- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Nagyobb kijelzőt kapott az olcsóbb Motorola Razr 50 is
- Köredzésen járt az Exynos 1680
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Kinézetre mindig akad vmi ennyiért, de azért várd meg amíg meghallod a hangját!
Ez nem annyira zsákba macska, fogalmam sincs hogy szól JBL koppincshoz képest, de nemfog hátba rúgni a mély, azt garantálom. Viszont ezt nem csak összerakták, ezzel foglalkoztak mérnökök is.
..ja és 2W-al "erősebb"!
-
carl18
addikt
3000 ezresért van kinából tény se se eleje se hátulja. Kicsit hozzá kell rakni egy tronsmart T6/Mega. Túl sok variáció nincs, esetleg Divoom.
Sajnos rosszat meg nem fogok ajánlani, amit nem halottam. Mély alatt mit értesz például? Esetleg méret kategória?
Most körbe néztem, talán egy XIaomi Mi ami megfelelhet. [link]
-
AllTheBest
őstag
Tronsmart t2-t tudom ajánlani, szépen szól, jó az akkuideje, csepp és porálló, kicsi, strapabíró
Esetleg Xiaomi square box-ot is tudom ajánlani, az nagyon jól össze van rakva, nekem volt mind2, egyiket sem bántam meg
ZolikaDB: Ha nem felejtem el, akkor dél körül veszek fel egy videót róla
-
carl18
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hálózatokról alaposan
- Nintendo Switch 2
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Dell notebook topic
- Xbox Series X|S
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest