Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19894 üzenetére
Ez a Oluv 0.48 FW ahogy írod, és ez még a sima Outdoor Oluv EQ fél hangerőn.
És néha tesztelem is a hangszórót mennyire jó vagy mennyire agresszív a DSP, és ritkán de a Uboom X képes kiadni passzív membrán körül érdekes zörejt.
Talán túl mélyre menne? Egy adott Frekvencia körül csinálta 40-50HZ Körül, egy külföldi videós pont azt nézte milyen mélyre megy A Uboom X.
A Boom XXX-t csak nagyon ritkán használom, Beltéren Indoor+ nyomom, kültéren meg Outdoor vagy Outdoor+-ba használom fél hangerőn.Persze én se agyalom túl betudom annak hogy valamit elmértek, vagy a passzív membrán mérete vagy minősége érte el a korlátját.
#19893Pixx96
Ez a egész úgy volt kimentem 10 percre zenét hallgatni, Arra voltam kíváncsi 0,48 FW alatt is csinálta-e ezt a zajt, de úgy látszik nem számít sokat a FW mert a hangszóró fizikai korlátja vagy valami más dolog miatt csinálja.
Mert jó hangszóró a Uboom X de így néha egy kicsit élményromboló!
A Passzív membrán körül jön ez a zavaró hang, így a Woofer szerintem bírná a basszut.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest