Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Meg is tudnám csinálni, de 0 energiát van kedvem bele rakni. Meg ha hangszóró sem megy be értelmesen akkor kiemelő keret kell, ha már gyári kábelezés is odavan akkor azt is újra kell húzni, de legalább esélyes pár forrasztas meg fejegyseg kábel sem tuti hogy kompatibilis akkor átalakító vagy megint jó pár forrasztas. Időben is pár óra még legrosszabb esetben is, de tényleg 0 kedvem hozzá. Most 9 hónapig házat újítottam fel, még ez sincs kész csak már lakható és elegem van minden ilyesmiből. Most darabokra kapott 3 dronom is össze raktam nemrég, arra sem tudom honnan vettem erőt.
Nem vagyok híve, de most vmi plug n play cuccra vágyom
Nomeg bt cucc jó lesz majd kerti partira, meg akkor amikor beszigtelem egyedül az egész házat.Szóval köszi a jó tanácsot , de ilyesmi mókát most kihagyom.
Közben néztem t6 vs mega t. Mega kezelő felülete nem jön be meg félek hogy az meg nagyon ergya lesz mélyben (főleg amikor nem autóban használom majd). Más javaslat akkor kb ilyen árfekvésben? Ahogy nézem jbl ből amiben van már valamennyi akarat az 23 pénztől kezd.
Új hozzászólás Aktív témák
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Canon EOS 6D Mark II - Eladó !!
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- MSI Thin GF63 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Honor 400 Pro 5G Lunar Gray Prémium kijelző, AI-fotózás 12/512 GB-2028. 05. 21-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest