- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
djfantom
tag
Ha 1db hangfalról van szó akkor is hangfal nem hangszoró.
Ez egy hangszoró
https://www.mozaikkeramia.hu/zuhanykabin-alkatresz-aqualife-hangszoro-28730.html
Egy hangfal nem attól hangfal,hogy kihangosításra vagy bulikra használja az ember.Az mérettől független.Ha te egy hangszorót magában halgatnál nagyon nemtetszene a hangja -
Én úgy értelmezem, hogy ez a topik azért hangszórós, mert jellemzően 1 darab önálló termék (tehát nem párban árult) , jellemzően akkus vagyis hordozható.
Azok a bluetooth hangfalak amiket párban árulnak ebben a topikban fordulnak elő [Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1] -
mcs
veterán
Tegnap előtt beröffentettem egy JBL Charge 3 Stealthet is kíváncsiságból.
A Sony XB32vel összevetve egyiket se mondanám jobbnak, vagy gyengébbnek, de másképpen szólnak. A Sony a közép tartomány rovására igyekszik jobban hangsúlyozni az alacsonyabb basszust, a JBL viszont pont középben erősebb, és nagyobb hangerőn nem szabályozza vissza annyira a basszusát. Az elhelyezésre is másképpen reagálnak. -
Breki
veterán
GGMM M3 -ból érdemes kettőt venni és úgy hallgatni, hogy az egyik bal másik jobb
Hihetetlen milyen hangzás lesz Egy is adja, de kettővel fantasztikus. Ugye a tesztben is írják, hogy mindenki kereste hol van a mély külön nem hitték el, hogy nincs anélkül szól így.
Ezenkívül a GGMM M4 hordozható és ez is párosítható az M3-al.
Köszi a részletes tesztet megerősített abban amit eddig is gondoltam ezekről
-
FireFox1996
őstag
Nem hiba, mert nem csak ebből van akció, vettem pl 1 digi fényképezőgépet 19e ft-ért, boltokban akciósan 60-65e ft. Holnap átvehetem. Egyszerűen szerintem csak megelōztek téged.
Okos óra 25k helyett 6k, és többen jelezték, hogy sikerült nekik...
4K-s tk 160k helyett 99k...szintén többen megrendelték... -
-
2thletme2day
őstag
A hordozhatóság és mobilitás miatt ( nem kell kábelezni csak fogom és viszem ahova akarom) nálam a fő felhasználási mód a kültéri zenehallgatás ház körüli munkák közben meg néha kerti partin való zenehallgatás. Nem tudom mennyire lehet hangos a Doss. A jelenlegi Blitzwolf F4-emnél biztos hangosabb csak nem tudom mennyivel.
-
SupernovaHUN
csendes tag
Valahol igazatok van, de mivel kapok számlát is, ezért ki lehet deríteni, hogy mennyibe került. Ha valóban 20 ezerért vette a telekomnál, akkor adok érte mondjuk 21-et és ha nem áll rá, akkor fel is út le is út.
Holnap megyek érte egyébként, ha érdekel titeket, majd beszámolok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest