- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordik
őstag
Hogyan érdemesebb használni a hangszórókat? Akksi kiemelés stb céljából. Telefonon maximumra állítva és a hangszórón állítani a hangerőt vagy fordítva? Esetleg teljesen mindegy?
-
Nordik
őstag
Xiaomi Mi Pocket 2 milyen minőséget képvisel? Ilyen JBL Go szint? Csak mert most jó árban van Xiaomi webáruházban.
-
Nordik
őstag
A múltkor kérdeztem a Tronsmart T6 alján lévő membrán nem e sérülékeny. Ma megnéztem egy szetszerelos videót és semmiféle membrán nincs ott az csak egy borítás.
Ugyanúgy oldalt van a mély membran is. Sokakat megtevesztett.
Szóval nem sérülékeny és nem emiatt ugrál el. Egyszerűen a kialakitasabol adódóan.
-
Nordik
őstag
A múltkor már beszélgettünk a T6rol illetve a Megarol. Most akarom majd fizukor megvenni valamelyiket.
Viszont olvastam a T6rol, hogy mivel állítva kellene használni szeret felborulni, arrébb menni stb a mély miatt. Illetve, hogy a melysugarzora vigyázni kell mivel az alján van mindenféle védettség nélkül és elég sérülékeny.
Ezekrol neked mi a tapasztalatod?
-
Nordik
őstag
10ezer forint környékén keresek bluetooth hangszórót. Ahogy olvasgattam ebben az arkategoriaban a Tronsmart T6 vagy Mega az ajánlott. Esetleg Xiaomi? Ha egy kicsivel többet szanok rá mi a következő?
Illetve ha Tronsmart akkor melyik? Láttam, hogy kijött a Force de az már azért dragabb és nem is kapható hazánkban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest