Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979
üzenetére
Hát persze biztos jó a minirig 3, de azért nem rétegtermék. Én nem adnák egy fél kilós hangszóróért 50E+ magyar forintot annyit nekem nem ér. Itthon van rendes hifim, akkor már annak a felújitására/restaurálására költeném.
A Dockin is hordozható, csak hát hol használja az ember és mire az itt a fő kérdés. Sokat számit az elhelyezés ahogy én rájöttem, a sarokba sokkal jobban visszajön a mély hang.
Amire nekem kell elég, azért tény nem kicsi van súlya is de legalább jó a hangja. Én szerettem a basszust, szóval jó ha tud mély hangokat.Még igy ma felkelve hallgattam 20 percet, de hirtelen úgy érzem minek vettem mert 1 óránál többet nem hallgattam mióta meg van

MIndenkinek más az igénye, hogy oluv is változtatja a döntést nyilván az új termékeket is el kell adni. Lehet azóta vannak jobban is a piacon mint a D fine. De ettől függetlenül ez még most se rossz vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest