- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Járókeret
senior tag
teljesen érthető amit írsz, viszont akkor a kérdés az,hogy tudok-e kompromisszumot kötni. legyen inkább a sony, aminek "rosszabb" a hangja, de talán megbízhatóbb, vagy legyen a jbl, ami tény,hogy jobb, de nézegessem a hónapokat,hogy időben eladjam, vagy plusz pénzért garancia idő, amivel meg rohangálhatok a szervízbe?
mivel nem életfeltétel ez a kütyü, így lehet inkább a sony marad a kényelem szempontjából.
-
-
LanyUs
őstag
Carl! Faternak vennék egy Dockin D Fine-t ajándékba. Alá tudok szaladni egy bontatlan dobozos készülékkel? Értem itt ezalatt van ebből is már hamisítvány? Az Extreme esetében mázlim volt pár éve, de lehet elhagy a szerencsém...
A gond még az, hogy nincs okos telefonja és ez memória kártyát és pen drive-ot sem tud
Megoldható valahogy a lejátszás "egyszerűen" telefon nélkül?
-
zolikaDB
veterán
Udv!
Mindig szóba jon az uzemido
En cirka 2 honapja napi szinten hasznalom a Blitzwolf BW-AS2-est. Nos, minden reggel cirka 6-tol (vagy elobb) olyan 10 korulig hallgatom rajta a reggeli radiomusort. Mivel muhelyben dolgozok, zajban, ezert tobbnyire maxon megy, neha persze lejjebb veszem, reklamok alatt, de nem mindig van alkalmam persze nyomkodni. Igy a masodik nap rakom toltore... Azaz durvan 7-8-9 orakat megy egy toltessel. Hozzateszem, en kabelen hasznalom a pottelefonommal, nincs ertelme bluetooth-on osszekotnom, azt csak otthon!
Szerintem ez eleg jo
A mély az teljesen jo, igaz a nagy zajban es beszedet hallgatva (tehat nem Iron Maident) nehezen jon ki
A decemberi ~12 ezres arat bosegesen megerte, ujra ezt vennem. Nekem/szerintem a Sony XB30-nal jobb valasztas! -
Dolphine
addikt
Nem zene lejátszás, alap esetben dokufilmek, filmek lejátszása (történelem tanár vagyok)
Azért gondoltam feljebb lépni, mert néha kevésnek érzem már a Flip3 teljesítményét, főleg nagyobb termekbe, illetve, hogyha kezd merülni az akku.
Írtam a Dockin cégnek, hogy ezzel a tokkal, most mi a helyzet, mivel, hogyha Tőlük rendelném (nem tudok, valami hiba miatt) a hangszórót, akkor ajándékba van tok, viszont az Amazonon keresztül ezt a lehetőséget nem látom. -
Imi1981
veterán
Ezt is olvastam az arukeresőn a véleményeknél, hogy két verzió van belőle. Az a baj, hogy honnan tudom melyiket veszem?Ezért inkább a mega kilőve. Az equalizeres beállítás jó de az csak az adott zenelejátszón tudod állítani és én inkább közvetlenül youtube-ról szeretek zenét hallgatni és ott nincs equalizeres állítási lehetőség. Vannak a play áruházban olyan equalizer alkalmazások ami maga a droid hangját lehet állítani (mindegy milyen alkalmazással hallgatsz zenét) de ott meg ha tolok egy kis magasat nagyon csökken a hangerő (nem értem miért) . Szimpatikusabb nekem a t6 mint a mega amúgy de azért még nézelődök mik vannak kb ilyen áron. A jbl flip 3 azért jóval drágább már.
Xiaomi square box-hoz (első verzió szerintem) képest azért jobban szól? Az van nekem és bár nem rossz de alapból bizony tompán szól (kevés a magas) és az zavar. Vlc-vel jól be lehet lőni a hangzást de youtube-ról ugye nem. Szerintem ez a fajta van nekem link
-
Digger
senior tag
Nem tudok rá válaszolni, mivel azokat a típusokat sajnos nem próbáltam!
Az enyém innen származik, német lerakatból. Nem olcsó, de EU-n belül van, ennek összes előnyével és hátrányával! Nincs plusz sarc, három nap alatt itt volt, de a GLS miatt nem olcsó a szállítás.YouTube-n van teszt erről a típusról is, az enyém egyenlőre nagyon tetszik!
Egy Synology NAS valagában levő USB BT kártyával fogom legtöbbször használni. -
Ati1979
veterán
Valóban nem rossz a dockin, de nálam a minirig a nyerő. Sokkal jobban szeparált hangok, inkább hifis hangzás. A dockin kicsit mosott, de nem nem rossz persze. Igen a mélyek ütősebbek nem tagadom. A dance típusú zenéknél kell a mélynyomó a minirighez.
Viszont. Minirig3 fél kiló + 100 órás akksi idő alacsony hangerőm + mehet hozzá meg egy (hogy sztereo legyen) és mélynyomó is csatlakoztatható. Tehát később bővíthető a rendszer.
Hát nálam jobb a plusz, nem mosott jobban szeparált. Úgy néz ki egy kicsit, mintha javították volna a hibát.
Vagyis azt ami nekem nem tetszett.
Jóisten, hogy szólnak ezek max hangerőn.
Max hangerőt nem kell komolyan venni. 80% felett minden vadul torzít kivétel a vifa helsinki. -
Buccer
tag
Köszi,
Ha a teljes hangerőt nem számoljuk, hanem pl egy átlag hangerőt figyelembe véve változik a sorrend? Szerintem jellemzőbb felhasználás lenne az átlag, mint a max hangerő. Ezek a torzítások ott is jelen vannak? Akkor is a divoom500 a jó? Te is már a 2. generációst próbáltad? (Bár nem tudom az egyes miben különbözik) -
Aprósólyom
addikt
Most hallgatom a clavinejunkie tesztjét. Az előző Studio-k emlékeim szerint közel sem voltak ennyire jók, mint ez a Stio 5 (3-t élőben is hallottam, az csak elment az árához képest) én azokat nem is ajánlottam volna. De így adok egy +1-t az ajánlásodnak. A Go Play-t is érdemes meghallgatni, de az egy +15-20 kilohuff kb... Bár a Go play-ben akkor potenciál van, hogy egy házibuli is rábízható, miközbern bárhova vihető.... Mi egyszer egy fa szerkezetű nyaralóban úgy buliztunk, hogy szó szerint remeget minden (főleg a padlón éreztük állandóan).... xD Méretét meghazudtoló hangerőre és minőségre képes...
-
tranceplanet
addikt
Hello! Otthonra vennék "kis" hangcuccot. Hordozásra van egy Charge, ha pedig durvulni akarok, akkor ott a házimozi cucc. Kellene egy köztes zenecucc. BT és line in bemenet is kellene. Fontos a jó és minőségi hangzás, lényeges a közép és magas tartomány is, ne kerüljön háttérbe. Akksi nem lényeg, hálózatról használnám.
Ezeket nézegettem:
GO + PLAY
JBL LINK 300
HARMAN KARDON ONYX STUDIO 4
HARMAN KARDON SoundSticks Wireless
HARMAN KARDON AURA STUDIO 2Az első kettő talán ki is esik. Melyik szólhat ezek közül a "legszebben"? Van viszonyítási alapom, ezeket hallottam élőben többször is:
Charge 3
Charge 4
Extreme 1
Extreme 2Ezeknél többet szeretnék kapni hangzásban. Én az Aura termékre gondoltam. Felvetődött még egy olyan ötlet is, hogy veszek alkatrészeket és magam építek egyet, youtube-on is néztem már pár videót. A saját építettnél kérdés, hogy milyen jó lesz a végeredmény. Sokminden jár a fejemben, ezen agyalok már jóideje.
-
Viktor89
aktív tag
Nem írtam,hogy elvárom hogy szebben szóljon,csak kérdeztem,mivel nem tudtam élőben meghallgatni őket. Nem kell komoly hifi hangzás,nem akarok annyit rákölteni,csak érdekelt,hogy szólnak. A méret amúgy nem mindegy,egyszer egy összejövetelen hallotam egy bose soundlink mini-t és az messze lekörözte az általam említett mini hifiket. Tudom,hogy az 4-5x annyiba kerül mint ezek de méretre az sem volt nagyobb. Köszi a választ amúgy,akkor ezekről inkább lemondok,vagy megpróbálom valahogy meghallgatni őket élőben.
-
pècsimunkás
addikt
4,5 órája hallgatom maxon a Dockint . Mèg bírná az aksi ,de azthiszem vasárnap rèvèn - holnap meló - , egyszer ennyi elèg. Ha lesz rá lehetőség , tesztelem mèg . Ma pár sör , ès kis darts közben - után : Demjén 70 , Demjén65 , Edda , Bikini , P.Mobil ... Ezeket hallgattam a YouTube- on . Majd holnap - ha lesz kedvem - ès sör
- folytatom holnap
...
Ui.: Sör ès kedvem valószínűleg lesz ...
-
2thletme2day
őstag
Bánatomra a Soundbox xl-em még nem érkezett meg. Remélem holnap ideér mert már nagyon kíváncsi vagyok rá. Nálam pont egy Blitzwolf F4-et fog váltani. A negatív komment után kíváncsi vagyok mit produkál az F4 ellenében. Laikus vagyok a témában de azért majd örök pár sort arról, hogy én hogyan látom a dolgokat.
Egyébként nem bírtam magammal. Tegnap megrendeltem az akciós Dockin-t is Amazonról.
-
_q
addikt
Ahogy beállítom a postázást, hogy honnan küldjék, Kína és Spanyolország esetén is 89 dollárral jön ki jelenleg. 11.11-én pedig 60 dollárt jelez, szerintem akkor nem lesz különbség a postázásban ugyan úgy.
Akkor ha best buy lehet teszek egy próbát
holnapma, mert 5 óra múlva kezdődik. Köszi
-
AndrewTdi
addikt
Postával és beváltható kuponnal együtt 72 eurobol lett meg a DOSS-om német amazonról. 4 nap volt a posta. Maixmálisan meg vagyok elégedve vele.
(#5800) Pandaboy : itt olcsóbb
-
Köszi az infókat!
Tehát akkor ár/érték arányban akár kijelenthetjük, hogy a Doss jobb, mint a Dockin.
Nálam jelenleg még ha ugyanolyan áron lenne is a kettő véletlenül, még akkor is a Doss lenne befutóbb, csendes falun nincs már alkalmam kihasználni a hangerejét a Dockin-nak, a Doss meg cserébe adna akkor ugye szebb hangzást.Az a 70 eurós Amazonos ár meg link hiányában nem tudom most, hogy EU-n belül érkezne-e, de ha igen, akkor az előzőleg említett Ali-s "szuper" akciónál igazából csak 1000 Ft-tal lenne drágább (beleszámolva már az áfát) és cserébe biztos helyről jönne (Amazon nálam prémiumabb, mint Ali) és pár nap alatt.
-
Ati1979
veterán
A legtöbbet meg lehet itthon kapni szerintem. Sony denon, jbl még a vifa is. A nagyobb márkákat. Akinek valami extra igénye van annak rendelni kell. Ez így szokott lenni.
Pont erről van szó. Hordozhatóság. Jó a go and play de 4kg majdnem. Kerti partikra vagy ilyen helyere megfelelő. Egyébként meg fölösleges a legtöbb embernek hacsak nem valaki extra hangerőn akar zenét hallgatni.
A denon nak akkora hangereje van, hogy egy kisebb házibulira elég, és 750g.Ami előrelépés hangminőségben és hangerőben az a vifa oslo, (2.4kg) vagy talán a helsinki (az még hordozható). Ezek lehetnek számomra az alternatívák.
A többi max hangerőben jobb, hangminőségben nem (igazán).
Ja nálam is ez a gond.
A kicsit kiraktam a konyhába.
-
Ati1979
veterán
Igen így van. Minden árkategóriába be kellene majd rakni egy különösen ajánlottat.
A minirig mini egyébként nekem megérné a 100 fontot, ha nem lenne már két másik hangfalam. Az ennél nagyobbak meg a nehézkes hordozhatóság miatt esnek ki. (a vifa oslo-nal még ígyis ott a kísértés)
-
Ati1979
veterán
Ez az első generációs minirig. Amiről én beszéltem az a második generációs mini. Jóval kisebb és szerintem jobban is szól. Az már zsebre is vágható.
Hát azért vannak ott különbségek. A t6 nak elég mosott szeparálatlan hangja van a minirigéhez képest. De az árához képest jó nem mondom.Természetesen ez nem egyenesen arányos. Tehát nem 5ször jobb, hanem mondjuk 2x. De azért nem ugyanaz a kategória.
A miniriget simán oda lehet tenni a denon mellé. Árban is ott van.
Amúgy azt elhiszem hogy 12k ért nincs jobb a t6 nál.
-
Pandaboy
tag
Most a Sony XB 30 és XB 40 széria teljesen megszűnt? Már az Edigitalnál sincs 35.000-ért a piros XB40. Csak az új széria van mindenhol. Ahelyett, hogy leáraznák az 50 ezres XB40-et 20.000-re, inkább megsemmisítik. Csak hogy megvegyék az új XB41-et 50-ért. Pedig biztos megmaradtak a gyártásból, amiket nem adtak el.
Pár napja volt fent a Jófogáson egy XB30 20 ezerért, de már levették a hirdetést.
-
Pandaboy
tag
Akinek a JBL GO hangzása tetszik, az igénytelen és sosem volt neki otthon normális Hifi hangfala. Amikor én először hallottam a GO-t akkor röhögtem egy jót, hogy de szarul szól. Ingyen se kéne. Biztos számít az, hogy ki milyen basszust és hangminőséget szokott meg otthon, amikor zenét hallgat. Van-e jobb fajta Hifije vagy csak egy 3ezer ftos pc hangszórón hallgat zenét.
-
Ati1979
veterán
Hát ezt más topic-okból kölcsön lehet venni.
Legalábbis az első 3-4 mondatot.
Szerintem túlzottan nem kell cifrázni. Beletesszük az ajánlottakat, meg Oluv adatbázisát megadjuk, arra az esetre ha valaki hangmintákat akar összehasonlítani.Én a 60k+ kategóriában nagyjából képben vagyon és tudok sorrendet is állítani. Alatta sajnos nem.
Két listára van szükség. Egy ár szerintire és egy méret szerintire. Átfedések lesznek persze.
Ja igen még az ultra hordozható kategóriába sem áll nagyon távol tőlem. -
Wolfskin
őstag
ez jó megoldás lehet. bár megerősítette bennem a prekoncepciót, hogy nőket hangzásról győzködni, olyan, mintha ők neked két függöny közti különbséget ecsetelnék, miért ég és föld a kettő.
(#5663) Ati1979
és a használtakkal meg dettó:
1. ha jó lenne, nem adná el, biztos van valami baja.
2. nincs rajta garancia, márpedig amelyik cég szeret, az ad garanciát, az biztos
3. ki tudja mit hallgattak rajta előtte? és ha valami malacságot...???+1 különben sem az a lényeg, hogy hogy szól, hanem hogy mi szól rajta
szóval azt hiszem, helyeselni fogom a döntését
-
Ati1979
veterán
Remélem az én denonom nem dől össze 2 éve után. Agyon hypeolt nincs rendes minőség ellenőrzés mert tömegtermék.
Nekem az nem tetszik. Túl sötét a hangja ami ráül a közép és a magas tartományra.
Én a hi-fi hangzású hangfalakat szeretem, mint például a vifa-k vagy ez a denon.Hát akkor nem lehet könnyű neked, mert általában minden erősen túlárazott. Szvsz ez a denon nem az, a jbl-ek viszont igen.
-
Ati1979
veterán
Én bevezető áron 60k ért vettem. Nem bántam meg. (750g)
(#5647) Wolfskin
Nem hiszem, hogy jobb lenne. Nemcsak az számít, hogy mi van benne, hanem a hangolás is. Durván el lett találva a denon. Többször linkeltem, oluv mellétette a vifa oslot. Nála a tavalyi év hangsugárzója az vifa oslo, az idei a denon. Nincs akkora nagy különbség. 160k vs 65k. Árban van azért. Komolyan érdemes megnézni azt a videót.
Meg is vádolták, többször, hogy a denon fizetett neki hogy reklámozza a 250est. Annyira jónak találja.
-
Ati1979
veterán
A Jbl (bár egy jól bejáratott márka) nálam akkor is egy agyon hype-olt valami olyan mint az apple telefonok (no offense). Sokan hamisítják mindenki ilyet akar, mindenkinek ilyen van, a hangminőség meg nem egy nagy durranás. A legjobb termékük az extreme2 (ami hangerőben jobb és a térhangzásban) másban viszont nem egy kategória denon-nal. Viszont nehezebb nagyobb stb.
A vifa oslo nak ugyanaz a súlya, ehhez képest hangereje 2x es a hangminőséget meg ne is említsük. Oké az ára is jóval magasabb.Arra akarok kilyukadni, hogy ár/érték arányban ez a legjobb hangfal. Pont. Ez az én véleményem. Ott van még a nagy hk de az nálam már nem hordozható.
A vifa helsinki nem ér 2x annyit, ami talán megéri a következő lépcső a vifa oslo, vagy ha keveset hordozzuk a copenhagen.#5644) Wolfskin
Ja bocs az tényleg jó. Én kevertem a 2. generációs változatával ami nem nagy eresztés.
Az jó ultra hordozhatónak. Én erre a hk travellert használom.Amúgy 250 es csak 750 gramm, szóval még a hordozható kategória.
-
Ati1979
veterán
Szerintem a denon japán cég (made in Vietnam, megnéztem az alját reménykedve hogy nem kínai
) elég garancia lehet.
Érdemesebb egyszer megvenni a jót, mint mindig áhítozni egy jobb után.
és folytan cserélgetni persze veszteséggel.
Én is mindig jobbat akarok egyébként. Ilyen az emberi természet. -
Pandaboy
tag
Ja és az E-cigiket is sokan hamisítják. Amik eredetileg is kínai márkák (pl. Joytech, Eleaf) Külön üzletágak vannak a hamisítványokra és tele van velük az E-bay, Aliexpress, stb.) Én pl. rendeltem fél éve egy Ecigit kínából ugyanolyan márkanéven, és hiába kiköpött mása az eredetinek, akkor is hamisítvány. Az ellenőrző kód lebuktatta.
A hangszóróknál ugyanez lehetséges. -
Pandaboy
tag
Tessék, mutatok egy példát. De bizony a kínait is hamisítják.
JKR-1000 hamisitványItt a hamisítvány:Clavinet Junkie videója
-
ftt
tag
off on
a kínai minek hamisítana kínait kérdésre eszembe jut, hogy jó pár éve a Kőbányai kínai piacin tök véletlenül "felfedeztem" egy Novelle márkanevű inget, tök jó anyag, szabás, egy csomó színben, az akkori bolti árak egyharmadáért
apránként vettem vagy 1egy tucatot, a legtöbb a mai napig megvan és hordható
na most, kb. egy év elteltével ugyanott felbukkantak a hamis Novelle-ek ...
off off
-
Wolfskin
őstag
Többet hallgatva már nem annyira. Akusztikus zenékre, énekre továbbra is azt mondom, verhetetlen (2 utas!!!) , de ez a kis kütyü nem az elmélyedt, audiofil zenehallgatést szolgálja. Arra ott a külsö dac meg a jó füles. Ez háttérzene lesz leginkább, abban meg jó/jobb a Denon, testesebb, kiegyenlítettebb talán. 2 membrán vs 1 membrán, a fizika az fizika.
Ez a 100-as, a régi mini, az utódja a 150-es, a nagytesvére pedig a 200-ból lett 250. Na igazán az szól szépen, annak magasa, mélye is van. Csak a nagyobb doboz és nagyobb membrán a különbség, na meg (képek alapján) más hangsugárzók, de méretre azok is ugyanúgy egyutasok és 4cm-esek.
De az már nekem nagy, feleslegesen nagy, ha már hangerő kell, akkor viszek kis erősítőt, kis dobozokat, kis subwoofert, az is elfér egy kis táskában.Ami még tetszik a 100-as denonban, hogy a sima 18650-es Li-Ion akksi hajtja, igaz bele van forrasztva, de olcsón cserélhető. Néztem valamelyik másikban (talán a 250-be?) az aliexpressen az aksi két ugyanilyenek elem hosszában összezsugorozva, és kivezetve egy kis dugóban, írd és mondd 35 USD
És, amit a kis 100-as jobban tud a nagynál, és ugyanúgy hozza mint a B&O, az a húbammeg effekt, hogy ilyen kicsiből ilyen nagy? aztmegmégishogyan?
-
Wolfskin
őstag
De jó kis oldal!!!
köszi
Csak jókat olvastam róla, egyedöl az aksi mizéria nem teszik.De végül is kicserélhető forrasztással (bár nyilván nem javasolják. Bár én a Braun villanyborotvámban is kicseréltem, igaz, abban 2 x AA aksi volt)ami a BO ellen szól, hogy nincs rajta aux zsinóros bemenet meg hangerőszabályzó, ami mellette, hogy kétutas, van külön magasnyomója. Bár a mélyközép 1 db, és passzív membrán nélküli, nem is értem, hogyan hasznosítják a hátrafelé mozgást...
Pedig állítólag szépen szól.update
baszus, ha igaz, amit hallok, a B&O sokkal szebben szól. A szaxinak van levegője, rezeg. A denon függöny mögül szól... Ha igaz, amit hallok (igaz, csak a laptop alaplapi hangkártyájával és egy HD 535 fülessel) akkor kategória különbség van köztük...
-
Redneck
nagyúr
Egyetértek a JBL-ről alkotott véleménnyel. Sajátom még nem volt, de körülöttem sorra pusztultak a bluetooth hangszóróik. Minimum véleményes ez az egész. A természetre gyakorolt hatást általánosságban riasztónak tartom.
Ha az XB-31 kibír normálisan 2 évet, örülök, ha 3-mat, elégedett is. Leginkább alacsony hangerőn fog szólni a konyhában, csak alkamanként viszem ki, és megyek 50%-ra vagy fölé.
Pár nap és megérkezik, akkor írok a tapasztalatokról.
-
mcs
veterán
-
Redneck
nagyúr
Holnap visszaviszem, jelenleg az előző hozzászólásomban említett opciók vannak. Az Onyx már korábban elvérzett az akku mérete miatt.
Az XB30-cal a piros szín a baj, fehérben drágább de abban pláne nem kéne.
Az XB31 fekete igaziból megfelelne, de nekem gyengébbnek tűnt a hangja a JBL Charge 3-hoz képest. -
Redneck
nagyúr
Megérne, de az a 2200 mAh nagyon kevés. Plusz nem akarok 3-at vagy 4-et rendelni és visszaküldeni amelyik nem jött be.
Megtehetném, de ha lehet elkerülöm. Köszi a tippet, meghallgatok párat.
Szerk:
Ugyan kicsit drágább, de a Jam Heavy Metal is bejön. A linkelt oldal szerint sokkal jobban szól mint a Divoom Outdoor 2. Kár hogy az általad írt Divoom nincs fent. -
Redneck
nagyúr
Köszönöm az összefoglaló választ, megnézem! Elsősorban itthon használnám, de néha kinti sütögetéshez is kivinném. Ebből kifolyólag nem lenne hátrány ha bírná a kültéri használatot.
Ezeket néztem ki, és ezt szűrtem le:
Divoom Voombox Outdoor 2:
A videó alapján nem rossz cucc és tetszik hogy strapabíró kivitelű és vízálló. Egyetlen hátránya amiért nem rendeltem azonnal, a kis (3600 mAh) akksi. Frekvencia tartományról nincs infó, A2DP van.
17090 FtGoClever Audio Sound Club Rugged:
Az előzőhöz hasonló strapabíró kivitel, 5200 mAh-ás akkuval, bár lejjebb már csak 4000 mAh szerepel. Ez se szól rosszul úgy tűnik. A frekvencia tartományról semmi infó, és az A2DP stereot se látom sehol.
18890 FtVenz APLAY One:
Ígéretes számok (25W 50Hz-20kHz), 2 év garancia, de nagyon karcsú az a 2200 mAh. A2DP sehol nem szerepel.
17990 FtSencor SSS 6200:
2 év garancia, 20W, 5000 mAh, de a 120Hz-18kHz nem hangzik túl jól. A2DP stereo a gyártó oldalán sincs.
14990 FtSencor SSS 1250:
2 év garancia, vízálló, 25W, brutális 7200 mAh akku, de a 180Hz-18kHz végképp nem tetszik, A2DP sehol.
17990 FtDivoom Onbeat 500:
Az általad ajánlott. Tetszetős darab, 20W, 5000 mAh, a frekvencia tartományról sajnos nem találtam semmit, A2DP van. Egyedüli baja hogy nem vízálló.
14890Nagyon úgy fest, hogy vagy a hangminőséget, vagy az akkumulátor kapacitást, vagy a vízállóságot be kell áldoznom. Nézegettem a Tronsmartot is, de végül elvetettem. Drágábbat pedig egyelőre nem vennék, hiába tudnak többet.
Leginkább a Divoom Voombox Outdoor 2, az Onbeat 500 és a GoClever között vacillálok.
-
LanyUs
őstag
-
7Heads Drago
veterán
Ezt a töltés közben nem tud lejátszani dolgot honnan vetted? Mert az enyém az tud tölteni közben is. Ha simán bekapcsolom kék a csík a gombok körül, ha lemerült piros vagy ha bekapcsolás nélkül töltöm akkor is, töltés-lejátszás közben meg olyan lilás. Xiaomi powerbank-kal működött.
-
-
törölt tag
MicroSD nem létszükséglet végül is, nyomom akkor telefonról a zenét, egyszerűbb is onnan, mint gombokkal egyesével léptetni meg beletekerni is stb. Sokkal fontosabb a hangminősége.
Szóval akkor a PC-nél is akkuról szól és ha lemerül akkor töltsem fel? Végül is az is járható.
Vicces amúgy, hogy egyik boltban 16 ezer, máshol meg 22-26 között ugrál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged