- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19894 üzenetére
Ez a Oluv 0.48 FW ahogy írod, és ez még a sima Outdoor Oluv EQ fél hangerőn.
És néha tesztelem is a hangszórót mennyire jó vagy mennyire agresszív a DSP, és ritkán de a Uboom X képes kiadni passzív membrán körül érdekes zörejt.
Talán túl mélyre menne? Egy adott Frekvencia körül csinálta 40-50HZ Körül, egy külföldi videós pont azt nézte milyen mélyre megy A Uboom X.
A Boom XXX-t csak nagyon ritkán használom, Beltéren Indoor+ nyomom, kültéren meg Outdoor vagy Outdoor+-ba használom fél hangerőn.Persze én se agyalom túl betudom annak hogy valamit elmértek, vagy a passzív membrán mérete vagy minősége érte el a korlátját.
#19893Pixx96
Ez a egész úgy volt kimentem 10 percre zenét hallgatni, Arra voltam kíváncsi 0,48 FW alatt is csinálta-e ezt a zajt, de úgy látszik nem számít sokat a FW mert a hangszóró fizikai korlátja vagy valami más dolog miatt csinálja.
Mert jó hangszóró a Uboom X de így néha egy kicsit élményromboló!
A Passzív membrán körül jön ez a zavaró hang, így a Woofer szerintem bírná a basszut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest