Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #7550 üzenetére
Hát persze biztos jó a minirig 3, de azért nem rétegtermék. Én nem adnák egy fél kilós hangszóróért 50E+ magyar forintot annyit nekem nem ér. Itthon van rendes hifim, akkor már annak a felújitására/restaurálására költeném.
A Dockin is hordozható, csak hát hol használja az ember és mire az itt a fő kérdés. Sokat számit az elhelyezés ahogy én rájöttem, a sarokba sokkal jobban visszajön a mély hang.
Amire nekem kell elég, azért tény nem kicsi van súlya is de legalább jó a hangja. Én szerettem a basszust, szóval jó ha tud mély hangokat.Még igy ma felkelve hallgattam 20 percet, de hirtelen úgy érzem minek vettem mert 1 óránál többet nem hallgattam mióta meg van
MIndenkinek más az igénye, hogy oluv is változtatja a döntést nyilván az új termékeket is el kell adni. Lehet azóta vannak jobban is a piacon mint a D fine. De ettől függetlenül ez még most se rossz vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest