- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
válasz
francz'70 #18972 üzenetére
bocs, de szerintem az "xtreme-t siman hozza" kijelentes erosen tulzas. hanyast? 2,3, vagy 4?
no offense , peace : )szerk.: a masodik bekezdeseddel egyetertek, azalapjan mondva, hogy volt anno pb310 esem, es tenyleg felulmulta a woofer atmerobol kepzelt teljesitmenyt, nem gyengen.
-
hcol7
senior tag
1. hang/meret-hordozhatosag aranya
2. akku ido
3. felepites (birja-e a vizet/rosszhelyre lerakast/stb)
4. tamogatott bt kodekek -
hcol7
senior tag
kozpontozas at its finest.
-
hcol7
senior tag
válasz
gtx560unlock #18647 üzenetére
biztosan nem veszik fel bb3 al a versenyt.
max ar/ertek aranyosan. es ezt nem negativumkent irom.
van bb3am, meg mbp-m, meg mb-m, es hallottam b2p-t. -
hcol7
senior tag
válasz
BLUE TORNADO #18630 üzenetére
ugyanaz volt a zene forras?
-
hcol7
senior tag
válasz
GhanBuri Ghan #18226 üzenetére
azert a joerzes megkivanja, hogy ide legyen irva: ha az o elbaszott szallitasa miatt is tettek volna, akkor sem "miatta" van.
-
hcol7
senior tag
-
hcol7
senior tag
válasz
Peaceliker #17576 üzenetére
LOL
-
hcol7
senior tag
válasz
Albert.Tamas #17574 üzenetére
ilyenert enis kaptam nemreg figyelmeztetest. pedig arat sem irtam be, csak evodtem hangosan, hogy ha ugyjon ossze, eladnam az MBP t.
-
hcol7
senior tag
válasz
Albert.Tamas #17370 üzenetére
ennyiert en megneznem a vifa oslot is.
-
hcol7
senior tag
válasz
Atish19 #17291 üzenetére
esetleg motion boom, ha a team gerjed egy (nem)kis plusz basszusra cserebe a kevesebb "zeneisegert". de ez utobbirol a kivitel, es az usecase tekinteteben amugyis nagyreszt le kell mondani. de ezt ne ugy ertsd, hogy sz*r lesz. sot..
ha meg vajtfulubbek a celpont, es nemkell hordozni, erdemesebb egy edifier aktiv hangfalpar szepen elhelyezve egyik falon egymastol megfelelo tavolsagra.
amugy ezt az opciot az usecaset figyelembe veve akkoris elorebb hoznam, ha nem kifejezetten vajtfulu a csapat. azert egy valodi sztereo hangzas sokat dob az elmenyen.gyorsan linkelve pl R1080BT 2.0. de lehet 30 alatt megfoghato ennek vmelyik nagytestvere.
-
hcol7
senior tag
válasz
Seraph 16 #17111 üzenetére
dehogynem vennek el, copyright termeszetu "szabalysertes" eseten azonnal lepnek. pl fel mp es fifameccs vagokep is eleg egy, amugy nem profitorientalt barmilyen videoba, hogy legyaluljak az egesz csatornat. a jbl/harman sem sokkal kisebb jatekos a maga nemeben.
amugy szemely szerint elejetol fogva furcsallottam, hogy a logoragasztgatas idaig kovetkezmenyek nelkul mehetett.
-
hcol7
senior tag
válasz
<Adamsky> #17078 üzenetére
a kategoria neve: SNMP (simply not my problem). segitene rajta az ember, de felesleges.
jol lathatoan kepletesen rajta szandekozik hagyni az arcedulat a logohoz kozel, mert "csajozni" kell vele. vagycsak menozni az elefantcsont toronyban. de nincs ezzel baj, mert ez az a reteg, aki kifizeti a felsobb polcos markak termekeit, amiknek a tenyleges feature-jeit a gondosan megvalogatott "egyket palcas" gyartok felhasznaljak kisebb budzsebol.
hagyjad, elrontod csak az eleterzeset : ) -
hcol7
senior tag
válasz
gubabela #17075 üzenetére
nagyon kedves vagy: ) a kozosseg neveben kivanok sok boldogsagot a jovore nezve.
innen a sok "2-3 palcas" mellett szamos felso-kozep / highend kategorias bose/kef/vincent audio szerko kozul irom ezt - ha mar neked ez hataroz meg barmifele statuszszimbolumot.azert ahozzad hasonlok boldogulasa erdekeben remelem, hogy a kovetkezokben a kozosseg nagyobb surgosseggel vagja magat haptakba ingyen megvalaszolni a hasonloan nagy formatumu idetevedt felhasznalok kerdeseit, akik meg sietos esetben sem kepesek maguk utanajarni a dilemmaiknak, hogy segitseg nelkul hozzanak meg donteseket..
udv : )
-
hcol7
senior tag
válasz
Peaceliker #16906 üzenetére
elore alahuzva, hogy erosen szubjektiv a vitatott tema,
nekem volt 310esem par lepessel korabban, es erosen nem ez volt vele a benyomasom : ) -
hcol7
senior tag
all: motion boom-om jobb oldala nem szol... nincs ujabb fw, ezert ugygondolom szetkell kapnom megnezni mivan belul, es ha olyan, elviszem yaltonaudio.hu hoz(zsenialis srac) javitasra.
de mivel nem az van, hogy szarul szol, hanem olyan, mintha nemszolna, sanszos, hogy nem hangszoro javitas temakor, hanem elektronikus gond.
szetkapom szivesen, csakhat akkor bukom a vizallosagot. ezert gondoltam, hogy mielott nekiallok, rakerdezek itt, hatha valalinek van jobb tippje a szetszedesnel. egyaltalan: hogykell szetszedni ezt? -
hcol7
senior tag
koszi mindenkinek, en sem aksisban gondolkodtam szamara elsosorban, de ugytunik szabadidejeben elvinne magaval.
mindenesetre ujratargyaljuk, koszi a javaslatokat!
udv -
hcol7
senior tag
motion+ kene cimbora borbelyshopjaba sztereoba, van most vmi erosebb akcio/kupon ankernel, nemtudja valaki?
koszi! -
hcol7
senior tag
sokfelkialtojeles ez : https://prohardver.hu/tema/bestbuy_topik_akcio_ajanlasakor_akcio_hashtag_kote/hsz_184454-184454.html
-
hcol7
senior tag
boombox3 rol meg annyit, hogy volt partybox310esem is, ami a maga nemeben kegyetlen nember, de a bb3 annyival nem szol nala kevesbe brutalisan, amennyivel zeneibb. igaz, hogy a pb310et is tudtam egykezzel helyvaltoztatni, de nala azert a bb3 sokkal hordozhatobb, es kevesbe helyigenyes.
ha valakinek egy db eszkoz kellene , ami hordozhato, es egyuttal zenei is, meg "megcsinalja" a kertipartit, es belefer a budzsebe, akkor az egyik legjobb valasztas.
volt nemreg vmi pb310 nel picivel kisebb meretu bose bt partiszerko linkelve ide, ami azota sem hagy nyugodni, de szandekosan nem olvastam utana, mert jobb a bekesseg, eleg eszkoz van mar itt igy is. : ) de ha most lennek ott, hogy elso bt "mindenest" valasszak, sanszos, hogy versenyeztetnem a bb3 al, hogy melyiket valasszam. -
hcol7
senior tag
bocs sracok, ha szerintetek nem valos nezopontot kepviselek, de boombox temaban valos tapasztalatom az, hogy legtobbszor ki sem "cipelem" a soundboks2- a teraszra(pedig faszak a fogantyui), hanem "eleg" a boombox3. es nemcsak hangeroben/dinamikaban, hanem zeneisegben is. sot!
de ez nem egy liga a dockinnal, vagy akar egy sztereoba rakott motion+ parossal. azok masra valok, es arra szerintem is sokkal jobbak, foleg, ha ar/ertek aranyosan nezzuk.
maganvelemeny ez reszemrol, es tisztaban vagyok a tema szubjektivitasaval, ezert batran ne ertsen egyet velem barki : )
amugy miota sztereo hifizek belterben, sokszor elgondolkodtam rajta, hogy a boombox3 helyett mennyivel faszabb lenne 2db extreme3 vagy akar dockin fine+ sztereoba "kotve".. de annyit mar nem er meg nekem, hogy elkezdjem elboltolgatni oket, meg aztan 1 helyett 2 eszkozt kelljen magammal vinnem ki a hazbol a kerti mindenfelek csinalgatasahoz. jo oda a mono hang, bent van fasza sztereo.
meg hat azert a boombox3 akarki akarmit mond, b*szott jol szolaltat meg akar Ludovico Einaudit is, nemcsak acidtechnot. szerintem. -
hcol7
senior tag
neha tenyleg nincs erkezesem odamenni benyomni a rega brio bekapcsolo gombjat,hanembt-n rakuldom a zenet a masik erositore, es tobbekkozt ezert tartok a samsung s21 ceges telo mellett egy sokeves rommatort oneplus8t-t, hogy ilyen esetekben legyen aptxhd.
mert amugy szar aacn menne a "gyengebbil" kef hangfalparra(q300) a zene.az r300paros kapta a fent emlitett rega brio-r(A/B) erositot, amire egy rpi4 en futo headless plexamp tolja a fiiobtr5kn kabelen a hangot. ezt tenyleg karlenne bt vel penetralni.
de ha nincskedvem felallni, szarlenne un. premium kategorias iphone/samsung mellett bukni az aptxhd-t. mert az, es az aac kozott meg a q300/tangent ampster bt2 vel is jocskan hallani a kulonbseget.
sorry az offert, csak genuine nem ertem a fillereskedest a felsopolcos teloknal a bt kodeken. sot, meg a dac on is, bar az dragabb tema. -
hcol7
senior tag
válasz
carl18 #16554 üzenetére
nekem is van boombox3, rohadtul "zenei" is tud lenni a bydesign "b*szatos" melydompingen kivul, de valahol azert mergesit, hogy nem tamogat normalis bt codecet. bose ugyanez... van quietcomfort earbuds II is a tulajdonomban, gyonyoruen szol, de semmi ldac/aptX ottsem. mikozben az earfun/soundpeats-fele "offbrand" cuccaim mind legalabb aptX, vagy aptxHD kepesek. nem gondolnam,hogy tenyleg nem fer bele a retail arkepzesbe egy normalis BT codec.
igy, ha van idom, es erkezesem, inkabb radugom vmi nem legalja jackkel a FIIO BTR5-omet a boombox3ra, vagy a soundboks nemtomhanyra auxon, es akkor van aptxHD/ll. de 10bol ha 2x van idom kabeleket/plusz eszkozoket eloszedni-radugdosni. es ennyi penzert idegesito. mikozben alairom, hogy genuine 1stworldproblem, amit feszegetek.
de akkoris, b*sszakmeg a premiumgyartok a garasoskodast. -
hcol7
senior tag
nem ertem, hogy arrol miert nem beszel a marketingBS, hogy milyen BT codeceket tamogat a szerko.
-
hcol7
senior tag
nem konkret valasz barmi igenyre, hanem csak bedobom: vifa reykjavik van bontatlan allapotban hwapron 54k ert. draga, de rohadt jo cucc.
-
hcol7
senior tag
válasz
Acélfarkas #16323 üzenetére
miert ne lehetne toltest eszkozolni pcrol, vagy notirol, vagy barmirol amin van USB csati?
-
hcol7
senior tag
válasz
zsolesz7503 #16314 üzenetére
bocs, de pontositanad, hogy mi a kerdes, vagy problema?
: ) -
hcol7
senior tag
-
hcol7
senior tag
ezzel a hdcp codeccel van vkinek onhands tapasztalata? tenyleg kivaltja a vezetekes kapcsolatot?
bar ez sokkalinlabb hifi tema, mint bt hangfal, de hatha.. -
hcol7
senior tag
-
hcol7
senior tag
válasz
barcasattila #16011 üzenetére
hangminoseg, mint olyan, _szerintem_ a bb3 mellett teszi le a voksot.
lehet nehany hangero megkozelitesu esetben a pb110 nyer, de sztem sokat szamit az elhelyezes is.
most epp nincs idom kiguglizni a watt ertekeket(papiron irva), de a bb3 220ba dugva kb 25%ot "erosodik". valoszinu a pb is.
nincs altalanos jo dontes, a ketto kozott a hordozhatosag/helyigeny is nagymertekben elter, es ezek a szempontok majdnem mindig joval a hasznalatba vetel utan valnak sulyozotta. -
hcol7
senior tag
válasz
barcasattila #15988 üzenetére
arban, vagy meretben ? : )
-
hcol7
senior tag
válasz
Azteeek #15946 üzenetére
vagy a nemreg linkelt bose s1, az ugyan 250k boltban polcon, de nem kizart, hogy megoldhato 200 on belul.
amugy a pb110 sem rossz cucc, sot.. de en sok ev gonzozas utan, ha ennyiert kene vennem a leirt celra, akkor bb3, vagy ha fennall a zeneisegre hatarozott igeny, raprobalnek a bose s1 re, pici rafizetessel. -
hcol7
senior tag
válasz
pècsimunkás #15849 üzenetére
csak kivancsisag: melyik adot?
szamomra barmelyik un. kereskedelmi ado egyszeruen hallgathatatlan, meg a tv adoknal is rosszabbak, ahol "csak" a reklam okoz agyf*szt. a radiomusorokban , foleg a reggeli savban az a geil muanyag jofejseg, jokedv egyszeruen elviselhetetlen. nelkulozve az eppen uralkodo, oktrojalt velemenyterror iranyzatok kivesezeset, pedig az is megerne eg, kulon miset.
mindekozben nem tartom magam buvalb*szott, vagy intolerans antiszoc fajtanak, sot.. ugyanigy pl balos beallitottsagunak sem, ennek ellenere, vagy emellett egyedul a tilosradio az, amit alkalmas vagyok hallgatni. de az meg jon neten is. meg akkor is, amikor epp az aktualis kormany elveszi a frekijuket.
de ha van tipp hallgathato adora, azt orommel varom : )
sorry az offert, jolesett leirni ezt. udvozlet : ) -
hcol7
senior tag
ja meg annyi, hogy ha eltekintunk a minosegtol, zeneisegtol, tiszta hangoktol, "szinpadmeret"-tol,meg akkoris boven leiskolazza a 720 wattos jbl 800 as soundbart a 2x60wattos erositovel meghajtott, 200 wattos subladaval megtamogatott(szumma 320 watt..) 2.1 es setup, velemenyem szerint.
ha meg figyelembe vesszuk a hangminoseget, akkor alapallasbol nincsen kerdes.
all:bocs az offolasert. -
hcol7
senior tag
egyebkent szivesen kiprobalnek egy fel par mono devialet phantomot, de meg nem vagyok abban az eletszakaszban, pontosabban eljutottam addig, hogy lecsereltem a pb310 et egy soundboks 3ra, es a motion boom melle vett motion boom plust odaadtam a draga kedvesemnek, hogy lehessen helyette egy boombox3om. viszont ezota sztereo hifi vonalon kezdtem el kielni ugyanezt a vegtelensegig nyulo eszkoz vagyakozast, aminek az utso emlitendo merfoldkove az volt, amikor odaadtam az asszonynak az(amugy brutal) jbl 800 as 5.1 es atmos soundbart fel evesen, mert zavart a nappaliban a hangzas, es akartam, hogy ottmaradhasson a 2.0 paros KEF Q300, 2.1 re tamogatva egy fasza 200w gyari adat koruli magnat subbal. pedig kurvara nem nezek kepernyot, zenet viszont szeretek hallgatni, igy az emlitett sztereo+sub setup melle odakerulte egy KEF R300 paros(meylnyomo nelkul).
ezzel rohadjakmeg(bocs), nem magamat tolom, meg az epp aktualis eszlozfuggosegeket/vagyakozasokat, hanem megprobalom rairanyitani a reflektort a tenyre, hogy akar a leheto legjobb dolog is legkesobb amikor birtokba kerul, nem elegsegesse valik. ez nem gond,.mert ez mozgatja az emberiseget, civilizaciot, fejlodest, csak nem art tisztaban lenni vele.
roviden: szerintem zsirkiraly a 710pb, ha meg nem, csereld le 1000re. aztan welcome onnantol a hifi vilagban
udvozletem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Crucial 240GB SSD eladó
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest