Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Igen, én is hallom, hogy sokkal szebb hangja van a simának. A + több mélyet ad, de olyan puffogósabb, kevesebb magas van, sokkal egyenetlenebbnek tűnik a hangja. 5 méterről hallgatva még jobban kijön a különbség. Ráadásul olcsóbb is sokkal a sima. Szerintem ez csak sima SW különbség, máshogy van hangolva, gondolom ezek úgy hangolják, ahogy akarják, és a plusz így jött ki egyszerűen nekik:-). Vagy lehet az elsőnél több mélyet kértek a felhasználók, és a frissítésben megkapták.

Nekem egy Tribit Maxsound Plus van.
(#6761) Ati1979
A tribit 700g, szerintem az 1-1,5 kg is simán még a portable kategória. És hát azért a jó minőséghez kell a súly is, meg a méret is. Legalább is a jó mélyhez kell a nehéz mágnes, meg minél nagyobb tányér :-)
Vifam sose lesz, ha csak nem nyerek egyet, igazából nem hallgatok klasszikust, hanem egyszerűbb rap-pop, éneklősebb diszkó zenéket, a fülem se olyan, mint oluvé.Most úgy hiszem, árban 200 usd-ig még hangzásban nagyot lehetne ugrani, onnan viszont feljebb már minden apró ki nüanszért, a legkisebb előrehaladásért is már csúnyán a zsebbe kell nyúlni. Kicsit olyan ez, mint az autók gyorsulása, 8 másodperces 0-100-at már könnyen el lehet érni olcsó autóval is, viszont onnan lejjebb már minden 10ed másodpercért már exponenciálisan nő az ár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Hardcore café
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi