- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
djfantom
tag
válasz
samsung88521 #9753 üzenetére
A tv-hez egy 2.1 tv bar-al jobban jársz.. Hurcolászni meg egy JBL Xtreme 2, vagy Sony SRS-XB43.
-
djfantom
tag
Én nem tapasztaltam barátnőm t6-tosán.De a t6 plusz frissitett verzióján sem.Én sokakkal ellentétben keveslem a mélyet.Talán azért ,mert én a pa hangfalakhoz vagyok szokva.Bár ilyen kisméretű hangfalaktól amúgy sem lehet sokat várni.Sem hangerőben sem igazán komoly minőségben.Ami meg igazán komolyan szól az meg nem ér annyit egy hordozható hangfalnak.Ha meg otthon akar az ember zenét halgatni jobb egy komolyabb hifi vagy studióhangfal.Bár én pa hangfalakon halgatok zenét.
-
djfantom
tag
válasz
Williamgrant #9355 üzenetére
Már vártam mikor szólsz be.A megnyílvánulásod is téged jellemez.Szerintem a trollt magadra értetted.
-
djfantom
tag
válasz
Williamgrant #9351 üzenetére
Egyáltalán nem szól fos módon
-
djfantom
tag
válasz
mester1242 #9349 üzenetére
Szevasz. Tronsmart t6-ot bátran ajánlom.Szép kellemes hangja van .Van benne kis mély közép és a magas sem rossz..
-
djfantom
tag
válasz
csabyka666 #9329 üzenetére
Szevasz.Nekem is van Tronsmart Element T6 Plus Upgraded.Nekem semmi alapzaj nem halatszik.Ha nem megy zene teljesen néma.
-
djfantom
tag
válasz
macii97 #9313 üzenetére
Munkatársamnak tronsmarrt t6 max van. Jól szól.Mostanában akar még egyet venni.Nekem van egBlitzWolf BW-AS2 y BlitzWolf BW-AS2. Akkuja elég jól bírja Szépen szól bár hangerőbe nem olyan hangos lehetne picivel több mélye..
Tronsmart T6 Plus Upgraded Editionom is van .Ez szebben is és hangosabban is szól a BlitzWolf BW-AS2. Értetlenek kedvéért a szebben szól alatt nem azt értem ,hogy nagy hang . Hanem szép tiszta közép és magas hangok. Tűrhető mély. Lehetne több mélye. Igaz ilyen kis mérettől ne várjunk csodát. -
djfantom
tag
válasz
Williamgrant #9260 üzenetére
-
djfantom
tag
válasz
Williamgrant #9259 üzenetére
Nincs értelme neked semmit sem írni.jelenleg is személyeskedsz és megmagyarázod a hülyeségedet. "Hangmérnökúr".
-
djfantom
tag
válasz
Williamgrant #9254 üzenetére
Te kezdted a személyeskedés és leszólást.szóval nem kéne besértődnöd.A jó modort inkább neked kéne tanítani. neked még a szövegértéssel is problémád van.Mert tulajdonságot is írtam.Ami az ész érveket illeti.Amit te írtál,hogy szarul szól.Az azért nem ész érv.Mert nem is hallottad szólni.
-
djfantom
tag
válasz
Williamgrant #9252 üzenetére
Az tény ,hogy sok szutykot csinál a sal. De vannak jó cuccai is. De a hozzászólásaid alapján nem sok fogalmad van a hangtechnikáról.tuti,hogy te otthon is hordozható bt hangfalat használsz ami nem otthonra való. Én momentán vagy kertben vagy erdőben használok bt cuccot. Bár azért vagy szégyen,mert olyanról beszélsz amiről lila gőzöd sincs.
-
djfantom
tag
válasz
Williamgrant #9250 üzenetére
Egyáltalán nem szól szarúl. Szebben is szól és hangosabban is.
-
djfantom
tag
válasz
apollo12 #9247 üzenetére
Sal.sal leszólja a sonyt. Nekem sal-om van. Elöször sony-t akartam.miután havernál meghallottam a sal-t.Utána a salt választottam.Igaz kimaxolni nem lehet,mert akkor torzit .De kb 70-80%lékon szép tisztán szól és úgy is bőven hangerőben hangminőségben is leszólja a sonyt.
-
djfantom
tag
Ezeknél a bt hangcuccoknál az a baj,hogy a wat-tokkal úgy dobálóznak ,hogy a hangszórók teljesítményét adják össze.De valójában mindig 1dbközépmélysugárzó rms teljesítménye adja meg a vaós teljesítményét egy hangcucban.Pa hangfalaknál,hifi hangfalaknál mindenhól.Ja és az érzékenység db-el.
-
djfantom
tag
Hátha valakit érdekel ezért megosztom.Hétvégén egy jó kis nyársalás keretében a blitzwolf bw-as2b max hangerőn 3,5órát bírt árnyékban.Máskor napon csak 2órat.Sal par220bt 70%-lékon 7órát ment.
-
djfantom
tag
Ezt csak érdekesség kedvéért linkelem be.Ha valakit érdekel mi van a Tronsmart T6 max hangfalba.Milyen hangszorók vannak benne. [link]
-
djfantom
tag
válasz
Véreshurka #9024 üzenetére
Hát ha megértik a magyart.
-
djfantom
tag
sziasztok.valami jó kis vízáló ipx7 Bt hangfalat tudtok ajánlani max 20eft köröl. esetleg ha nagyon jóvételben va valami 25eft. hangminőségben és hangerőben minimum szóljon úgy mint egy tronsmart t6 .Akkuidőben is minimum tudja azt.de ha attól jobb az csak jó.
Amiket én kinéztem. Mac Audio LILBIG 15 990 Ft
ION AquaBOOM 19900ft
Ha ez sokkal jobb akkor Anker Soundcore Flare+ 24.908 Ft
Vélemények ha valaki valamelyikkel rendelkezik. -
djfantom
tag
válasz
ribarszki #7847 üzenetére
Úgy lehet hogy jobban képben vagyok az árakkal mint te.Jópár hangfalam volt meg van is.Épített hangfalgyári hangfa
márkás kevésbé márkás is volt már nálam.A tapasztalat olcsóbban megússza az ember építtetni hangfalat mint gyárit.Volt dolgom sal-al és mnc-vel is.Vannak köztük jól használjható hangszórók árarány értékben nem olyan rosszak.De tény hogy vannak sokkal jobbak a saltól.Az mnc az tartósabb és jobb hangszórókat csinál.De pl PA-ban jelenleg a master-audio a legjobb árarányú hangszoró kispénzűknek.És nem ezek a legalják. Konkrétan én nem sallal fogom építteni. -
djfantom
tag
válasz
verybigboy #7843 üzenetére
A srác nem csak belerakja valamilyen dobozba hanem kiszámolja kiméri,hogy az adott hangszóróknak mekkora doboz kell.Az alkatrészeket kiméri.Hozzávaló hangváltót erősítőt tervez és gyárt le.
-
djfantom
tag
válasz
djfantom #7841 üzenetére
Arrol meg nem is beszélve,hogy a JBL is egy csomó selejt szart csinál.
https://www.youtube.com/watch?v=NMVXexZvj04
https://www.youtube.com/watch?v=fKUlWoPQSts
https://www.youtube.com/watch?v=s6JvyJsJwFc
https://www.youtube.com/watch?v=o-2kka62oVo
https://www.youtube.com/watch?v=xBkAl8olRdU
https://www.youtube.com/watch?v=nvg5k_HuNF8
https://www.youtube.com/watch?v=v_QNUyZ7FoU
https://www.youtube.com/watch?v=4f01ZMBYPPk
-
djfantom
tag
válasz
ribarszki #7840 üzenetére
Ha utána járnál pl. Egy jbl partybox tényleges anyagköltségének igen csak leesne az állad,hogy mennyi.csak rászámolják a magas munkadíjat plusz az áfát meg a márkanevet kell megfízetni.Szóval nagytévedésben vagytok,hogy azért,mert annyival drágább anyival minőségibb is.
-
djfantom
tag
válasz
verybigboy #7835 üzenetére
Ezeket így kérték azért csinálta ilyenre.De az tuti hogy ezek közt több is leszolja a JBL partyboxot üzemidőben meg 8-9órát bírnak max hangerőn.
-
djfantom
tag
válasz
Williamgrant #7701 üzenetére
Nem én beszélem a hülyeséget.Azért ,mert nem vagytok tisztában,hogy mi a hangszoró. A hangszoró önbagában nem szól.Azt be kell dobozolni és ahoz kell erősítő.Szóval ezt nagyon benézted és ebből látszik milyen bua vagy. De ehez csak gratulálni tudok.
Látszik,hogy az országban sok a műszaki analfabéta . -
djfantom
tag
Boltban csak nem árúlnak bóvlit.
Minden alap gyári beállításon ment.Én úgy igazán komoly mélyt ilyen kis Bluetooth hangfaltól nem várok meg nem is nagyon tapasztaltam.Talán a Jbl boombox amire azt mondanám,hogx elég jó vagy a Harman Kardon Go + Play.A Dockin D Fine-t sajnos még csak videón láttam.De tetszik.Szívesen meghalgatnám élőben is. Meg ha jó áron egyszer hozzájutnék beruháznék rá.Szimpibb mint a jbl-ek. Ha már tényleg komoly mélyről van szó.Minnél nagyobb a hangfal és minnél nagyobba hangszóró átmérőlye és minnél alacsonyabb frekire megy és minnél nagyobb az érzékenysége a hangszorónak annál mélyebbet fog szólni,De ez már inkább PA már mint Bluetooth hangfal.
A mágnesméretről és a lengéscsévékről meg a kosár felépítéséről anyagáról nem is beszélve. -
djfantom
tag
Ha 1db hangfalról van szó akkor is hangfal nem hangszoró.
Ez egy hangszoró
https://www.mozaikkeramia.hu/zuhanykabin-alkatresz-aqualife-hangszoro-28730.html
Egy hangfal nem attól hangfal,hogy kihangosításra vagy bulikra használja az ember.Az mérettől független.Ha te egy hangszorót magában halgatnál nagyon nemtetszene a hangja -
djfantom
tag
Szevasz. Elég rossz füled van vagy csak elfogult vagy.Mert a Tronsmart Element T6 Plus
Lazán veri a JBL Charge2-t. Volt szerencsém párat kipróbálni összehasonlítani. És a Tronsmart Element T6 -nál volt az a probléma,hogy max hangerőn tórzított. A plusnál már nem tórzít. Nekem a jbl-ek közűl ezeknek tetszik a hangja. .Jbl xtreme, .Jbl xtreme2,Jbl boombox,Jbl partybox .Viszont ezek meg túlárzottak
Meg még egy észrevétel ami már a topik címében is híbás.Ezek nem Bluetooth hangszorók hanem Bluetooth hangfalak. -
djfantom
tag
válasz
FoLey-v #7655 üzenetére
Szevasz. Nekem SAL PAR 220BT igaz nem 25eft 34eft-ért vettem és szépen szól bátran merem ajánlani.
De ezeket is halottam már és ezek sem szólnak rosszúl.
GoGEN BPS 686
GoGEN BPS 686X
SENCOR SSS 3800
SENCOR SSS 3800 -
djfantom
tag
válasz
SH4D0W2011 #7594 üzenetére
Ha a méret nem számít és kicsit jobb hangzást akarsz akkor szerintem ez éri meg a legjobban neked.GoGEN BPS 686 https://www.arukereso.hu/aktiv-hangfal-c4060/gogen/bps-686-p356809445/?gclid=CjwKCAiA58fvBRAzEiwAQW-hzUrUfzXqx8hU6ThZkHeyCKXHhfUwEWcZzL0j915d0-D2lRjeBtly3RoCnzUQAvD_BwE
Igaz ez csak a földön fér el.Hallottam már szólni és igen csak szépen és jól szól. -
djfantom
tag
válasz
jocoka75 #7581 üzenetére
Barátnőmnek Tronsmart Element T6 van.Szépen szól nagyon. Én a Tronsmart Element T6 plus-szal szemezgetek. Jelenleg most egy BLITZWOLF BW-AS2-om van.Alkalmivétel volt olcsón jutottam hozzá..
Nagyon szép a hengja.Mélyben is jó.Csak hangerőben lehetne picit combosabb.Meg nem a leghordozhatóbb a formája
Meg komolyabb kertipartikhoz van egy SAL PAR 220BT.Nagyon jó kis cucc. -
djfantom
tag
Sziasztok. Ezekről mi a véleményetek? Sencor SSS 6800 Sirius Maxi
https://hordozhato-hangszoro.arukereso.hu/sencor/sss-6800-sirius-maxi-p517242768/#termek-leiras
Tronsmart Element T6 Max
https://tesztarena.hu/tronsmart-element-t6-max-a-60w-os-bluetooth-hangszoro-szornyeteg/ -
djfantom
tag
Egyik haverom testvére vette és haveromnál mutatta meg.Jó 10kg-os 2db 20mély dübörög.Meg 2magas sugárzó.Ami külön kellemes meglepetés,hogy nem egy okádékhangú fos piazzot raktak bele.Azt nem is mondtam,hogy a jbl partyboxtól jobb.De ár arány értékben szerintem a legjobb vétel.
-
djfantom
tag
Sziasztok.A hétvégén volt szerencsém egy sal par 220bt-t hallani.Brutális jól szól. A jbl boombox-ot ,Sony GTK-XB60-at lazán leszólja mind hangerőben mind bassusban,hangminőségben.Kb 5órát ment 90%-kon és nem merűlt le.Ráadásúl olcsó is.Mindenkinek csak ajánlom akinek nem számit a méret.Olcsó hordozható party bt hangfalat akar.
-
djfantom
tag
Sziasztok.Ezekről mi a véleményetek?Esetleg valakinek valami tapasztalat?
Mac Audio BT Elite 3500
Mac Audio LILBIG -
djfantom
tag
Komoly kis hangfa l[link]
-
djfantom
tag
válasz
HornedReaper #7067 üzenetére
És azt mennyiért vesztegetik és hol?Így már egyre jobban kezd érdekelni ez a bt hangfal.
-
djfantom
tag
válasz
HornedReaper #7062 üzenetére
Mennyi?12v?
-
djfantom
tag
válasz
HornedReaper #7050 üzenetére
A DOSS X hány voltos a töltője? Márcsak azrt,mert ha 5v-tos akkor dc usb kábellel powerbankrol is menne elvileg.
-
djfantom
tag
válasz
HornedReaper #7052 üzenetére
Nem otthonra kell.Mert othon va 3pár pa hangfalam hangosításra 2pár hifi hangfalam.Hurcolászni kintre,kiránduláshoz,utazáshoz.
-
djfantom
tag
válasz
HornedReaper #7050 üzenetére
Jó lene egymás mellett meghallgatni mind a kettőt.Mert a mérete (hordozhatóság) felszereltség lejátszási idő a t6 plus melett szól. A jobbminöségü hang 3 hangszoró meg a DOSS XL mellett.
Gondolom hangerőben mély hangzásban is leszólja a t6 pluszt. -
djfantom
tag
Sziasztok.Max 25eft-ig tudtok jó BT hangfalat mondani?Eddig a Tronsmart Element T6 Plus néztem ki vagy Blitzwolf BW-AS2 40W. Ezek amik itt magyarországon könnyen megvásárolhatóak. De olvastam hogya Doss Soundbox XL jobb a T6 plusznál.Ez utóbbit jófogáson láttam.Láttam több márkát is.De azok sajnos külföldről rendelhetőek.Nyelvtudás hiánya miatt ez sajnos kizárva.Előre is köszönöm a segítséget.
Még annyi kérdés.a Blitzwolf BW-AS2 40W jobb vagy a Doss Soundbox XL. Ja és az akuidő is sokat számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Google Pixel topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Dji Osmo Pocket 3
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged