Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
psajti
aktív tag
50-60 körüli kategóriában keresgéltem én is itthon végül az első szériás JBL Xtreme lett belőle. Van a Sony XB41 is ami nekem nem igazán jött be, erről írtam is egy hsz.-t [link] .
JBL charge 4 is 50 körül megy azt nem próbáltam de dícsérték már páran bár az már kissebb kategória mint a Dockin D fine és az Xtreme. Ott van még akkor a Harman Kardon Onyx studio ami jól szól, viszont formája és mérete miatt nem egy táskabarát darab, valamint az akksi üzemideje sem túl izmos a többihez képest. Én erre jutottam amikor keresgéltem a hazai piacon, bár azért van még jó pár lehetőség aminek nem is néztem utána de főként ezek a népszerűbb és könnyen elérhető darabok maradtak fent nálam a rostán.(#7081) carl18:
Köszönöm! Megnézem még akkor a tribitet is aztán továbbítom az infót de akkor valószínű, hogy vagy az vagy a Xiaomi lesz majd a befutó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Spórolós topik
- Google Pixel topik
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Dying Light Beast
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest