- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djfantom
tag
Ha 1db hangfalról van szó akkor is hangfal nem hangszoró.
Ez egy hangszoró
https://www.mozaikkeramia.hu/zuhanykabin-alkatresz-aqualife-hangszoro-28730.html
Egy hangfal nem attól hangfal,hogy kihangosításra vagy bulikra használja az ember.Az mérettől független.Ha te egy hangszorót magában halgatnál nagyon nemtetszene a hangja -
Én úgy értelmezem, hogy ez a topik azért hangszórós, mert jellemzően 1 darab önálló termék (tehát nem párban árult) , jellemzően akkus vagyis hordozható.
Azok a bluetooth hangfalak amiket párban árulnak ebben a topikban fordulnak elő [Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1] -
mcs
veterán
Tegnap előtt beröffentettem egy JBL Charge 3 Stealthet is kíváncsiságból.
A Sony XB32vel összevetve egyiket se mondanám jobbnak, vagy gyengébbnek, de másképpen szólnak. A Sony a közép tartomány rovására igyekszik jobban hangsúlyozni az alacsonyabb basszust, a JBL viszont pont középben erősebb, és nagyobb hangerőn nem szabályozza vissza annyira a basszusát. Az elhelyezésre is másképpen reagálnak. -
Breki
veterán
GGMM M3 -ból érdemes kettőt venni és úgy hallgatni, hogy az egyik bal másik jobb
Hihetetlen milyen hangzás lesz Egy is adja, de kettővel fantasztikus. Ugye a tesztben is írják, hogy mindenki kereste hol van a mély külön nem hitték el, hogy nincs anélkül szól így.
Ezenkívül a GGMM M4 hordozható és ez is párosítható az M3-al.
Köszi a részletes tesztet megerősített abban amit eddig is gondoltam ezekről
-
FireFox1996
őstag
Nem hiba, mert nem csak ebből van akció, vettem pl 1 digi fényképezőgépet 19e ft-ért, boltokban akciósan 60-65e ft. Holnap átvehetem. Egyszerűen szerintem csak megelōztek téged.
Okos óra 25k helyett 6k, és többen jelezték, hogy sikerült nekik...
4K-s tk 160k helyett 99k...szintén többen megrendelték... -
-
2thletme2day
őstag
A hordozhatóság és mobilitás miatt ( nem kell kábelezni csak fogom és viszem ahova akarom) nálam a fő felhasználási mód a kültéri zenehallgatás ház körüli munkák közben meg néha kerti partin való zenehallgatás. Nem tudom mennyire lehet hangos a Doss. A jelenlegi Blitzwolf F4-emnél biztos hangosabb csak nem tudom mennyivel.
-
SupernovaHUN
csendes tag
Valahol igazatok van, de mivel kapok számlát is, ezért ki lehet deríteni, hogy mennyibe került. Ha valóban 20 ezerért vette a telekomnál, akkor adok érte mondjuk 21-et és ha nem áll rá, akkor fel is út le is út.
Holnap megyek érte egyébként, ha érdekel titeket, majd beszámolok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Macbook Pro 13" - 2018 gyártás, 2 mag i5, 16/512GB - garancia (34)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest