- Magisk
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Imi1981 #6144 üzenetére
Hát túl nagy választék nincs, igen ott a JBL FLip 3 de az már 20E felett van.
Esetleg Sony SRS XB21 szokott lenni akcióban 20E tájékán az se egy rossz lehetőség.Mik az igényeid? Meg számít mi a keret, de úgy a Tronsmart T6 is egész használható.
Talán 14-15E körül szokott lenni Divoom voombox outdoor ennek is lehet egy esélyt adni -
carl18
addikt
válasz
Imi1981 #6140 üzenetére
Basszusba valóban a T6 szól jobban a Mega meg inkább több a magas. Bár Mind kettőnek hasonló az alaphangja, úgy az áráért jó. Én a T6-ot egyedi EQualizer beállítással használtam és úgy egész jó hang jött ki belőle. A T6 teljes hangerőn alapból képes torzítani a basszust ezt vedd figyelembe, + tudtommal a Megából 2 verzió jött ki külsöre ugyan az de hangzásban valamelyik sokkal gyengébb.
-
Watcher45
tag
válasz
Imi1981 #3539 üzenetére
Nincsenek audiofil elvárásaim, lényeg, hogy ne valami szörnyen dobozhangú, műanyagciripelésű kacat legyen. Nem akarom úszómedencében matracon heverve, a hangszórót a hasamon egyensúlyozva használni, sem asztalosműhelyben, vagy cementgyárban, így a por és vízállóság sem lényeg. Ja és nem vagyok sznob sem
Persze ha lenne egy hirtelen akció valami ütősebbre nem hagynám ki, de annyiért amennyit Kínában kérnek érte bevállalható.
-
Watcher45
tag
válasz
Imi1981 #3536 üzenetére
Köszönöm a véleményt. Érdekes, hogy akinek a fent említett tesztjét olvastam épen a mélyeket és a hangerőt hiányolta. Vagy nagy a szórás, - bár ez nem jellemző a Xiaomira - vagy itt is érvényesül az izések és pofonok különbözőek elv.Már csak azon kell gondolkodni, hogy érdemes-e megvárni a 11.11-es akciós árat.
-
Watcher45
tag
válasz
Imi1981 #3526 üzenetére
Imi1981. ha megérkezett kérlek írd le a véleményedet mert én is ezen agyalok olcsó megoldásként. A BG-n 21 dolcsi és van pontom is amit el kell költenem év végéig, így még lejjebb tudom tornázni az árat, esetleg egy 5/10 dolcsis kuppont rátolni. Olvastam róla a véleményt a rendelj kínait-nál de talán átlagos használatra megtenné. Kíváncsi vagyok a te véleményedre is.
-
theobaldo
csendes tag
válasz
Imi1981 #3516 üzenetére
Nagyon köszi !!
Én is egyenlőre csak ilyen videókon "vacillálok", de ahogy itt ajánlották élőben meg kell hallgatnom a Beoplay P2-t...a Bose-t már hallottam, meg "alap" nálam, de ahogy mondtad a hangminősége nem az ereje a lényeg, pl bionyítottan a hallás romlásban is az játsza a fő szerepet..de bocs az off-ért XDD,szval köszi még 1x,s ha van kedved személyes tap-ot megosztani, akár privátban is jöhet XDD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest