásra.
ők írták nincs pót alkatrész nem árulnak.
Így javítás a egyetlen út, Motion Boom Wooferét meg találtam 2.75 inch sotamia a márka fent van aliexpressen.
De az Earfun se Anker se hiszem 3-5 évvel vásárlás után tud alkatrészt kínálni.
-
carl18
addikt
válasz
fery02 #19038 üzenetére
Kicsit nagyobb kicsit erősebb!
4.2kg de jó lesz az, szerintem egy darabig nálad is kitart.
Ma én is hallgattam fél hangerőn, úgy látszik Indoor+ mellet is elég komoly hangerő van fél hangerő mellet egy szobát simán megtölt.
Szóval simán lehet vele játszani, ha úgy tetszik!(Dockin)
Kicsit nyomoztam a témába, meg van egy másik dockin tulajdonos aki át küldte a ACP hívatalos leírását a Dockin wooferéval kapcsolatba.
15Watt 4 Ohm darabja, méret 66,5 MM Csavar beépítési távolság 51,5mm emlékeim szerint."
Electrical Specification
1. Operation Must be normal at program source 15 W (Music Peak Source)
2. Buzz, Rattle, etc. Must be normal at sine wave 7.74 V、 Fo Hz~3KHz
3. Voice Coil Diameter Φ20.4mm ( 0.75inch) , DC Resistance 3.6±0.252(7%)
4. Sound Pressure Level(SPL)
79± 3dB at 1W/1M (100.125.150.200 Hz 4Points Average)
Also acceptable compared with the standard sample ± 3dB."
Ez jónak számít?
Se baj a méretek meg vannak és a csavarok közti távolság meg hogy 4 OHM.
Ha venni kéne pót hangszórót tudom most már a méretet és milyen SPEC-nek kell megfelelni.Neodium Mágnes hangszóróval szerintem fél kg talán nyernék, úgy 1,5 KG lenne a Dockin.
-
carl18
addikt
válasz
fery02 #19028 üzenetére
Én esetembe sok idő volt a szállítás de ez karácsonyi időszak előtt volt.
Hívni kellet őket heteken át, és végül a semmiből egyszer csak este 6 óra 14 perckor hívott a futár hozna egy csomagot. Én már feladtam azt hittem nem lesz Uboom X.
A külsö doboz darabokra volt törve, azon belül volt a Uboom X dobozza. azon is volt egy szakadás az alján. A Srác az oldalsó ajton akart a dobozért bemenni el kezdte idegből rugdosni, aztán oldalt nem nyilt bement hátul.De ja, ha tudom valamit UPS hozz 2X is át gondolom "Kell ez nekem?"
Az Uboom X példájából tanultam, ilyen euro árfolyam mellet nem is kell hirtelen semmi amazonról.De ha neked meg lesz a Uboom X te is le tudod a zene témát ismét 5-10 évre.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19027 üzenetére
Csak ez olyan érdekes de egybe szívatás is hogy bizonyos oldalak milyen árfolyamon váltják a forintot hogy valaminek olyan extrém ára lesz.
Ezt csinála a Dockin oldala is, más oldalról beléptem és írta euroba mondjuk 120 euro=50.000ft, mondom nem is rossz ár az Evoért.
Magyar címről át vált forintra, bumm 62.000ft. Én meg nézzek how -to?Amazonon is játszottam hogy ha átváltok eurorol dollára ugyan az lesz-e az ár?
Na ott nem működik ha Dollárba váltasz drágább lesz minden termék.
Tribit oldala is érdekes, nem értem ezek a nemzetközi boltok miért nem engedik váltani hogy mibe szeretnék fizetni? Mert hogy nekünk csak a forint játszik?
Nem feltétlen a Tribit hibája, nyilván oda adnák ők 104 USD mellet is csak a cég akive le szerződött még le húzza a vásárlókat pluszba. Azért a 414-es Dollár árfolyam mellet dollárontként 54 forintot keresnek, 1 vásárló esetén.
Nyilván így a Tribit Láva sokat romlik értéke, mikor nem rég írta a kollega aki eladta nekem a Dockint, hogy a Uboom X-t 43E forint értékbe sikerült megvásárolni (Ingyen szállítással)
50 euro fölött a mazon ingyen szállít, ez is egy jó dolog.
Így most ott vagyunk ahol a part szakad, Uboom X ez miatt is jobban megéri.
(Nem Politika, vagy eurora kellet volna jó pár éve át állni) És nem volna ilyen macera pénz váltásnál külföldröl vásárlás után). Hol van még mikor a euro 300 ft körül volt?40E alatt gyanusan jó ár lett volna az új Tribitért, aztán kiderült túl szép hogy igaz legyen.
-
carl18
addikt
Igazad van ki próbáltam és valóban át váltja forintba.
ez 104 Usd nem tudom milyen árfolyam lesz 40e+ forint.
Azt hittem olyan mint az Earfun oldala hogy enged dollárba fizetni.
37200ft lenne most 104 Usd.Esetleg Tribitnek kéne írni miért így működik.
Earfun oldala sokkal korrektebb ilyen téren.
Talán a valuta váltás dobja meg...
129.99 usd is hogy lesz 54e forint?
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #19017 üzenetére
Igen sajnos Dockin, earfun és Anker esetén nem igazán van pót alkatrész Woofer. Lehetne bele rakni de akkor romlana a hangja. Ha a gyári hangzást akarja az ember meg tartani akkor a régi Woofert érdemes javítani.
Most egy tudjátok képzelni hogy szólna a Uboom X 2x100mm Sal mélykozep mellet?
Nagyon nem volna ilyen jó a basszus.
Persze abba a Sal hangszóró is jobb mint hogy a hangszóró kuka legyen.Főleg az egyéni méretű kis hangszóró a bajos.
Dockin esetén 65mm ilyet ami ilyen mélyen és erősen szól nem találtam aliexpressen.
Találtam egy 65mm de 97hz írt ami nem igazán mély.Csak ilyen kis hangszóró mellé pille és társai és a javítás ha szakember csinálja nem lesz olcsó.
És ha egy Új Uboom X 43e akkor a hangszórót felét az ember simán rá költheti. -
carl18
addikt
-
carl18
addikt
Úgy játszik néha ezt azt Megéri javítani. Ragasztó és festék volt itthon.
kész a javított 2017 D fine.
Akkor ez még kíváncsi vagyok mennyit bír.
-
carl18
addikt
válasz
Aprósólyom #19009 üzenetére
Igen én néha abba se vagyok biztos magába a Watt valós.
Xtreme 4 papíron nem 100 Watt?Pedig én is látok drága hangszóró esetén watt/90db érzékenységet. De ez drága és ritka mulatság meg méretbe se kicsit.
84db/w már kicsit átlagosabb.
-
carl18
addikt
Na akkor úgy látszik lett egy jó Dockin D Fine.
Ragasztás után 2 órával ki próbáltam és már nem torzít.
Egy pillanatra ki próbáltam Max hangerőn is és ki bírta.Rácsok nélkül kegyetlen jól szól sokkal élesebb a magas is.
Dockin D Fine 2017 After Repair.
Úgy látszik még van előtte élet. -
-
carl18
addikt
Pillét javítani nehéz?
-
carl18
addikt
Meg jött a D fine szét is kaptam látszik 8 éves 😅
Bal oldali Woofer valóban bajos, ki vettem és azt láttam Pille szakadás van. A tekercs nem égett le és a külső perem ragasztása se oldott fel.
Van belül a tekercs mellet pille csak a közepe mozog a széle nem. -
-
carl18
addikt
Lesz egy másik Bluetooth hangszóróm kicsit le harcolt.
Dockin D Fine 201710e volt Foxpostal korrekt ár. Csak elmetileg egyik Woofer néha picit recseg. De már donornak is jó lehet akár ha a D fine plus meg adja magát.
Azt néztem egy ilyen Bluetooth hangszóró ha tönkre megy gyakorlatilag javíthatatlan. Nincs pót alkatrész nincs mire cserélni.
Néztem Aliexpressen 65mm Woofert 97hz nyit.
Hát ez nem hangzik jól. -
carl18
addikt
válasz
Viktor8. #18989 üzenetére
Sajnos a belépő szinten vagy ahol a gyártó nem drágán gyárt ott nem igazán van bass Heavy Hangzás.
Uboom X esetén van Boom XXX ami elég komoly basszust add. Nem rég jelent meg a hangszóró 5 hónapja de most talán ez egyik legjobb vétel most a piacon. Főleg elérhető áron néha 50e magyarba akciósan. Gyártó oldalán 120 dollár és csak erős és mély basszust tud ha az szereted.
38hz ahova le képes menni, nekem is ilyen van December óta.Én is láttam a Bang baja egy Xtreme széria több basszust add az ellen mérték és az Xtreme felül múlta.
-
carl18
addikt
válasz
Viktor8. #18982 üzenetére
Ha a gyártó nem add opciót nem igazán tudsz frissíteni.
így kell vele együtt élni.
Ha 3 évet ki szolgált akkor nem jártál rosszul.
A kérdés a hang neked tetszik e, de ha annyira ebből akarsz kettőt add el a régit és vegyél még egyet az új akciósbol ha még van.Néztem hangszóró 36cm hosszú és 3kg fölött van.
Szerintem jobb egy Uboom X basszust tekintve is. -
carl18
addikt
válasz
francz'70 #18977 üzenetére
Még van amatőr tesztem ami jól mutatja (Only 60HZ BASS) Hogy a Dockin mennyivel veri rommá a T6 Maxot.
Dockin D Fine Plus VS Tronsmart T6 Max (Deep Bass) Only 60 hz
Edifier hangszórón hallgatom vissza és ég és föld a különbség. Látszik a D Fine sokkal erősebb, és ez csak mély basszus. Flat EQ esetén sokkal tisztább és hangosabb is.
1:40 a T6 Max látszik valami korlátba ütközött. 1:45 a D fine mennyivel erősebb és hangosabb és ez szimplán basszus.
Ha azt írtad a ismerősőd azt mondta a T6 max rezegteti a ablakot akkor a Dockin mit csinál kitöri?
Milyen ablak volt?
Ezt lehet remegteti....
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #18977 üzenetére
Ha ez ki vágja ablakot a Uboom X mit csinál XXX módba ?
Dockin Sarokba rakom az is szól úgy mint egy ágyú.
Dockin D Fine Plus (Max Volume) Super Bass!"Gyártó felé egy jó kis fricska, bár kétlem, hogy érdekli őket, amíg így is megveszik"
A kérdés pontosan kik veszik meg őket? Aki hallott normális Bluetooth hangszórót nem ezt fogja venni, még Budget áron is mást akar.
Van Tribit Láva, SoundCore Boom2 és társai amiket vakon jobban megéri venni.
Még ha van is egy kis felár a T6 Max után sokkal jobb minőséget kap a ember. -
carl18
addikt
Igen de azért nem mindegy egy minőségi gyártó 160mm nyilván jobb lesz mint egy gagyi 240mm.
Erre még rá megy a hangolás és doboz méret és erősítő.Csak havernak volt Jbl Xtreme 2 ami komolyan megint D Fine szint. Soundcore Boomot is le verte hiába a egyéni EQ.
Hangerőbe lehet Xtreme szint.
Van X10 és D Fine ha lenne egyszer kéne egy normális mikrofon aztán csinálok demonstráciot mi a különbség T6 Max ellen. -
carl18
addikt
válasz
francz'70 #18972 üzenetére
Tudom nem magába a Woofer méret számít.
De a hangnyomást amit le add a méretből simán ki lehet következtetni. Azt tudom a Uboom X Woofere egy Boombox 2 szintet tud. Annak lehet a másolata, írtam volt nekem T6 Max mértem Dockin d fine ellen.
Tudom mire képes és láttam gyakorlatba mit tud.Biztos a módosítás után sokkal jobb, de egy akku időt meg néznék. Persze az a lényeg te neked tetszik és boldog vagy.
De írtam a D Fine a T6 Max ellen szó szerint más dimenzió volt.
Bár számít ki mit mikor mennyiért vesz.
Ha a módosított t6 Max neked bele fér és téged ki szolgál akkor nem jártál rosszul.Csak ha oda rakjuk a Konkurencia mellé. Már más volna a eredmény.
Egy Tribit Láva 35e forint és modding nélkül alapból is jól szól. Boom 2 40e akcióba és szintén gyárilag jól szól. Xtreme 4 killer ez jó deal.A T6 Max sok sebből hibás nem is nagyon tesztelte egyik Bluetooth hangszórós se. Aki dicsérte is csak mert le volt fizetve.
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18970 üzenetére
Dolgok nagy része kínai. Majd meg látjuk vagy pont akció lesz. 😅 A USA vám Kína ellen szól de mi EU vagyunk.
Mivel a usába csökken a kereslet így több készlet lesz amit el kell adni akár akciósan is.Bár már láttam kínai vállalkozókat akik csődről beszéltek. Nyilván egy átlag amerikai sokkal nagyobb vásárló erő mint mi kis magyarok.
A youtube is az alapján fizet milyen népnek hirdet.
Elég meg nézni a Amerikai Youtuberek mit engedhetnek meg maguknak. Lamborghini Revuelto matt feketébe házhoz és saját udvarba.Magyarba a legnagyobb videós se igazán van ezen a szinten.
Persze akinek Usába van pénz annak nem számít akció meg veszi a legjobbat amit kapni lehet.Kíváncsi vagyok ez Earfun és Anker márkák alatt hogy vágja a fát. Anker és összes más márka kínai mint a Tronsmart. W-King is le húzza a rolót usába.
Ha 100 százalék vám Lesz dupla áron nem fognak ezek menni. Más erős piac nincs USA hatalmas ki esés nekik is.
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #18966 üzenetére
T6 Max Woofer 1X70mm kétlem Boombox szint.
Mikor volt T6 Max a Dockinnal se tudott lépést tartani.2x65mm D fine. Xtreme 2 2X70mm.
Boombox Woofere 2X100mm mint a Uboom X esetén.
Woofer alapján is lehet gondolni mire képes 1X70mm.
Persze új Tweeter miatt lehet hangos de azért nem hiszem Boombox szinten a basszus.Nekem volt T6 Max és a Dockin elég jelentősen oda veri. Aztán a Uboom X és a D fine között is van hatalmas hangerő és bass powa szakadék.
-
carl18
addikt
-
carl18
addikt
Múltkor kis Uboom X hallgatás ment. És többször észre veszem Indoor+ módba is 40 százalék akku töltés után csökken a hangerő.
A másik érdekesség outdoor módba hallgattam fél hangerőn volt benne 15-20 százalék között és a volt még akkuba bőven még is szimplán kikapcsolt.
Alkalmazásba tudtam követni, néha elég gyorsan és hamar falja a akkut.
Minden esetre ezt le számítva más baj nincs vele.
Saját tapasztalat és részletes mérés.Sok esetbe láttom hogy sokszor sok videós vagy termék tulaj a rejtett hibáról nem számolnak be.
Mint a W King x10 estébe a 3 wattos töltés
Jó hangszóró amúgy csak legyek 15 órád feltölteni. -
carl18
addikt
válasz
Pixx96 #18955 üzenetére
Attól függ mennyibe van a Tronsmart. Ha a Mirtune S100 30E forint. Érdekes csata lenne 2x Xiaomi ellen aminek 15e darabja.
Xiaomi sztereó rendszerbe akár oda is veri.Látni kéne egy Alan vagy Oluv független tesztet mit tud a Konkurencia ellen.
Vagy 2X Mirtune S100 Vs 1 Dockin D fine. Árba már hasonló a kettő súlyra több 0.6 kg a 2 Tronsmart.De van 100 Usd Tribit Láva vagy 100euro akció Soundcore Boom 2. Ami nyilván jobb választás.
Kíváncsi vagyok egy D Fine evo mit zenél egy Tribit Láva ellen. 😅
Ha most kéne 2kg hangszóró kategóriába valami a Tribit lenne a befuto. -
carl18
addikt
válasz
Aprósólyom #18944 üzenetére
Ez alapján a 30 wattos Xiaomi igazán jól szól.
Nincs miért szégyenkeznie.
Meg nézném a Tozo Pa1 ellen hogy teljesít. -
carl18
addikt
Üdv most néztem Oluv Joy videót a youtubon és egyre jobban tetszik a Tribit Láva. Egyéni EQ nagy akku 6X18650 cellával.
erős és jól szól a méretéhez képest.
Persze nekem már van Uboom X így egyenlőre egy időre le tudtam.
Mit gondoltok a Vámháboru ami a világba van Bluetooth hangszóróra is ki terjed majd idővel?
Láttom össze vissza jön a új bejelentés még erre és arra is extra vám.Eu egyenlőre nem vámolja kinát és a Bluetooth hangszóró onnan jön.
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #18936 üzenetére
Ne a eleganciát és a kompakt méretet be tudod áldozni. Akkor a Uboom X outdoor módba egész szórakoztató tud lenni.
Most úgy hallgatom fél hangerőn igen erőteljes.Igaz a Dockin is remek, akku cserével szerintem még neked is ki bír jó pár évet.
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #18931 üzenetére
Nekem is meg van a D Fine plus. És nagyon jó, de úgy látszik a D Fine Evo már 150 Euró most.
A Konkurencia ez alá megy a Stormbox láva is olcsóbb.
Anker Tribit és Earfun ez alatt van árba.Én is azt mondom hangzás fontos de másrészt akku idő is sokat számít. Vagy a hangszóró élet tartalma és hosszú távon hogy bírja.
Esetleg a javíthatóság.
De egyikhez se kapni pót alkatrészt -
carl18
addikt
Kinek mi a leg fontosabb egy Bluetooth hangszóróba?
Kinek milyen volt az első Bluetooth hangszórója?
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18922 üzenetére
Nem került csak úgy elő, és ha ki is jött serült dobozza.
8x hívtuk a upst aztán ment levél több az Earfunnak is.
Earfun írta nekem az amazon tesz fel jelentést ha a csomag el veszik.Itt a magyar posta sokkal pontosabb mint a Ups.
Nem csak én talán az Earfun is nyomást adott rájuk.
Mikor a második hangszórót segítettem vissza fordítani nagyon hálásak voltak.
10/9 ember meg tartotta volna. Mindenki azt mondta veszem át és agyam el jó pénzért.Igen még mindig Balkán vagyunk hiába vagyunk papíron EU tag.
-
carl18
addikt
Még jó hogy minden Bluetooth hangszóró Kínába készül. Egyenlőre nem érvényes rá a vámháboru, Samsung tulajdonában a Jbl így az se lesz extra vámos.
Earfun és sok más cég is kínai Anker.Amerikába gyártott Intel processzor lehet probléma.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18904 üzenetére
Igen jó ár volt a 112 Usd. Én is úgy gondolom lehet részben az én őszinteségem és segítségem járult ehhez hozzá. Ha nem csak az én termékem tűnt el vagy sok ilyen volt akkor az csak hab a tortán.
De ne gondoljuk túl, persze az Earfun írta a amazon tesz panaszt a ups ellen. A kérdés ha a ups valóban sok amazon csomagot nem szállít ki és társai talán ez a oka bizonyos cégek nem küldik ki velük egy adott kontinensen.
Gondolom az Earfun is gyűjti az adatokat melyik cég rontja nekik a ültetüket.Csak az érdekes Ausztriába még eljut a hangszóró magyarba már nem.
nyilván nálunk itthon lehet valami baj hogy másodlagos vevő körbe vagyunk.
-
carl18
addikt
112 Usd nem 104...
Ki próbáltam ha kosárba rakom.
De ez se rossz ár.
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18893 üzenetére
Nem most néztem írta Earfun ki akarja üríteni a amazon raktárat.
104 Usd 38e forint.
Csak az se értem ha Oluv olyan kis részesedést kap Uboom X után miért foglalkozik még vele.
Uboom X akciót egyből ki rakja, akkor csak kap valamit cserébe.Még Oluv se tudja mi a raktár ürítés célja és hogy a termék gyártása leáll vagy jön majd új tétel.
Minden esetére én a 112 Usd árat se bántam egy napig se. Csak a hosszú szállítás volt idegesítő. Majd 2 hónap várakozás azért nem volt semmi meg a ups kommunikáció.
Pedig ennek ennyiért simán van piaca csak sokan nem értenek hozzá és inkább veszik a média márkba a Sencor és többi kínai vackot túl árazottan.
Egy termék hiába jó ha nincs mögötte marketing és az emberek nem ismerik akkor hiába.De ha Uboom X 38e akkor a T6 Max 10e forintot érne maximum vagy annyit se.....
Ha már ár érték arányt is nézzük meg a hang minőség.
Egyik hazai boltba a 2x8 wattos kínai vackot árulják 18e forintért. Ilyen 1x18650 akku és kapu garancia mellett.
-
carl18
addikt
Oluvnál a új Tribit Láva!
Tribit StormBox Lava vs JBL Xtreme 4 - sound quality test
Elég jól állja a sarat a Xtreme 4 ellen, nyilván Egyéni EQ is van Oluv által. -
carl18
addikt
válasz
Luck Dragon #18880 üzenetére
Fekete Piros én is adnám.
Sok gyártó rá mehetne a designra.Jbl is különböző színbe árulja a hangszórókat.
Earfun Uboom X esetén gondoltam nem lenne hülyeség le fóliázni mint a kocsikat.
Valami fény vissza verő vagy matt fekete Karbon Fólia lehet dobna rajta. -
carl18
addikt
Csak arra vagyok kíváncsi mikor lesz majd alap a LDAC Kodek. Vagy mikor csökken az ára olyan szintre hogy mindenbe Megéri be építeni.
Bluetooth 6.0 mellet LDAC Kodek igen ígéretes lehetne a jövőbe. Kis késleltetés és jó hang minőség volna.Szerintem 2027-2030-ig le van tudva a Bluetooth hangszóró ipar. Anker és Earfun egy időre le fedte a ár érték arány piacot.
Esetleg egy új akkumulátor fajta hozhatna komolyabb át törést akku idő mellet Tuti.
Uboom X óta nem igazán figyelem a fejlődést nem éri meg.
Jött a Tribit láva ha hangszóró kéne Xtreme méretbe simán jó lehetne. Csak ott A Soundcore boom 2 is ami Oluv szerint árába legjobb üzlet.
Oluv felesége rakta ki top 4 hangszóró 2025ben.
így a 4 termék le is fedi a piac jó részét, főleg ár érzékeny vevő esetén.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18866 üzenetére
Én se értem 2025be hogy nem alap a Aptx. Nem hiszem olyan drága lenne a jogdíj.
A 2018 D fine Plus tudta ezt 7 éve. 200 euró alatt 4.2 Bluetooth mellet.1-2 Dollár felár lenne szerintem Max és még is csak jól jönne. LDAC Se biztos olyan drága és már marketing értéke is van. Soundcore több terméke is támogatja elérhető áron.
Sok Bluetooth fülhallgató is tudja a LDAC Kodeket nem prémium áron.
Tronsmart esetén elég a Sbc ott úgy se sokat hozz a jobb Kodek.Majd jön a Bluetooth 6.0 és ez már marketing értékkel ér fel.
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18862 üzenetére
Igen láttam én is, és 2 cellát kapott gondolom 21700-es mind kettő!
Meg van egy fogantyú mint a új Tronsmart hangszórónál (Mitrune) Ezek egymástól másolnak/lopnak.Azért 1 Charge 6 árán lehet venni 2 Uboom L-t és még pénz is marad.
Nálunk magyarba biztos lesz 70-80E a nyító ára, és a kérdés egy Charge 6 mennyire bírja.
Nekem a 2015-ös Charge 2+ megmutatta egy drága márka termékei se tartosabbak.
Azóta is papírnehezék a Charge 2+ töltö elektronika hibás, akkut ki vettem ilyen polc díszitő lett.Ha most Xtreme 4 helyet kéne valami inkább a Soundcore Boom 2 vagy a új Tribit Lavát venném. De a Motion Boom se rossz 55 Euroért ha még akciós!
Néztem JBL Charge 6 itthon 80E forint árukeresőn, még nagyon új de ez kemény.
A 112E dolláros Uboom X kb ennek a fele volt, 1 Charge 6 áron 2 Early Bird Uboom X kijönne.
De egy Uboom X 120USD+2X akciós Uboom L sztereó kedvéért és lett 3 hangszóród 1 árán. Csak a Earfunnal nem tudsz menőzni, nincs rajta a JÉBÉEL MÁRKA Jel.
Mikor volt A Charge 2 kérdezte mindenki eredeti? -
carl18
addikt
válasz
Wolfskin #18857 üzenetére
A korábbi XIoami 16W-tól én se ájultam el annyira.
De ez a új sokkal igéretesebb!Jár rá 2 év hazai garancia is.
És aki egy JBL Flip 6-7-ért sajnálja ki adni a prémium felárat annak ez jó elérhető árkategória.
Persze ott a akciós Myearfun oldalról Uboom L elég jó áron, de aki magyar oldalról akar garanciával kézpénzbe fizetni a Xiaomi is egy opció.
Telefonba a Xiaomi az erős ár-érték arányra mentek rá, úgy látszik Bluetooth hangszóró esetén is a érték a fő tényező.
-
carl18
addikt
válasz
Wolfskin #18848 üzenetére
Úgy láttom magyar piacon az új Xiaomi 30 wattos ami elérhető jó áron garanciával és hordozható méretre.
Ha valaki itthon akar vásárolni nem külföldről akkor igen is ez is egy opció.Persze kíváncsi lennék mi a különbség egy Uboom L mellett. De simán versenyképes a új Xiaomi.
Jbl flip széria és társai azért többe kerülnek. -
carl18
addikt
válasz
francz'70 #18841 üzenetére
Nem igaz te se nézzed hány volt mellet 4000 MAh....
2X18650 cella hajta azt is.
Így tök mindegy 7,4 V 2000 mah vagy 3,7V 4000 mert a kettő egyenlő.
A T7 Lite se kapott nagyobb akkut mint a T7 ezt garantálom.A T7-es model 2000 MAH 7,4V mellet érvényes.
A Eredeti D Fine is csak 2200 MAH csak hát a feszültség 11.1V. Így 3X2200=6600 MAH.
Minden gyártó a 3,7V feszültség melleti Mah számot adja meg.
Amibe nagy előre lépés a új Xtreme 4 az akku mert azt 4X21700-es Cella hajtja ami cellánként 5000 Mah.Emlékeim szerint 7,4V 10.000 Mah, ez 3,7V mellet lenne 20.000Mah.
(Battery Specifications: · Voltage: 7.4V · Capacity: 10000mAh / 74Wh)
Viszont az ára elég kemény, magyar oldalak a pótakkut 40.000 forintért árulják.
Mikor a MAH számot nézzed nézd meg mellete a feszültséget is. -
carl18
addikt
Xiaomi 30 Watt ára fölött nem sokkal akciós a Uboom L.
Igen jó áron megy most
Sose volt ilyen olcsó. 18e lenne szóval ennyiért ez jó ár Tell ki árusítás van.
Uboom X 120 Dollár
-
carl18
addikt
válasz
Wolfskin #18818 üzenetére
Bár nem tudom mennyit bír a gyári akkuja?
Fél hangerőn? Hogy használod?Szerintem addig nem éri meg akku cserélni ameddig a gyári tönkre nem megy.
Használd és ha ez meg fárad majd cseréled.Nekem a D fine lassan 5 éves és az akkuja nagyon jó.
Ez a Xiaomi akkor egy Flip 6 szintjén lehet.
Kíváncsi vagyok mit bírna a Tozo ellen.
Xiaomi előnye hogy 2 utas hangrendszer.
5200 mah lenne az akkuja 3.7 volton.
Hordozható hangszóró esetén csak jobb a belső akku mint a Powerbank. Úgy lenne jó ha a hangszórót powerbank hajtaná és lehetne bármikor cserélni azt ha meg fárad.
Árukeresőn elég olcsók és nem kéne forrasztgatni se. -
-
carl18
addikt
válasz
Wolfskin #18807 üzenetére
A Xiaomi akkuja 7.4v 2700 mah. (3.7v 5400 Mah)
Ha te cseréled 3500 mah akkura akkor 7.4 volt mellet nem lesz 7000 mah...7.4v 3500 mah lesz.
21700 cella 2 darab mellett lehet meg a 7.4v 5000 mah.A feszültséget érdemes figyelembe tartani.
Uboom X 4x 21700 cellát használ. 7.4v 8400 Mah.Marketing miatt minden gyártó össze adja a cella kapacitást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-t használók OFF topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest