Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #20120 üzenetére
" ... mélyebb bassust tud és jelentősen erősebb is."
Inkább több, mint mélyebb benne a basszus. Hangerőben tényleg felülmúlja az elődöket, de így Alan-t hallgatva, nekem nem az jött át, hogy neki nagyon kellene.
És igen. Azt hiszem én is inkább az előd wifi-t választanám, ha ebből a hármasból kellene válasszak.
Ami tanulságot én még levontam a videóból, hogy már az előd is alapvetően egy jó hangszóró volt, amit igazából csak a hangolással lehet elszúrni vagy épp (még) jobbá tenni. Erre jó példa a 3-as wifi és a "sima" változat ...
Ja, igen! Amit Alan most se tesztelt (OK, ez egy boombox, így lehet csak igen kevés embert érdekelne ...), hogy mi történik 50% hangerő alatt?
A témát egyébként pár mondat erejéig érinti a teszt végefelé, mikor azt mondja, hogy alacsony hangerőn nem jó hallgatni a 4-est, de annyira a "sima" 3-ast se.
All-in-all: szép, szép, de otthonra nem kéne
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest