Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz Pixx96 #20315 üzenetére

"Gondolom valami JBL szintű eladásokat vártak ... "
    Sokat beszéltünk erről, hogy mi mehetett félre, úgyhogy ezt nem ismételném meg. A lényeg, hogy annak, aki követte az eseményeket, simán lehetett az az érzése, hogy ezek direkt szo*atják saját magukat és Oluv-ot. Ezért lenne izgalmas egy őszinte (!) beszélgetés ebben a témában a PH! és az Earfün között (ha már ekkora cimbik lettek), de ez tuti nem fog összejönni.

#20316 Cyborg
    " ... 1 éve beszéltek utoljára személyesen Bécsben, akkor Oluv azt mondta ... "
    Ezt most nem értem. Bog ott volt, mikor az Earfün találkozott Oluv-al, vagy az Earfün-ös csajok mesélték ezt neki?

" ... nem kíván foglalkozni ezzel, és nem akarja a nevét adni semmihez."
    Ezt konkrét hazugság. Oluv büszke a hangszóróra, és még most is a "final-final" verzió után is reszelt egy még "tuti-tutibb edition"-t. Tényleg nem 100-as az ember, de én az ilyenekkel (inkább) szoktam szimpatizálni.

" ... a kínaiak egy teljesen más "állatfaj" az európaihoz képest, mindent fordítva gondolnak ... "
    De, nem gondolod, hogy legalább meg kellene nekik próbálni elmagyarázni, mi is a helyzet? Én rosszul vagyok ettől az enyelgős stílustól, amit a PH! is képvisel az Earfün irányába (csak, hogy meg ne romoljon a jó kapcsolat).

" ... szívvel ajánlom nekik Alan Rosst, isteni kollaboráció lehetne ... "
    Szerintem Alan nehezebb eset. Ezen felül nem tudom, hogy ő csinált-e már hasonlót. Oluv - mint utólag kiderült - nem egy cuccolt hangolt már a Tribit-nek (azt hiszem a szintén méltán híres MaxSound Plus-t) és az Earfün-nek, mégsem érezte úgy egyik márka sem, hogy jó lenne vele – tartósan – együtt dolgozni.

Jut is eszembe. A minap belefutottam a YT-n a Baseus új fej- és fülhallgatóiba, amit a Bose-al kollaborációban készítettek. Nem tudom, hogy milyen lett (mit szólna hozzá Oluv), de az árakon erősen meglátszik, hogy rákerült "Sound By Bose".
    Nyilván – csak emiatt – jó sokan meg fogják venni. Más kérdés, hogy adott hw.-ből – töredék pénzért – valószínű Oluv is elég sokat ki tudott volna ezekből a kütyükből hozni.
    Itt én úgy látom, hogy két lehetőség közül lehet, ill. szoktak választani a gyártók:
    a) a név adja el (inkább) a terméket
    b) tényleg jó a cucc, aminek híre megy (ld.: az elején a SoundCore Motion+) és azért veszik inkább a terméket.

#20319 szebe
    JBL Grip? WTF?! Erről sem hallottam még ...
    Nem tudom mennyi értelme van a Flip és a Go közé betenni egy ilyet, de a JBL-nél biztos jobban látják ezt ... :F
    "Bolti ára mondjuk húzós, annyiért biztosan nem kéne ... " – mennyiért vetted, ha nem titok?

Új hozzászólás Aktív témák