- Yettel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iGO Primo
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bijesz
aktív tag
Amit fenn írtam earfun uboom az usb-c és bt 5
Itt egy videó döntsd el:
https://www.youtube.com/watch?v=4xVEvEitaPUMost ha szerencséd van 14 ezerért meg lehet venni a gyártótól, ha nincs szerencséd rá kell fizetni a vámon a 27% áfát de így is 18 alatt van.
Hátrány, hogy a gar macerás. -
bijesz
aktív tag
Lehet a Denon lesz, de ennyiért nem a jofogasról veszek (poternicálisan fake) cuccot.
Addig is amit találtam az EarFun UBOOM 42 USD + 5 USD a szállítás ez kb 14 kHUF.
Csak azért nem rendeltem meg mert nem írják honnan szállítják, így lehet rájön a 27% áfa. -
bijesz
aktív tag
A motion+ ról azt olvastam kevés a mély benne, azt írták valahol, hogy Flare+ akkor már jobb vétel, ezen gondolkodtam.
De megláttam a Dockin D fine PLUS-t ez most 105 EUR amazonon, de nem annyira hordozható / strapabítró mint a Flare+
És akkor megnéztem a Denon envaya 250-et ami mindenki szerint jó hangminőséáget produkál, de kétszer annyiba kerül mint egy Flare+ és kb másfélszer mint a DDF+
Az UE-ről már letettem közben.Szóval még vacilálok, de köszi mindenkinek a tippeket
-
bijesz
aktív tag
Szia,
Köszi a gyors választ.
Engem a rengeteg pozitív vélemény (pl amazonon) után lep meg a minősége.
Ezek után küldöm vissza, még abban reménykedtem ez egy hibás darab, de ezek szerint nem.Ultimate Ears MegaBoom 3-at néztem utoljára ami tetszene, de nincs rajta vezetékes bemenet, lehet sosem kellene de ha egyszer mégis akkor zavaró, hogy nincs.
Nem feltétlenül szükséges ebbe az árban, lehet drágább is, ami tetszett ebben az a nagy akksi, nagy hangerő, vezeték + pendrive, sd kártya lehetősége.
Lehet jbl lesz jobb híján. Ha van valami tipped szívesen várom.Szerk: ja fontos, hogy hordozható (strapabíró) legyen és legalább ilyen szinten vízálló.
-
bijesz
aktív tag
Sziasztok,
Vettem egy Tronsmart T6 Plus-t mert ahogy olvastam a teszteket jónak számít ebben az árkategóriában.
Borzasztó csalódott vagyok.
Nem high end minőséget vártam de ez a low end hifi szintet se üti meg.Borzasztó alapzaja van bluetoothon keresztül, kábelen keresztül egy fokkal jobb de még úgy is zúg.
A hangerő állítás lag-el néha rossz irányba vált. Amúgy nagyon doboz hangja van.Alapvetően lakásban nem bömböltetném, de azért vettem, hogy kerti partiban hangosan is tudjon szólni. Nagyon alacsony hangerőn nem is hallatszik csak az alapzaj.
Arra lennék kiváncsi, ez tényleg ilyen minőségű vagy egy hibás darabot fogtam ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen notebookot vegyek?
- Gitáros topic
- Autóhifi
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest