Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Még a mosógép előtt néztem, hogy már feltűnedeznek a SPAR-os extreme 3k az apróhirdetésekben...
- mindegyis most nekem, de hihetetlen, hogy hogyan tudják megcsípni a (kijelölt) boltonkénti 1-2 darabot...
-
Ugrik a BT hang projekt, lehet, hogy új mosógépet kell venni...
-
Nagyon köszönöm mindenkinek, még keresek valami meggyőző hangtesztet... (és persze gondolkozom, hogy jbl extreme3 vagy ebből 2 (lsd. a korábbi 2 charge 5 kérdésem...
)
Valahogy az az érzésem, hogy nem egy kategória a jbl e3-mal a motion+... de persze ha jobban szól, mint a jbl, nem baj.
Van egy blitzwolf (talán AS2) BT hangszorónk, jó hangja van (nem észbontó, de rendben), viszont vangy sistergő alapzaja, remélem a motion+ nem produkál ilyet... -
Üdv, a JBL Extreme 3 sztereó önmagában? Ha igen, jobban járok 2 charge 5-tel? Hangerő, hangminőség, mindenfajta zene főleg a könnyebik fajtából? (A szélesebb tér gondolom biztosan a 2 charge 5 mellett szól… előre is nagyon köszi a véleményeket.
-
-
Én is köszönöm a linket, ez alapján a Xiaomi Mi BT Gold vs. Tronsmart Element Mega összevetésben a TEM nyert, igaz kb 50%-kal drágább, de a hangja is ennyivel jobbnak tűnt...
(közép-dobozhang vs. több mély/magas, levegősebb, hi-fi-s nem jó értelemben, de een a szinten inkább erre van igény(em))
Még annyi, hogy a TEM csak TWS (2 TEM együttes használata) esetén sztereó vagy a 2x20W is jelez valami alap sztereó hangot? A Xiaomi az sztereó helyből, úgy tudom...
(Az is világos, hogy mindegy ekkora hangszoró távolság esetén, csak kíváncsiskodom) -
válasz
tigipuf #6404 üzenetére
70Ft??? Gondolom ez változni fog, pre-order... vagy nem?
Amúgy Amazon Alexa Input kihangosításhoz Xiaomi Mi BT Gold (US) vagy Tronsmart Element Mega ajánlott ?
(akkuidő, vízállóság, stb nem számít, fix beltéri kihangosítás állandó áramellátással)
Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest