- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Köszi a kiigazítást, igen , rosszul írtam
Nem tudom leírni, kb akkora váltás ez, mint anno a Motion+-ról a Boomra váltani, ugyanaz a WOW érzés, főleg mélyekben, hangerőben, ugyanakkor volt egy hiányérzetem tisztaságban, énekben, hangban. Ez most is megvolt így először, de aztán pár nap után elmúlt a hiányérzetem, és "megszoktam" az újat. Ez lesz most is, ülepednek a dolgok, meg abbahagyom ezt a hasonlítgatást. Hallgatom még egy darabig, szarakodok a beállításokkal, aztán, ha megtaláltam a legjobb , vagy legjobb 2-3 settinget, hagyom az egészet, és soha többet nem foglalkozok vele, csak azok közt fogok váltani
Amit nehéz lesz megszokni, az a méret, és a súly, azért ez már nem olyan kicsi, nem az a tedd ide-tedd oda hangszóró.90%-ban olyan fél hangerőn hallgatom, és ugyanazt hallgatva menet közben váltogatva az EQ-k közt engem zavart a hangerő növekedés/csökkenés, de ez is nyilván csak az EQ-k közt össze-vissza ugrálva jön ki. Most indoor+-ban hallgatom 2 napja, zene, podcast, 40% hangerő körül, itt még alig van különbség az outdoorhoz képest.
Már most elfáradtam az EQ tesztelgetésekben, unom, szegény Oluv, tényleg nagyon kényszeresnek lenni ahhoz, hogy hónapokig szenvedjen a beállításokkal
-
Cyborg
őstag
Biztos tetszene mindenkinek a HK GO PLAY 3, de ez 1/3-ad annyiba kerül, azért vesszük ezt
Azért járunk ide a topikba, hogy ne kelljen megvenni a Médiában az első szembe jövő HK, vagy JBL speakert, és, aki veszi a fáradtságot, és utánaolvas kicsit, megérdemli, hogy fele, harmad áron találjon ugyanolyan jó hangszórót magának
Na a viccet félretéve nekem az outdoor nem sok plusz mélyet ad az indoor+ -hoz, ellenben a közép(beszéd , ének ) tartományt erősíti fel kicsit, ami Nekem az indoorban hiányzik kicsit, vagyis nagyon fátyolos. Nekem outdoorban valahogy "felélednek" a dalok, még ~50% hangerőn is. Viszont online rádiót hallgatni még az indoor is sok, nagyon búgnak benne Balázsék
Mondjuk ez a Motion Boomban is így volt, online rádióhoz EQ-t kellett váltani.Studio, indoor mód Nekem abszolút kuka.
A studio mód Nekem kb egy 10000Ft-os speaker érzését adja, valami szutyok Blitzwolf kaliberűt, nem tudom, ki a fene hallgatja azon az UboomX-et, meg egyáltalán akkor mindek vett UboomX-et ehhez
Az indoor kb 80%-ig halk, utána meg indokolatlanul hangos lesz, főleg a 80%-ig megszokott hangerő lépcsőkhöz képest.Én 3 éve Motion Boomon hallgatom ugyanezeket a számokat, Alan Ross EQ-val, előtte meg Motion +-on hallgattam ugyanezeket a számokat
, Nekem valahogy ez jött le eddig az elmúlt 2 napban, de kíváncsi vagyok, ki mit hall, hátha jönnek majd a többiek véleményei is, mert 1 vélemény nem vélemény, 2 vélemyény 1 vélemény, stb...
ggeleven
Hogy lehet kikapcsolni a fényeket? Nekem csak úgy sikerült, hogy feketére állítottam -
rezy89
tag
Változó hangerőn, nagyátlagban nem max közelben hanem 50% körül. Basszus erősítés is nagyrészt kikapcsolva szobában. Eq van beállítva csak elég basszusorientáltra, az biztos eszi azért, de ez akkor is kevés sajnos. Mindenesetre figyelem most reset után mit produkál. Következő páciens nekem is Uboom X lesz, akksi ezek szerint sokkal izmosabb. Kíváncsi vagyok minden másra. Nem tudsz esetleg vmi jó akciót rá? Igaz csak fizukor lesz rá keret sajna...
-
bwoay
nagyúr
Uboom X battery test update:
54 órát biztosan teljesített, mert éjfél után még ment.
valamikor az ezt követő 8 órában kapcsolt ki, igy meglehetett akár a 60 óra is.
kiszámolom, hogy mikor kell elindítanom, hogy jó eséllyel munkaidőben merüljön le, és indítok egy újabb tesztidőszakot - nade ezt szigorúan a hétvégén. mert már én is unom ilyen hangerő mellett hallgatni
most tölt, közben pedig lemérem az akku valós kapacitását is. -
<Adamsky>
nagyúr
Durva, bár meglepne, ha ebben még több mint egy nap lenne ... kíváncsi leszek.
Engem leginkább az foglalkoztat, hogy hol tudod ezt te úgy 50%-os hangerőn hajtani – napok óta –, hogy a szomszédok, járókelők, stb. nem vágnak kupán.
Mondjuk, ha a garázsba bezárnám a kocsiba, akkor talán nem hívnának rám rendőrt. -
carl18
addikt
Ez a X10 az ami valahogy nem igazán tölt gyorsan. Nekem P30 Pro töltövel 1 napot rá kell számolni.
Dockin D fine 1 töltés 0-100-ra 3 óra 15 perc kb.
Earfun Uboom X meg 4 óra alatt tölt fel, tozó és minde más márka átlagba 3-4 óra alatt feltölt.
Az X10 meg ennek minimum a négyszerese, fogyasztás mérő alatt 3 watt körül vesz fel.
15.000 Mah-es akku pakot 3 wattal tölteni, az a csoda hogy csinálja egyáltalán. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... de ennek nem pont az az előfeltétele, hogy dinamikusan változtassa az EQ-t a teljes tartományban?"
Háát ... nem tudom. Próbáltam átgondolni / megtalálni, hogy hol olvastam erről,de sajna nem jártam sikerrel. De, kb. mind1 is, mert Oluv is elengedte a Studio módot (lett helyette ugye a Desktop ...)
– update –
Nem szóról-szóra azt írja, de a sorok között én azt olvasom ki, hogy a gyári fw. Studio módjában nincs dynamic eq." ... vesz egyet otthonra, és nincs mellette egy másik ... "
Igen, ha nincs viszonyítási alap, akkor hajlamos az átlagost is jónak hallja az ember.
Én a Motion+ és a Boom után egyértelműen tudtam, hogy mit keresek: nem kell nagy hangerő, és mélyből se kell sok, de menjen mélyre. Utóbbit most csak az Uboom X tudja és részben a Lava. Én hallom, és engem zavar a Soundcore MBP és B2P túltolt "upper bass"-e ..." ... már értem a Motion+ hype-ot."
A Soundcore igazából ebből és a "sima" Boom keltette "hype"-ból és valós elégedettségből él, ill. építette nagyra a brand-et. Közben viszont a nyakára nőtt a Tribit és az Earfün is.
Beszedés egyébként, hogy a Motion+ -t még mindig kapni, miközben az X500 eltűnt a süllyesztőben (legalábbis az Eu-s oldalról).#19188 carl18
" ... 10-15% tölöttség alatt a uboom X van hogy 10% mellet lekapcsosl."
Én most 8%-nál tettem töltőre (általában 20% körül szoktam) úgy, hogy épp folyamatosan szólt 40%-os hangerőn (Desktop / Studio preset-el). Egyébként élek a gyanúval, hogy nálad lehet valami az akksival, ha csak így kikapcsolgat." ... rádugod egy tévére és filmeket is kellemesebb rajta nézni."
A line-in részét ki se próbáltam. Én TV-re is bt. módban kötöm. -
carl18
addikt
Szerintem a 70 óra túlzás, Oluvot így is támadták írta hogy a Uboom X 3 óra alatt lemerül max hangerőn.
Sok gyártó inkább válllal egy valóságos átlagos (UBoom X esetén 30 óra)
Earfun alkalmazás írja és a Oluv EQ módok függvényében változik a hangeron.
Én is átrakom Outdoor módba kimaxolom ledek mellet és gyorsan eltűnik 5% az akkuból.
Arról ne is beszéljünk 10-15% tölöttség alatt a uboom X van hogy 10% mellet lekapcsosl.Írtam nekem a Indoor+ Oluv EQ és 50% hangerő mellet led nélkül vagyok 24 óra környékén.
Nem tudom annyira nem mértem csak egyszer néztem akkor egy kellemes fél hangerőn mit is bír ez a hangszóró.És nyilván ha át rakod Outdoor módba és raksz mellé ledek még jobban falja az akkumulátort.
Lehet sima Indoor módba 30% hangerő mellet elmegy 50 órát is.
De egy ilyen nagy és erős hangszórót sok ember nem akar egy JBL Charge szintjére lebutítva használni mint ahogy én sem.
De persze én is előnynek láttom hogy este kis lefekvés elötti zene hallgatás esetén egész kellemesen lehet játszani kisebb hangerőn is milyen hangos legyen.Uboom X esetén Oluv is oda rakta a Boombox 3 mellé, és sok ember arra kíváncsi milyet szól. Vagy nagyobb hangerőn mire is képes ez a termék, de szerintem sok időt ki fog még bírni.
Én néha fél hangerőn hallgatom, akkár TV mellé is jó Soundbarnak. Így sok mindenre be lehet fogni ha nincs épp mire használni.Ezért is jó egy modern Bluetooth hangszóró ha kell hordozod, ha otthon akarod használni rádugod egy tévére és filmeket is kellemesebb rajta nézni.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... kicsit utánaolvastam a dolgoknak, és ha nem is világosodtam meg ... "
Én nem (olvastam utána), így csak annyi infóm van, amennyit Oluv írt az egyik Patreon-os írásában. Engem konkrétan hidegen hagy, mert sose lesz belőle kettő. Széljegyzet: egy rakás hangszórón ott a tws gomb, ami – ha nincs belőle kettő, – akkor büdös életben nincs használva. Jó lenne, ha lehetne ezt programozni ..." ... a problémát pedig vélhetően számítási kapacitás korlát okozza ... "
Igen, ezt próbáltam virág nyelven kifejezni. Sokkal több hangerőlépcső (Oluv preset-ek esetén), és – lehet nem túlzok – de mindegyikhez egyéni DSP-s beállítás, hogy a max. kijöhessen a hangszóróból (nem ezt a munkát spórolja meg kb. az össze gyártó)." ... a studio és a 2 indoor mód dinamikusan változik a hangerő ... "
A Studio biztos nem. A Studio az eleve egy visszafogott és naturális hangolás, ami a teljes hangerő tartományban azonosan szól (nincs "DSP-s trükközés"). Viszont itt ugye rögtön van egy változás a gyári, és az Oluv 0.39-esben, ahol a Studio már nem Studio, hanem Desktop. Utóbbi inkább az Indoor-hoz van közelebb ...
A gyári fw.-ben – ha jól emlékszem – az outdoor (és ezek szerint a Studio) módok kivételével van dinamikus eq. (az Oluv-osvban mindben)." ... egyébként szinte csak téged láttalak még azt hangsúlyozni ... "
Igen, mert ez nekem nagyon fontos, és igazán nagyra tudom értékelni ezt a képességét. Ki merem jelenteni, hogy nincs még egy ilyen sokoldalú hangszóró most a piacon.
Sajnos a Youtube-os tesztelők döntő többsége elindítja ~50%, aztán "koppra" tekeri, had' szójon felkiáltással. Nincs igazából tesztelés ... csak egy verseny, hogy az ő videója legyen kinn leghamarabb, és az övé legyen a legütősebb." ... borzasztó nehéz két eltérő speakert fair módon összehasonlítani ... "
B2P vs. X: számomra ezek alapján nincs kérdés ...
Mateusz Cholewa: indoor (érdemes bekapcsolni az angol felíratot), outdoor.
Dominik Reviews: beltér, de itt is szépen végigmegy a preset-eken, ill. használ cust. eq.-t (ahol kell). -
<Adamsky>
nagyúr
" ... a TWS hibát még kiköszörülheti ... " – nekem nem úgy tűnik, hogy az "kiküszöbölhető". Kicsit értelmezhetetlen számomra is, hogy pontosan (!) mi a gond, de valami olyasmiről lehet szó, hogy Oluv annyi paramétert állítgat a DSP-ben, hogy az onnantól kezdve már nem képes jól/stabilan kezelni a tws módot. Ezért is vált szét az fw. úgymond "gyári" Oluv-ra és cust. Oluv-ra. Utóbbiból még csak 0.39-es van. A most készülő hangolás fog majd az éppen aktuálison (0.46) alapulni.
" ... asszem 0.46, de én még nem raktam fel." – az a gyári OTA, amiben a "gyári Oluv" preset-ek vannak. Milyen fw.-vel jött a cucc?
" ... motion 300 is akciós még 5 napig ... "
Hát, ha valami kicsi, de jó cuccot szeretnél, akkor rá kellett volna repülni az ~60 Eur-s (pár napja ennyi volt) Motion+ -ra. Otthoni zenehallgatásra az szerintem még mindig jobb.#19175 francz'70
Nagyon puruttya hely lett ez az eMag. Ilyeneket az Ali-n szoktam látni. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... hozzunk már összes minimum egy "édeshármast"! nagyon kíváncsi vagyok ... "
Erre szokták mondani, hogy kontextusából kiragadott?
Viccet félretéve! Majd kérünk szépen egy beszámolót a "mini taliról"!Közben Oluv öles léptekkel halad a 2. cust. fw.-vel ...
Mondjuk erős kétségeim vannak azzal kapcsolatban, hogy ezt még lehet bárhová javítani. -
<Adamsky>
nagyúr
Örülök, hogy megjött, és így elsőre tetszik (szerintem ez később se fog változni.
Én még nem teszteltem az üzemidőt (nem is hiszem, hogy fogom), de azt érzékelem, hogy alig kell tölteni (pláne azon a hangerőn, ahogy én használom).
Nálam is alapvetően beltérben van használva. Preset-ek közül az Indoor+ és a Desktop (gyári fw.-ben Studio) módok között szoktam váltogatni (elhelyezéstől függően).
Filmezéskor és koncert anyag hallgatása alkalmával (főleg egy nagyobb szobában) párszor benyomtam az Outdoor+ -t ..." ... kb 300 méterre van az Extreme Audio győri üzlete. Jóban vagyok a sráccal, bármivel meg tudjuk mérkőztetni."
Na, majd alkalomadtán vidd el hozzájuk. Ilyet biztos nem láttak még.
Nem hiszem, hogy kategóriába (ár, méret, teljesítmény) találtok versenytársat, de izgi lenne összemérni mondjuk egy JBL Authentics 300-al, egy Klipsch The Three Plus-al (bár ez nem hordozható)." ... a Boom 2 Plust kerülgettem ... " – én is nagyon vártam, nézegettem – pontosabban hallgattam – teszteket, de engem nem győzött meg, így vártam. Érdemes volt.
" ... tegnap mintha 96%-ot mutatott volna .... "
Maradjunk annyiban, hogy az akksi visszajelzés nem "tű pontos".#19164 fery02
Szemlátomást nem ment át nekik az üzenet. Mind1, szerintem elég ha – ahogy írod – elteszed a levelezést és ha ne adj' Isten gond lenne az említett időintervallumban, akkor tudsz majd rá hivatkozni. -
Igen, az app 10%-onként (vagy esetleg 5%?) jelzi a töltöttséget.
A merülési arány meg valós, nálam is lement egyetlen töltési ciklus alatt 50 órányi burn-in, közepes hangerőn.
Külsőre nekem is nagyon bejön, simán ki van rakva a dohányzóasztalra a nappali közepén, jó ránézni.
Nekem kicsit korábban van meg, mint neked, de rendesen nem használtam még burn-in óta, csak le van téve díszelegni.Szerintem arra is jó lesz majd amúgy, hogy be tudom majd rakni a TV mögé, TV-re bluetooth-al összekapcsolni és video módban használom majd úgymond soundbar-ként.
De az a baj a mindennapokban annyira fülhallgatós vagyok, hogy nehezen veszem rá magam, hogy elkezdjek vele ismerkedni, pedig amúgy meg közben kíváncsi vagyok persze.—————————————
Közben amúgy nagyon gyorsan válaszolt is Earfun support e-mailben.
Írták eredetileg, hogy nincs szükség külön termék regisztrálásra, mert akár a hivatalos helyről, akár az Amazon-ról rendelve is, automatikusan érvényes a 18 hónap.
Válaszoltam erre, hogy én a 24 hónap miatt szeretném beregisztrálni.
Erre elkérték a rendelés azonosítómat, amit megadtam és viszont válaszolták, hogy a rendelés azonosítómra érvényes már a kiterjesztett garancia (ezt azóta sem tudom leellenőrizni).Itt már nem mentem tovább, hanem majd annyi lesz, hogyha valami hatalmas véletlen folytán pont a 18. és a 24. hónap között lenne majd valami, hogy garanciáztatni kéne, akkor majd tudok hivatkozni az e-mail-ezgetéseinkre.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... időközben megérkezett az enyém is ... "
Na, majd mesélj, ha már "megismerkedtetek"! Egyébként mihez tudod hasonlítani?" ... nem tudom, hol találtad ... "
Az eu.soundcore-on ennyi (most: 199.99 - 66.7 = 133,29€ + száll.)
Az más kérdés, hogy megér-e ennyit ..." ... a Boom 2 Pro ... "
Volt már itt róla szó. Anno én is utána túrtam, és talán IP védettségben a Pro erősebb.
Magyarán ugyanaz "pepitába". -
<Adamsky>
nagyúr
Köszi (hogy utána néztél)!
#19156 fery02
Akkor nem maradt más hátra, mint írni kell a support-nak. Mert ez a termék regisztráció annyira semmi, hogy már rég el is felejtettem a lépéseket.
Lehet valami "eltört" a folyamatban / weboldalon, ezért nem müxik." ... külön gombja van, hogy Amazon- vagy pedig hivatalos Earfun ... "
Na, nekem már ez sem volt meg. Ahogy fentebb javasoltam, szerintem írj rájuk: service@myearfun.com -
<Adamsky>
nagyúr
" ... kezd olyan érzésem lenni, hogy egyáltalán nem is létezik olyan hangszóró, ami ennél jobb ... "
Értettem én elsőre is, amit írtál, de mi van, ha jelenleg tényleg ez a "szomorú helyzet"?
Megfordítva: melyik hangszórónál érezted azt, hogy annak jobbnak kellene lennie, és mégsem az került ki győztesen az összehasonlításból? Pláne úgy, hogy "csöcsi", csak táncikál, meg dobol a körmével, így kb. minden a hallgatóra van bízva." ... a custom EQ-kat illeti: ezeket árulja patreonon .. "
Igaz, bár ez a 3-6$ elég megmosolyogtató ahhoz képest, amit sok másik "tesztelő" töredéknyi munkával (és sokszor zéró hozzáértéssel) kapnak már eleve a gyártótól. És akkor még ott van a nézettség utáni bevétel.Nem akarom védeni Oluv-ot, mert tényleg van egy stílusa, amit kell tudni kezelni, de számomra még így is messze az egyik leghitelesebb arc.
-
carl18
addikt
Nekem van Uboom X és valóban elég jól szól. A Konkurenciát ebbe az árba nem tudtam ki próbálni.
De azért ebbe az árba nem sok ellenfele van ami ilyen mély basszust tud. Most a Jbl Boombox és társai nem ez a ár szint.Persze attól függ kinek mire kell és mi a limit.
Harman Kardon Go play 3 az egyik legjobb sokak szerint. A gondja drága Kültéren sebezhető és nem outdoor cucc. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... szerintem a kommenteknek legalább egy része gyanúsan Oluvtól származik ... "
Az asszonykája csatornájáról beszélsz? Én nem hiszem. Szerintem mostanra már beindult a "biznisz". Legalábbis híre van a hangszórónak (tőlük függetlenül is).
Uboom X reklám? Lehet. Ez azért elég szubjektív. Ha egyszer tényleg jobb kb. bárminél, amit mellé tesznek, akkor mit lehet tenni?
Ami a gusztustalan reklám elméletnek ellentmond, hogy pl. a Lava-t is elég tisztességesen (töltöttek időt azzal, hogy egy jó custom eq.-t összehozzanak) tesztelték.
A stílus az egy más tészta, de attól én – ahogy azt már talán korábban is írtam – teljesen el tudok vonatkoztatni. -
gtx560unlock
csendes tag
mér kéne analóg jelet átvinnie? 😂😂😂 digitális jelet nem is lehet formázni igaz? se erősíteni hangzás javítók is csak dísznek vannak gondolom telefonon ( pl Samsung adaptí sound) meg médialejátszókba pl poweramp ott pont tudsz erősíteni digitális jelen sőt telefonba épített hangerő védelmet is kikapcsolni vagy ha EQt állítasz telefonon onnantól analóg lesz a Bt jel vagy mi 😂 érdekes módon több videón is említették már fülhallgató vagy egyéb hangfal teszten iPhonen hangosabban szólt az adott hangkeltőn mint androidon például
például xiaomin beállításokban állítasz egy EQt az kihat az Alap beépített hangszórókra is ha át kapcsolsz külső BT eszközre arra szintén. Most ha gyártó úgy hangolta alapból hangot beépített se úgy szóljon mint egy fazék akkor ugyanúgy át viszi azt hangolást BTn keresztül és máris nem úgy szól pl uboom X se mint egy konkurens mobilon.
xiaomi 13on hangzás javítók minden nélkül sokkal szebben szól az uboom X mint a mate 20 pron xiaomin mintha több lenne 15khzes tartomány . s23on például sokkal több a közép tartomány hallható is tisztán ugyan azon zenén meghallgatva xiaomival szembenvagy mondok másik példát van itthon JBL ultimate hangfal ugyanazon zenén hallani dsp belenyúl magas hangokba xiaomin ( le torzít vissza veszi magast) ami iPhoneval nincs meg de hallani is kisebb hangerőn szebbek (több) magas tartomány xiaomiba
-
carl18
addikt
Igen Oluvnak valóban van egy fura modora.
Amit hát nem mindenki tűr el, olvastam valami német hifi fórumrol is banolták ez miatt.
Talán a baj mindenkire rá akarja erőltetni amit gondol ezért is lett végül a csatornája törölve.Még nekem is nekem állt komment szekcióban. Dobtam csalit és azt írtam a Dockin D Fine meg eszi reggelire az Earfun Uboom L hangszórót.
Jött is a válasz primitív vagyok és hogy Fuckin D Fine meg érdekes agresszív hangnem angolul.
Ha nekem ezt írta akkor a többi embernek?
Sok emberrel le ment komment háborúba.
A vége látjuk mi törölve a youtube csatorna és ez elég nagy búkás.Nyilván azért a felesége videózik mert Oluv ismét bele esne ebbe a hibába. Felesége türelmes és képes kezelni a dolgokat.
-
<Adamsky>
nagyúr
Én nézegetem – ill. hallgatom – már egy ideje a videóit. Anno rá is kérdeztem, hogy mivel dolgozik, mert elég jónak tűntek a videói hangsávjai. Azt írta, hogy egy Sennheiser Ambeo Smart Headset-et használ.
Én még erre a csatornára szoktam ránézni: Dominik Reviews
Oluv feleségénél én teljesen el tudok vonatkoztatni a körítéstől (ami másnak lehet akár pozitív is). Ott egyébként is nagy valószínűséggel apjuk végzi a videós / audiós utómunkát. És ez a lényeg, ahogy Alan-nál is. Utóbbi mondjuk nagyon el van tűnve. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... mármint a bolti árhoz képest."
Ahhoz képest nyilván nem rossz, de kb. minden máshoz – pláne a Tribit Lava-hoz (csak a méret miatt hasonlítom ehhez, és nem az Uboom X-hez ...) – képest nem mondanám.
Erre – nálam legalábbis – rátett egy lapáttal, mikor megtudtam, hogy az Xtreme 4 is egy "konnektoros" hangszóró.#19033 carl18
"Csak ez olyan érdekes de egybe szívatás is ... " – egyetértek, az.
Azért viszont, hogy ne maradjon így, tenni kellene (csak sokan nem tesznek ...).
Ha nekem kellene most Lava vagy X, én tuti írnék a gyártónak / forgalmazónak, ha gondom van. Nem vagyunk egyformák.#19035 Dorian
" ... telefonról bt-on keresztül vezérelhető ... "
Bármilyen bt.-s hangszórót tudsz óráról vezérelni, ha olyan órád van." ... de a kertben is használnánk. Nrm kell semmi túlzas ... "
Ez tudod kicsit úgy hangzott, mikor ismerős megtalál azzal, hogy kéne a gyereknek valamilyen egyszerű számítógép. Nem kell nagy durranás legyen, "csak" játszani fog rajta.
Szóval épp a kültéri használat miatt kell(het) a kakaó, és az olyan hangszóró, ami kicsit talán képes túltolni a mélyeket (hogy kültéren is maradjon belőle hallható).
Nyugodt szívvel én most az Uboom X-et tudom ajánlani. Ha túl nagy lenne, akkor Tribit Lava. Ha egyik sem fér bele a keretbe, akkor Soundcore Boomvagy Boom 2(LOL, utóbbi épp drágább, – ill. nagyjából egy árban van – az X-nél és a Lava-nál is).#19038 fery02
" ... így ez alapján valóban eléggé a külvilág felé néz."
No para! Egyrészt nem áll ki a síkból, másfelől azért nem papírból van. Szvsz. nagyon hányaveti módon kell vele bánni ahhoz, hogy sérüljön. -
carl18
addikt
Igazad van ki próbáltam és valóban át váltja forintba.
ez 104 Usd nem tudom milyen árfolyam lesz 40e+ forint.
Azt hittem olyan mint az Earfun oldala hogy enged dollárba fizetni.
37200ft lenne most 104 Usd.Esetleg Tribitnek kéne írni miért így működik.
Earfun oldala sokkal korrektebb ilyen téren.
Talán a valuta váltás dobja meg...
129.99 usd is hogy lesz 54e forint?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL G2724D / Samsung Odyssey G5 1440p 165hz árak leírásban.
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged