Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz francz'70 #20401 üzenetére

Én már láttam ezt a Bugatti-t Bugani-t. Mateusz egyik outdoor tesztjében szerepelt. Akkor kicsit utána néztem a márkának...
    Van egy másik hangszórójuk (is) a Boost Max, ami papíron rohadt jó kéne legyen (hatalmas mély-hangszórók), de mégis egy vödör csavar az egész. Ahhoz képest ez tényleg fantasztikusra sikerült.
    Egyébként egyetértek Aprósólyommal. Nekem sem tetszik igazán a hangja. Persze azt nem mondom, hogy rossz, ill. el tudom fogadni, ha valakinek ez tetszik, de nekem valahogy "nem kerek". Írod, hogy nincs túltolva a mély. Szerintem meg, de. Az "upper bass" itt is kelleténél jobban meg van tolva, mint pl. a B2P-nél.

... és akkor a hangzáson felül: nincs app → jó eséllyel a welcome tone kikapcsolhatatlan. Bárhová teszed (asztal közepe, polc széle, ágy ...), akárhol hallgatod (beltér, kültér) ez csak egyféleképpen tud szólni. Pontosabban jó esély van rá, hogy bizonyos helyzetben már-már hallgathatatlan lesz, és akkor nem tudsz semmit csinálni, mert se preset, se eq, de még a nyavalyás BASS on/off sincs rajta.

Az sem nyugtat meg, hogy – a videó tanulsága szerint – 40%-on olyan hangos, mint az UBoom X 75% (Indoor+ preset). Persze ez annak, akinek a (max.) hangerő a fontos akár még jó hír is lehet ...

Ja, és alul van a passzív membrán ...

"Belegondolok, még hány jó hangszóró lehet a piacon- akár ár/értékben is - ami felett elsiklunk.. "
    Lehet, hogy akad ilyen, de nem fogadnék rá nagy összegben, ill. ha van is, akkor sem lehet sok. A kínaiak fo**ák magukból a nagyobbnál nagyobb, ill. hangosabbnál hangosabb hangszórókat, de hogy ezek közül hányan lehet tényleg zenét (adott esetben nem csak "diumdisu"-t) hallgatni, az más kérdés.

Új hozzászólás Aktív témák