Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
psajti
aktív tag
50-60 körüli kategóriában keresgéltem én is itthon végül az első szériás JBL Xtreme lett belőle. Van a Sony XB41 is ami nekem nem igazán jött be, erről írtam is egy hsz.-t [link] .
JBL charge 4 is 50 körül megy azt nem próbáltam de dícsérték már páran bár az már kissebb kategória mint a Dockin D fine és az Xtreme. Ott van még akkor a Harman Kardon Onyx studio ami jól szól, viszont formája és mérete miatt nem egy táskabarát darab, valamint az akksi üzemideje sem túl izmos a többihez képest. Én erre jutottam amikor keresgéltem a hazai piacon, bár azért van még jó pár lehetőség aminek nem is néztem utána de főként ezek a népszerűbb és könnyen elérhető darabok maradtak fent nálam a rostán.(#7081) carl18:
Köszönöm! Megnézem még akkor a tribitet is aztán továbbítom az infót de akkor valószínű, hogy vagy az vagy a Xiaomi lesz majd a befutó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S20 Ultra 5G + Galaxy Watch 5 Pro egyben, tokokkal, dobozokkal
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest