Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
válasz
Akron99 #6350 üzenetére
Hát amikor podcastot, hangoskönyvet, internetes rádiót, sorozatot jobb a Tronsmart T6on hallgatni mint a HK Onyx5-ön, mert sokkal jobban hallható a magas, és nem nyomja el az egészet a mély közép, az gáz.
Persze zenében nyilván sokkal testesebb mint az Onyx, de ott meg az állandó brumm-brumm mélynyomó baromi idegesítő. Nem is lehet élvezni a zenét, mert teljesen elviszi a hangszínt a mély. Biztos van aki ezt élvezi, nekem nagy csalódás volt. Vagy a mély ből kellett volna visszavenni ül, vagy egy tisztességesebb, jobb minőségű és nagyobb magas sugárzót mellé rakni. -
carl18
addikt
válasz
Akron99 #6275 üzenetére
Hát igen nekem is van külön hifim zenét hallgatni meg filmet nézni
Ha odakint bográcsoltók oda maximálisan jó a bluetooth hangszóró vagy ha valahol nem megoldható az elekromos ellátás.
Esetleg még ha fürdök és kell valami zajkeltő akkor használom a hordozható hangszórót, oda is tökéletes.Jónak jó lett a Minirig 3, kicsit hordozható és hangos ha valakinek erre van igénye. De ennyiért nem éri meg, főleg hogy könnyen járhat úgy az ember hogy ráun vagy ki se használja. Én például mindegyik hangszórómra ráuntam egy idő, meg nem is nagyon használtam és volt hogy fél évet állt a szekrény tetején.
A Flip 4 másolat például kapott SD kártya olvasott és nem olyan jó a hangja mint az eredetinek + nagyon fénylik az oldalán a passzív membrán.
-
Breki
veterán
válasz
Akron99 #6253 üzenetére
100 dollár körül vettem, tehát nincs 30 ezer forint, csak itthon 99 ezer!
És, hogy mi a létjogosultsága?
Meg kell hallgatni.
Aktívan hifiztem korábban, a haver aki készítette milliomosoknak tuningol hangrendszereket.
Azt hiszem elmondhatom, hogy simán kiállja a próbát főleg ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest