Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #6279 üzenetére
15E forintig Tronsmart T6 és Mega, esetleg a Divoom 500 onbeat. Haza piacról ezeket ismerem, biztos van még külföldi piacon is jó cucc ilyen árba.
Hát rendes nagy hangszórós hifim van itthon
Nagy mélyek jó hangzás, De ez itthonról pont tökéletes. Film és zene hallgatásra itthon maximálisan jó. Csak ez nem hordozható nem egy hátizsákba bedobom fajta.
Ha sokat utazol és kell valami ami kompakt akkor biztos jó minirig 3 is, kicsi könnyű jól szól.
Például a Tronsmart T6-ot azért szerettem könnyű volt fél kg nem volt hordozhatatlan, a SRS 300 Ex tulajként mondom 1,5-2 kg-os hangszóró azért már nem annyira hordozható. A Doss Sound XL is kb 2 kg, lehet jó a hangja de nagy és nehéz. Szóval nem az a darab amit egy túrán szívesen magaddal cipelsz, más felől nem is időjárás álló.A ráunást úgy értettem, hogy nem is tudtam hol kihasználni. Max néha a fürdő szobába, de úgy nagy átlagba nem volt rá szükségem.
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium - Akkumulátor 92%
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- 1080Ti FE Accelero Xtreme IV hűtővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest