Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
koncsik #6417 üzenetére
Én is úgy jöttem ebbe a topicba, hogy element megát akarok venni, mert elérhető árban van itthon is, de beletették a bogarat a fülembe, és elkezdtem túrni a netet mindenféle teszt után, és kiderült, hogy nem dicsérik, és semmilyen low budget speaker ajánlóban nincs benne.
Meghallgattam más hangszórók mellett, és nem szól szépen/tisztán egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Macska topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Tőzsde és gazdaság
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest