Hirdetés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Akron99 #6275 üzenetére
Hát igen nekem is van külön hifim zenét hallgatni meg filmet nézni
Ha odakint bográcsoltók oda maximálisan jó a bluetooth hangszóró vagy ha valahol nem megoldható az elekromos ellátás.
Esetleg még ha fürdök és kell valami zajkeltő akkor használom a hordozható hangszórót, oda is tökéletes.Jónak jó lett a Minirig 3, kicsit hordozható és hangos ha valakinek erre van igénye. De ennyiért nem éri meg, főleg hogy könnyen járhat úgy az ember hogy ráun vagy ki se használja. Én például mindegyik hangszórómra ráuntam egy idő, meg nem is nagyon használtam és volt hogy fél évet állt a szekrény tetején.
A Flip 4 másolat például kapott SD kártya olvasott és nem olyan jó a hangja mint az eredetinek + nagyon fénylik az oldalán a passzív membrán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook Fury 15 G8 mobil munkaállomás -i7-11800H / 32 GB RAM / RTX A2000
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest