Hirdetés
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
hát én is erről kezdtem el gondolkodni hogy most wtf?
amiről ő beszél az már messze nem zene hallgatás főleg nem boombox szint ezeket autó hifisek használják akik minőségi rendszereket építenek autóba (amit egy boombox se bír még kinti körülmények között se reprodukálni autóba főleg )
én próbáltam több BT speakert autóban mikor szállítottam A-B be és autóval vittem hát meg se közelíti autó hang rendszerét már csak tér miatt sem egy helyről ordít a zene semmi térhangzás... másik autó zaja na igen ami eléggé elnyomja őket menetzaj főleg ha kis ablakot is engetsz mellé alig hallani
autó nem egy csendes környezet mint egy szoba vagy egy kert eléggé elvész a hang ha csak nem egy jó szigetelt 7 es BMW vagy Audi A8 de ezekben alapból olyan hifi van hogy felesleges
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
amiről ő beszél az már messze nem zene hallgatás főleg nem boombox szint ezeket autó hifisek használják akik minőségi rendszereket építenek autóba (amit egy boombox se bír még kinti körülmények között se reprodukálni autóba főleg )
autó nem egy csendes környezet mint egy szoba vagy egy kert eléggé elvész a hang ha csak nem egy jó szigetelt 7 es BMW vagy Audi A8 de ezekben alapból olyan hifi van hogy felesleges