Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Popup boltot nyitott a Dreame a Westendben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Realme GT 2 - aláírjuk
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djfantom
tag
Ha 1db hangfalról van szó akkor is hangfal nem hangszoró.
Ez egy hangszoró
https://www.mozaikkeramia.hu/zuhanykabin-alkatresz-aqualife-hangszoro-28730.html
Egy hangfal nem attól hangfal,hogy kihangosításra vagy bulikra használja az ember.Az mérettől független.Ha te egy hangszorót magában halgatnál nagyon nemtetszene a hangja
-
Én úgy értelmezem, hogy ez a topik azért hangszórós, mert jellemzően 1 darab önálló termék (tehát nem párban árult) , jellemzően akkus vagyis hordozható.
Azok a bluetooth hangfalak amiket párban árulnak ebben a topikban fordulnak elő [Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1] -
mcs
veterán
Tegnap előtt beröffentettem egy JBL Charge 3 Stealthet is kíváncsiságból.
A Sony XB32vel összevetve egyiket se mondanám jobbnak, vagy gyengébbnek, de másképpen szólnak. A Sony a közép tartomány rovására igyekszik jobban hangsúlyozni az alacsonyabb basszust, a JBL viszont pont középben erősebb, és nagyobb hangerőn nem szabályozza vissza annyira a basszusát. Az elhelyezésre is másképpen reagálnak. -
Breki
veterán
GGMM M3 -ból érdemes kettőt venni és úgy hallgatni, hogy az egyik bal másik jobb
Hihetetlen milyen hangzás lesz Egy is adja, de kettővel fantasztikus. Ugye a tesztben is írják, hogy mindenki kereste hol van a mély külön nem hitték el, hogy nincs anélkül szól így.
Ezenkívül a GGMM M4 hordozható és ez is párosítható az M3-al.
Köszi a részletes tesztet megerősített abban amit eddig is gondoltam ezekről

-
FireFox1996
addikt
Nem hiba, mert nem csak ebből van akció, vettem pl 1 digi fényképezőgépet 19e ft-ért, boltokban akciósan 60-65e ft. Holnap átvehetem. Egyszerűen szerintem csak megelōztek téged.
Okos óra 25k helyett 6k, és többen jelezték, hogy sikerült nekik...
4K-s tk 160k helyett 99k...szintén többen megrendelték... -
-
2thletme2day
őstag
A hordozhatóság és mobilitás miatt ( nem kell kábelezni csak fogom és viszem ahova akarom) nálam a fő felhasználási mód a kültéri zenehallgatás ház körüli munkák közben meg néha kerti partin való zenehallgatás. Nem tudom mennyire lehet hangos a Doss. A jelenlegi Blitzwolf F4-emnél biztos hangosabb csak nem tudom mennyivel.
-
SupernovaHUN
csendes tag
Valahol igazatok van, de mivel kapok számlát is, ezért ki lehet deríteni, hogy mennyibe került. Ha valóban 20 ezerért vette a telekomnál, akkor adok érte mondjuk 21-et és ha nem áll rá, akkor fel is út le is út.
Holnap megyek érte egyébként, ha érdekel titeket, majd beszámolok

Új hozzászólás Aktív témák
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- Starlink
- Call of Duty: Black Ops 7
- Projektor topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fotók, videók mobillal
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shame