- iPhone topik
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordik
őstag
Egy ilyen UBoom L TV alá mit tud? Van egy 55 colos Bluetooth nélküli Samsung 3 éves LED TVm aminek kicsit kevés a hangja. Ha beteszek alá egy ilyet lesz érezhető javulás? Plusz használnám nyilván hordozva is. Jelenleg egy JBL GO 3at használunk erre a célra, gondolom ég és föld lenne a különbség.
-
Nordik
őstag
Hogyan érdemesebb használni a hangszórókat? Akksi kiemelés stb céljából. Telefonon maximumra állítva és a hangszórón állítani a hangerőt vagy fordítva? Esetleg teljesen mindegy?
-
Nordik
őstag
Xiaomi Mi Pocket 2 milyen minőséget képvisel? Ilyen JBL Go szint? Csak mert most jó árban van Xiaomi webáruházban.
-
Nordik
őstag
A múltkor kérdeztem a Tronsmart T6 alján lévő membrán nem e sérülékeny. Ma megnéztem egy szetszerelos videót és semmiféle membrán nincs ott az csak egy borítás.
Ugyanúgy oldalt van a mély membran is. Sokakat megtevesztett.
Szóval nem sérülékeny és nem emiatt ugrál el. Egyszerűen a kialakitasabol adódóan.
-
Nordik
őstag
A múltkor már beszélgettünk a T6rol illetve a Megarol. Most akarom majd fizukor megvenni valamelyiket.
Viszont olvastam a T6rol, hogy mivel állítva kellene használni szeret felborulni, arrébb menni stb a mély miatt. Illetve, hogy a melysugarzora vigyázni kell mivel az alján van mindenféle védettség nélkül és elég sérülékeny.
Ezekrol neked mi a tapasztalatod?
-
Nordik
őstag
10ezer forint környékén keresek bluetooth hangszórót. Ahogy olvasgattam ebben az arkategoriaban a Tronsmart T6 vagy Mega az ajánlott. Esetleg Xiaomi? Ha egy kicsivel többet szanok rá mi a következő?
Illetve ha Tronsmart akkor melyik? Láttam, hogy kijött a Force de az már azért dragabb és nem is kapható hazánkban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF FX505DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB 250GB NVMe + 1TB magyar vbill gar
- Precision 7740 17.3" 4K IPS i9-9980HK RTX 3000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Nitro AN16-42 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8945HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest