Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akron99
aktív tag
Tracer Rave, Tracer Champion?
(#6284) carl18
A T6 beleordibálja a szoba csendjébe a státusz állapotait vagy ettől diszkrétebb?
Herótom van azoktól a megoldásoktól amik totál hangosan ordibálják, ha párosodásra készek
vagy amikor összekapcsolódtak, be- és kikapcsolnak, stb... 
-
carl18
addikt
Hát teljes hangerőn torzít, a T6-ot ejtettem le párszor hiába sérülékeny az alján a membrán elég nehéz megsérteni azt a részt. Kis Equalizerrel ha személyre szabod és visszaveszed a mélyet elég jó úgy a hangja.
Nem egy prémium termék de ezen az áron nem is szabad ezt elvárni. Ha adott árért akarod a legjobbat, akkor divoom onbeat 500.(#6282) Ati1979
Hát nem tudom szerintem mindegyik elég vastagon árazott ebbe a márkába. Számít mennyire van rá szükséged? vagy csak próbából akarod megvenni? Egyik miniriget se halottam így nem tudom nyilatkozni melyiknek lehet jobb a hangja stb. Nyilván ami méretbe és súlyba is nagyobb valamivel biztos jobbat szól.Ha kompakt kütyü kell nagy hangerővel akkor biztos jó vétel az új minirig, de az árát is megkérik érte

Számomra nem éri meg
De ezt is embere válogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
vagy amikor összekapcsolódtak, be- és kikapcsolnak, stb...