- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
psajti
aktív tag
50-60 körüli kategóriában keresgéltem én is itthon végül az első szériás JBL Xtreme lett belőle. Van a Sony XB41 is ami nekem nem igazán jött be, erről írtam is egy hsz.-t [link] .
JBL charge 4 is 50 körül megy azt nem próbáltam de dícsérték már páran bár az már kissebb kategória mint a Dockin D fine és az Xtreme. Ott van még akkor a Harman Kardon Onyx studio ami jól szól, viszont formája és mérete miatt nem egy táskabarát darab, valamint az akksi üzemideje sem túl izmos a többihez képest. Én erre jutottam amikor keresgéltem a hazai piacon, bár azért van még jó pár lehetőség aminek nem is néztem utána de főként ezek a népszerűbb és könnyen elérhető darabok maradtak fent nálam a rostán.(#7081) carl18:
Köszönöm! Megnézem még akkor a tribitet is aztán továbbítom az infót de akkor valószínű, hogy vagy az vagy a Xiaomi lesz majd a befutó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged