Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bwoay

nagyúr

válasz carl18 #19744 üzenetére

ha nincs Ego akkud, akkor az eleve borzasztóan magas ár tovább emelkedik, ahogy Adam is írja. ha van akkud, tehát eleve ilyen termékeket használsz - ugye többet, mert ha csak egy van, akkor vagy dolgozol, vagy zenélsz - akkor
    1. úgy kell megfizetned ezt a durva felárat, hogy közben bármilyen más egyéb terméket is válaszhatnál, tehát ennek tudnia kell valami extrát
    2. ha hangerőben nyújt sokkal többet a piac egyéb termékeinél, akkor annak jó, aki egy egész mezőt akar "megzenésíteni", mert a szomszédokat szerintem egy harmadába kerülő hangszóróval is fel lehet hergelni.

én úgy gondolom, hogy le is szűkült a piaca az országban max. 50 potenciális vásárlóra, de lehet, hogy sokat mondtam.

A legkisebb Ego akku 60k, a legnagyobb meg 270k.
    A gyakorlatban (az én fejemben) úgy tud működni ez a termék, hogy valaki bemegy az Ego szaküzletbe, bepakol a kosarába egy robotfűnyírót, egy multitoolt, egy szegélynyírót, 3 akksit, stb, és a 3 millió Ft-os cechhez akkor már nyugodtan tegyük oda még ezt a speakert is, hiszen csak 5%-kal növeli meg a végösszeget. Vagy ahogy korábban írtam, ez így már akkor mehet grátiszba, köszönjük kedves törzsvásárló!

Magyarán: nem hiszem, hogy a kíváncsiságot leszámítva van értelme összehasonlítgatni a konzumer termékekkel, mert ez nagyon nem az.

Új hozzászólás Aktív témák