Hirdetés
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Kinézetre mindig akad vmi ennyiért, de azért várd meg amíg meghallod a hangját!

Ez nem annyira zsákba macska, fogalmam sincs hogy szól JBL koppincshoz képest, de nemfog hátba rúgni a mély, azt garantálom. Viszont ezt nem csak összerakták, ezzel foglalkoztak mérnökök is.
..ja és 2W-al "erősebb"!

-
carl18
addikt
3000 ezresért van kinából tény se se eleje se hátulja. Kicsit hozzá kell rakni egy tronsmart T6/Mega. Túl sok variáció nincs, esetleg Divoom.
Sajnos rosszat meg nem fogok ajánlani, amit nem halottam. Mély alatt mit értesz például? Esetleg méret kategória?
Most körbe néztem, talán egy XIaomi Mi ami megfelelhet. [link]
-
AllTheBest
őstag
Tronsmart t2-t tudom ajánlani, szépen szól, jó az akkuideje, csepp és porálló, kicsi, strapabíró
Esetleg Xiaomi square box-ot is tudom ajánlani, az nagyon jól össze van rakva, nekem volt mind2, egyiket sem bántam megZolikaDB: Ha nem felejtem el, akkor dél körül veszek fel egy videót róla
-
carl18
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Garanciális JBL Reflect Aero Bluetooth fülhalgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Letshuoer S12 PRO 14,8 mm planár IEM fülhallgató (bontatlan)
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Esetleg Xiaomi square box-ot is tudom ajánlani, az nagyon jól össze van rakva, nekem volt mind2, egyiket sem bántam meg