Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
francz'70 #20059 üzenetére
" ... hebeg habog ...azt se tudja merre van arcal előre ... "
Ilyenkor mindig azon morfondírozok, hogy aki nem tud beszélni, az miért nem script-eli ki előre, hogy mit fog mondani? Na, mind1. Sajnos van még egy-két hasonló majom itthon ...#20058
" ... nem teljesít rosszul az x30 [link] ... "
Az első számot (~2:25-ig) hallgattam meg. Háát .. nekem nem ez a véleményem, de tiszteletben tartom a tiédet
Nem azt állítom, hogy Xtreme 4 tökéletes, de szvsz. jobb. Pláne mikor bekapcsolja a "Spatial Audio"-t, ami nem csak térhangzást hoz (sőt, azt hoz a legkevesebbet), hanem irgalmatlanul megtolja a mélyeket, de mivel igazán mélyre nem tud lemenni az X30 ezért nagy "boomy" lesz az egész." ... custom eq az x30 nál ... "
Itt picit tologatja az e.q.-t, de mintha semmi hatása nem lenne (lehet már a max. hangerő miatt ...)." ... sem rossz [link] vagy itt [link] nyilván nem a legjobb videók ... "
Ahogy mondod. Ez a Storytripper HD csatornát nem is értem. Szemlátomást lenne pénze normális mikrofonra, mégis tojik rá.
Egyébként a Tronsmart fossa ki magából a hangszórókat. Most már van Bang 2 is, ami – a felépítését tekintve – egy Soundcore Boom 2. Eddig nem találtam igazán jó tesztet róla, ennek ellenére mégis van egy olyan érzésem, hogy még ez is jobb lesz az X30-nál ...#20057 carl18
Nem tudom eldönteni, hogy botfülű, vagy egy "hanta boy"-e.
Minden esetre kár az időt tölteni (és kommentekkel felhozni) az ilyen színvonaltalan csatornákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Konzol Screenshot
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- LG 55EG9A7V 139 cm / 55 Full HD OLED Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest