- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Kicsit morci vagyok. Magyar címre nem lehet +1 év kiterjesztett Amazon garanciát venni az Anker Motion Plushoz.
-
Redneck
nagyúr
Holnap regisztrálok és rendelek egy Ankert a német Amazonról. Nem tudjátok hogy itthon ki hozza ki a csomagjaikat?
Szerk:
Amúgy nem rossz ez az XB41, de ha van jobb, minek tartsam meg? -
Redneck
nagyúr
Ha gond van vele, hova lehet visszaküldeni egy ilyen Ankert? Még sosem rendeltem Amazonról.
-
Redneck
nagyúr
Annyi jót írtatok róla, hogy azt hiszem én is rendelek egy Ankert Motion Plust. 100$-ért jól hangzik.
-
Redneck
nagyúr
válasz
pècsimunkás #7330 üzenetére
Azóta kottáztam hogy a Charge 4 nem sztereó. Leginkább a konyhában hallgatom, ide nem kell nagy hangerő, de évente 1-2 alkalommal kiviszem a fiúkkal egy kis grillpartira. Tavaly egész jól vizsgázott az XB31, bár a basszus kint kicsit kevés volt nagyobb hangerőn.
Maradok akkor az XB41-nél, ha nem jön be elállok, de nem hiszem hogy gond lesz vele. Jobban szól mint az XB31, bár ennek is megvan az enyhe doboz hangja. Ha majd lesz androidos telefonom, finomhangolom. Jelenleg WP van arra meg nincs alkalmazás.
-
Redneck
nagyúr
válasz
pècsimunkás #7328 üzenetére
Még annyi hogy 43 a vége mert kértem hozzá +1 év kiterjesztett garanciát, és van üzlet ahol 42-ért megkapnám a Charge 4-et 2 év garral.
Szerk:
JBL hordozható hangszórókkal nincs tapasztalatom, csak azt tudom hogy ezek pusztultak el az ismerősöknél: JBL Charge 2, Flip 3, Xtreme. Bíztam a Sonyban, de pár hét híján 1 évet bírt, szóval nem tudom mit gondoljak. -
Redneck
nagyúr
Üdv!
Recsegett az XB31-em egyik oldala, nem javították ezért visszakaptam az árát (35k). Rendeltem gyorsan egy XB41-et fehérben, ami nem nagyon tetszik, de elég jó áron van (40,3k). Mit érdemes még megnézni ebben a kategóriában, mondjuk 45-ig? Fontos hogy vízálló legyen, és microUSB-ről is tölthető.
Egyelőre ezeket néztem még:
JBL Flip 5 (40k), Charge 3 (40k), Sony XB32 (32k),Persze vehetek újra XB31-et, ami most 40 rugó, szóval nem éri meg, a Charge 4 pedig 49, az jóval több mint amennyit szánnék rá. Vagy nyeljem be hogy fehér az XB41 és legyek vele boldog mert nem rossz?
-
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Van egy fekete XB31-es Sony hangszóróm, pár hét múlva lesz egy éves, 1+1 év garanciával vettem az eDigitalban. Sosem volt gyilkolva, vizet is csak egyszer látott, konyhai zajkeltőnek használom. Az utóbbi hetekben a bal oldali hangszórója, alacsony frekvencián (50-100Hz között), halkan sisteregni, recsegni kezdett. Szerintetek ha beviszem, mit fognak vele csinálni? Cserélik, javítják, vagy visszakapom ugyanígy azzal, hogy megfelelően működik?
Van valakinek hangszóróval kapcsolatban ilyen irányú tapasztalata? -
Redneck
nagyúr
Egy hónap után visszaírt az Euronics, hogy megoldható hogy átszállítsák a Sony hangszórókat, csak egyeztessem a két bolttal. Nem akarok kukacoskodni, de ez a tempó és ez az ügyintézés kicsit nevetséges. Hajlandó lettem volna fizetni a csomagküldésért is, de ezt tudták összehozni.
Mindegy, ez van, azóta elvagyok az XB31-gyel is.
Csak azért írtam le, mert ha valakit érdekel, az Euronicsben még mindig elcsíphető 35-ért az XB40. Elvileg hajlandók átszállítani, ha az ügyfél(!) megszervezi a két üzlet között. Hát sok sikert és türelmet hozzá!
-
Redneck
nagyúr
Na megvolt az XB31 két napos "tesztje". Jól vizsgázott, hangját és üzemidejét tekintve. A völgyben ahol voltunk, bőven elég volt, nekem ennél nem kell több. Első este egy kis sörrel is megáztattam, szóval rögtön értelmet nyert a vízálló kialakítás.
Köszönöm a sok segítséget, én másnak is ajánlom!
-
Redneck
nagyúr
Kipróbáltam, nekem egyelőre szimpatikus az XB-31. Még a csicsásnak tűnő fények sem voltak idegesítőek első használatkor.
Nyilván nem egy nagy Hi-Fi cucc, de a hangja elég barátságos kultúrált hangerőn. A hétvégén egy kerti összejövetelen is tesztelem, kint és bent is.
Köszönöm a sok segítséget és építő hozzászólást!
-
Redneck
nagyúr
Délután megyek az XB-31-ért. A tapasztalatokról vasárnap este vagy hétfőn tudok beszámolni. Kíváncsi vagyok hogy vizsgázik a hétvégén.
-
Redneck
nagyúr
Egyetértek a JBL-ről alkotott véleménnyel. Sajátom még nem volt, de körülöttem sorra pusztultak a bluetooth hangszóróik. Minimum véleményes ez az egész. A természetre gyakorolt hatást általánosságban riasztónak tartom.
Ha az XB-31 kibír normálisan 2 évet, örülök, ha 3-mat, elégedett is. Leginkább alacsony hangerőn fog szólni a konyhában, csak alkamanként viszem ki, és megyek 50%-ra vagy fölé.
Pár nap és megérkezik, akkor írok a tapasztalatokról.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Pandaboy #5579 üzenetére
Visszavittem ma a Sencort, egyből visszakaptam a pénzt. Kár érte, ha jobb hangzást pakolnak bele, jó lehetett volna, eléggé egyben volt. Az üzletben meghallgattam egy Tronsmart T6-ot. Hát nem voltam elájulva attól sem.
Végülis XB-31 lett 2 év garanciával az edigitalból 35-ért. Ha 2 évet kibír, már jó vétel volt. Az XB-30 és 40 az Euronicsból sajnos nem jött össze, nem hozzák át másik boltba, vagy házhoz. A JBL Charge 2+ lett volna még ennyiért, de az 2 éven belül döglődött barátnőmnél is, szóval nem erőltettem.
A Charge 3 tetszett még, de az +15 rugó, és ki tudja, lehet az is 2 évet bír max.Mikor az edigitalban voltam, egy nő épp az Xtreme helyett keresett valamit, mert az már nem tölthető és halódik. Továbbá arról panaszkodott hogy nincs szerviz háttér.
Pandaboy:
Nyilván élőben érdemes meghallgatni, de van hogy nincs sem idő sem lehetőség erre. Egyébként youtubeon és a carl18 által linkelt oldalon is vannak elég korrekt minőségben felvett összehasonlítások, ergo egy jó fejessel nagyjából képet lehet kapni a termékről. Nem azt mondom hogy olyan mint élőben, de azért átjön ha valami egy nettó fos.Felesleges nekem nagy hangfalakat ajánlgatni, mivel kompakt kellett és micro USB-s. Ennyi erővel minek az akku, és a bluetooth? Vihetnék kerti sütéshez komoly hangtechnikát, kábellel.
carl18:
A nagyok nem játszanak. Egy kisebb hangszóró kellett a konyhába, és kerti sütögetéshez. Nem házibulit hangosítani akarok vele, arra nem bt cuccot vinnék.randras:
Csak azt a célt szolgálta hogy nagyjából halljam milyen, illetve egymáshoz képest hogy szólnak. A semminél, és a "négyet berendelek, amiből hármat visszaküldök" jelenségnél jobb. Megtehettem volna utóbbit is de nem tettem. -
Redneck
nagyúr
Holnap visszaviszem, jelenleg az előző hozzászólásomban említett opciók vannak. Az Onyx már korábban elvérzett az akku mérete miatt.
Az XB30-cal a piros szín a baj, fehérben drágább de abban pláne nem kéne.
Az XB31 fekete igaziból megfelelne, de nekem gyengébbnek tűnt a hangja a JBL Charge 3-hoz képest. -
Redneck
nagyúr
Értem de nekem legkésőbb október 11-re kéne.
Ezek a variációk vannak jelenleg:
Az ocsmány piros XB-30 az Euronicsből (áthozatva egy budapesti üzletükbe), vagy fekete XB-31 34.000-ért az edigitalból. Esetleg aláírok a Telekomhoz +1 évet és JBL Charge2+ 2000Ft, vagy Charge 3 17000Ft. Ezek az opciók vannak.
Meghallgattam jó fejessel az összehasonlító oldalon a Sonykat és JBL-eket, és valahogy utóbbiak hangja jobban bejött, teltebb, melegebb a hangzás. Különösen a Charge 3 tetszik.
-
Redneck
nagyúr
Barátnőm le is fikázta hogy nincs mély, ezzel nagyjából egyetértek. Ehhez mit szóltok? Jobban szól mint az XB31 szerintem, és ennyiért nem nagyon van jobb. Ha kell benyelem hogy piros.
-
Redneck
nagyúr
Megvan a Sencor, egyelőre vegyesek az érzéseim, még nem tudom marad e. Kicsit még hallgatnom kell hogy dönteni tudjak.
A korrekt csomagolás kibontása után kézbe véve elég masszív érzést kelt. Jól egyben van, a burkolat minőségével semmi bajom. Adtak hozzá a töltő mellé egy rövid jack-jack kábelt is.
Tegnap járattam pár órát, hogy ma átfogóbb képet kapjak a hangjáról. Elsőre megijesztett hogy a bal oldala mintha erőteljesebben szólna, ez mára nagyjából eltűnt. Mélyekkel nincs nagyon eleresztve, de egész dinamikusan szól. Equalizerrel és kábelen öblösebb hangot is ki lehet belőle hozni.
Egyelőre főleg rock és trance zenékkel próbálgattam, 40-50% hangerőn. Mielőtt jobban terhelném, járatom még kicsit.Egyelőre nem tűnik rossz vételnek, ennyiért (18k) azt is elnézem neki hogy spanyolul vagy portugálul hadovál bekapcsolásnál és csatlakozásnál.
-
Redneck
nagyúr
A héten veszek egy Sencor SSS 1250-et. A frekvencia tartomány nem valami acélos, de az akku mérete, az IPX7 és a fogantyús kialakítás nagyon tetszik. Plusz ez legalább 2 év garis.
Leginkább tényleg itthonra kell, de ha kintre viszem, nem akarok azon stresszelni hogy mi éri épp. Természetesen vigyázni fogok rá, de egy próbát megér. Ha fos, elállok és veszek drágábbat.
Október 12-ig van időm, akkor lesz a kinti sütögetés.
-
Redneck
nagyúr
Ha egy új JBL Flip 4-est 26-ért megvehetek, érdemes meglépnem? Van ennyiért olyan hangszóró amivel jobban járok? Elsősorban a hangminőség és hangerő a fontos, az árkategóriához mérten, minél teltebb basszusokkal, de az akku és a strapabíró kivitel sem utolsó tényező.
Tudom hogy a Flip 4 sem egy csúcskategóriás cucc, de elég korrektnek tűnt mikor kipróbáltam.
-
Redneck
nagyúr
Megérne, de az a 2200 mAh nagyon kevés. Plusz nem akarok 3-at vagy 4-et rendelni és visszaküldeni amelyik nem jött be.
Megtehetném, de ha lehet elkerülöm. Köszi a tippet, meghallgatok párat.
Szerk:
Ugyan kicsit drágább, de a Jam Heavy Metal is bejön. A linkelt oldal szerint sokkal jobban szól mint a Divoom Outdoor 2. Kár hogy az általad írt Divoom nincs fent. -
Redneck
nagyúr
Köszönöm az összefoglaló választ, megnézem! Elsősorban itthon használnám, de néha kinti sütögetéshez is kivinném. Ebből kifolyólag nem lenne hátrány ha bírná a kültéri használatot.
Ezeket néztem ki, és ezt szűrtem le:
Divoom Voombox Outdoor 2:
A videó alapján nem rossz cucc és tetszik hogy strapabíró kivitelű és vízálló. Egyetlen hátránya amiért nem rendeltem azonnal, a kis (3600 mAh) akksi. Frekvencia tartományról nincs infó, A2DP van.
17090 FtGoClever Audio Sound Club Rugged:
Az előzőhöz hasonló strapabíró kivitel, 5200 mAh-ás akkuval, bár lejjebb már csak 4000 mAh szerepel. Ez se szól rosszul úgy tűnik. A frekvencia tartományról semmi infó, és az A2DP stereot se látom sehol.
18890 FtVenz APLAY One:
Ígéretes számok (25W 50Hz-20kHz), 2 év garancia, de nagyon karcsú az a 2200 mAh. A2DP sehol nem szerepel.
17990 FtSencor SSS 6200:
2 év garancia, 20W, 5000 mAh, de a 120Hz-18kHz nem hangzik túl jól. A2DP stereo a gyártó oldalán sincs.
14990 FtSencor SSS 1250:
2 év garancia, vízálló, 25W, brutális 7200 mAh akku, de a 180Hz-18kHz végképp nem tetszik, A2DP sehol.
17990 FtDivoom Onbeat 500:
Az általad ajánlott. Tetszetős darab, 20W, 5000 mAh, a frekvencia tartományról sajnos nem találtam semmit, A2DP van. Egyedüli baja hogy nem vízálló.
14890Nagyon úgy fest, hogy vagy a hangminőséget, vagy az akkumulátor kapacitást, vagy a vízállóságot be kell áldoznom. Nézegettem a Tronsmartot is, de végül elvetettem. Drágábbat pedig egyelőre nem vennék, hiába tudnak többet.
Leginkább a Divoom Voombox Outdoor 2, az Onbeat 500 és a GoClever között vacillálok.
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Kinti sütögetéshez, teraszos bulizáshoz keresek sztereó hangszórót. 20k-ig mit érdemes venni? Fontos a hangminőség de a relatíve nagy hangerő is.
Lehet sokat akarok, de nem bánnám, ha ezeket is tudná:
+ töltöttség jelző
+ 1 évnél hosszabb garancia
+ kompakt méret -
Redneck
nagyúr
Üdv!
Szeretnék BT hangszórót, első sorban konyhába, de néha a kertben sütögetéshez is kivinnénk. 15-20k a keretem, szeretem az erőteljes basszust, de csak ha nem tolja túlzóan el a hangzást a mély irányába.
Leginkább jó grooveos basszusokkal teli metalt, hip-hopot és trancet hallgatok, de mindenevőnek tartom magam.
A hangminőség után a jó akkuidőt, időjárásnak ellenálló kialakítást tartom fontosnak.
Szerk:
Olyat szeretnék ami itthon kapható!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Nintendo Switch 2
- Túra és kirándulás topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Macska topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged