Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• alphamooncam

őstag

válasz <Adamsky> #20080 üzenetére

" ... rezonancia gátlás-bitumen lap ... " – szerinted ilyen hány autóban van?"

Kérdezd meg az autóhifi topikban is, szerintem elég sokan fognak igennel válaszolni.

Azért szeretek Veletek beszélgetni, mert hamar felszínre kerülnek a lehetséges buktatók.

Ilyen például a biztonságos rögzítés, és a töltés kérdése is.

Ha nem rögzíted le, akkor mi garantálja, hogy egy fékezéskor (ne adj' Isten baleset esetén) nem fog téged vagy az utasodat úgy fejbe kólintani, hogy ottmaradtok? Megannyi kérdés, amire nincs jó válasz.

Hátsó középső ülés fejtámlája elég stabil rögzítési pont. Erre építek egy platformot, ahova egy-egy acél szalaggal és gyorszárral rögzítem.

Az esetek 80%-ban egyedül utazom, 15%-ban ketten, és csak 5 vagy annál is kevesebb százalékban utazik bárki a hátsó üléssoron, úgyhogy senkit sem fog ott zavarni. Az 5. ülés hiánya (?) meg elenyésző fel sem fog tűnni.

Lakótelepen lakom, éjszakára nem tervezem a kocsiban hagyni így a biztonság és a töltés sem probléma.

Kapcsolgatni szerintem nem nagyon kell, majd szépen automatikusan felkapcsolódik a telefonomra egyszerre a kocsi audio rendszere ( hívás kezelés, kihangosítás ) és a BB3-ra zajkeltés, navigálás okán.

Az a baj, hogy teljesen különböző dolgokat próbálsz összehasonlítani, így nem csoda, hogy más összegek is jelennek meg a végén.

Azt gondolom, hogy sokan nem gondolják át a dolgokat, és nem lesznek/lehetnek elégedettek az összegzéskor, megérte-e, azt kaptam-e amit akartam a pénzemért kérdésre.

Akik olyan autót vesznek, azok kifizetik a 3 hangmérnök 300+ munkaóráját, hogy a gyárból kigördülve úgy szóljon a hifi ahogy kell.

Másik véglet, meg hogy olyan kevés lóvét szánnak a zenére, hogy teljes zenei spektrum lesugárzására képes eszközt nem tudják, vagy nem akarják megfizetni. Aztán persze az nyilván nem is fog jól szólni.

Én egyik hibába sem szeretnék esni.

Új hozzászólás Aktív témák