- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Google Pixel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Pixx96 #20315 üzenetére
"Gondolom valami JBL szintű eladásokat vártak ... "
Sokat beszéltünk erről, hogy mi mehetett félre, úgyhogy ezt nem ismételném meg. A lényeg, hogy annak, aki követte az eseményeket, simán lehetett az az érzése, hogy ezek direkt szo*atják saját magukat és Oluv-ot. Ezért lenne izgalmas egy őszinte (!) beszélgetés ebben a témában a PH! és az Earfün között (ha már ekkora cimbik lettek), de ez tuti nem fog összejönni.#20316 Cyborg
" ... 1 éve beszéltek utoljára személyesen Bécsben, akkor Oluv azt mondta ... "
Ezt most nem értem. Bog ott volt, mikor az Earfün találkozott Oluv-al, vagy az Earfün-ös csajok mesélték ezt neki?" ... nem kíván foglalkozni ezzel, és nem akarja a nevét adni semmihez."
Ezt konkrét hazugság. Oluv büszke a hangszóróra, és még most is a "final-final" verzió után is reszelt egy még "tuti-tutibb edition"-t. Tényleg nem 100-as az ember, de én az ilyenekkel (inkább) szoktam szimpatizálni.#20318
" ... a kínaiak egy teljesen más "állatfaj" az európaihoz képest, mindent fordítva gondolnak ... "
De, nem gondolod, hogy legalább meg kellene nekik próbálni elmagyarázni, mi is a helyzet? Én rosszul vagyok ettől az enyelgős stílustól, amit a PH! is képvisel az Earfün irányába (csak, hogy meg ne romoljon a jó kapcsolat)." ... szívvel ajánlom nekik Alan Rosst, isteni kollaboráció lehetne ... "
Szerintem Alan nehezebb eset. Ezen felül nem tudom, hogy ő csinált-e már hasonlót. Oluv - mint utólag kiderült - nem egy cuccolt hangolt már a Tribit-nek (azt hiszem a szintén méltán híres MaxSound Plus-t) és az Earfün-nek, mégsem érezte úgy egyik márka sem, hogy jó lenne vele – tartósan – együtt dolgozni.Jut is eszembe. A minap belefutottam a YT-n a Baseus új fej- és fülhallgatóiba, amit a Bose-al kollaborációban készítettek. Nem tudom, hogy milyen lett (mit szólna hozzá Oluv), de az árakon erősen meglátszik, hogy rákerült "Sound By Bose".
Nyilván – csak emiatt – jó sokan meg fogják venni. Más kérdés, hogy adott hw.-ből – töredék pénzért – valószínű Oluv is elég sokat ki tudott volna ezekből a kütyükből hozni.
Itt én úgy látom, hogy két lehetőség közül lehet, ill. szoktak választani a gyártók:
a) a név adja el (inkább) a terméket
b) tényleg jó a cucc, aminek híre megy (ld.: az elején a SoundCore Motion+) és azért veszik inkább a terméket.#20319 szebe
JBL Grip? WTF?! Erről sem hallottam még ...
Nem tudom mennyi értelme van a Flip és a Go közé betenni egy ilyet, de a JBL-nél biztos jobban látják ezt ...
"Bolti ára mondjuk húzós, annyiért biztosan nem kéne ... " – mennyiért vetted, ha nem titok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.19
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest