Hirdetés
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
aaa nekem nem kell igaz nem volt még tribit termékem de én a boombox 4 et várom nekem a boombox 3 csalódás volt igazából (mai napig az) és most főleg hogy több gyártó felzárkózott várnék valami újat jbltől legalább egy Go3at hangminőségben megközelítő de annál erősebb valami csodát typec töltéssel
Nekem az volt a csalódás boombox 3 ba árából majdnem 4 darab uboom X kijött súlyra dupla akkora csak 220.ról lehetett tölteni és ha külcsínyeket nem nézem uboom X egy jobb hangfal hangja is jobb 70-80% fölött csak ordít a boombox közepet másik gáz része ami feltette nálam pontot hogy eladjam AC módban is alig alig bírta lépést tartani uboom X el a boombox persze előbbihez konnektor sem kell
szal nálam bb3 vs uboom x csatát earfun vitte
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szal nálam bb3 vs uboom x csatát earfun vitte