Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Nyilvan nem tolem fugg, csak mig a gyartok velemenye egybecseng az enyemmel, csak neked van problemad a merettel
Szerencsere boven talalsz magadnak egermozit is a piacon, az SD merete pont jo. Amit te keresel inkabb a mobiltelefon kategoria meretben. A handheld kategoria meg koszoni szepen jol van benne az SD-vel nem kell ujra kitalalnod. -
Crus
addikt
Nekem minden is volt, de a Game Gear az elemzabálás miatt nyilván kimaradt és arra se vágytunk a túlzó méretei miatt. A kisebb konzolokat rendszeresen hordtam magammal és szó szerint bárhol ahol várni kellett, csak előkaptam farzsebből, vagy kabátzsebből és mehetett a játék. Még Ngage-t is használtam és a ronda, de finom volt akkor rá az igaz. Ma már nyilván vállalhatatlan.
Nyilván készséggel elhiszem, hogy igény van a péklapátokra is, hiszen a "PC"-s handheld piac cirka 5m eladott gépet tud felmutatni, de ez szinte alig releváns a 155m-s kisebb NSW mellett.
-
Crus
addikt
válasz
xandrush0831
üzenetére
Nem. Az NSW is éppen csak elfogadható, de a deck zavaróan nagyobb és több, mint 2x nehezebb.

-
cami][us
őstag
Volt DS-em is és szinte sehova se vittem magammal. Hogy őszinte legyek túl kicsi is volt és ezzel nem lehettem egyedül, mivel kijött az XL is.
A megfelelő tartóban az SD sokkal kisebb, mint egy lapos. Nyaralásra egyszer elvittem, de utána inkább otthon hagytam, mert nem nagyon akartam kijönni a szállodai szobából, úgy meg nem sok értelme van a nyaralásnak.
-
Crus
addikt
válasz
xandrush0831
üzenetére
#13 "már a NSW mérete is éppen az elviselhetőség határán volt"
-
Crus
addikt
A handheld nem azt jelenti, hogy Reggie0 a PH-ról elővesz akár egy laptopot és azon játszik repülés közben... persze azt is tarthatod a kezedben, sőt akár egy olajoshordót is.
A handheld továbbra egy kisebb, a kézben könnyen tartható, szinte bárhol elővehető eszköz. Persze, persze a gyártó handheldnek hívja, hiszen el kell neki adni, úgy meg mégse hirdetheti, hogy itt az új lezsibbasztó péklapátunk. Nem mintha a SD hatalmas siker lenne, kb. 4.5m eladott példánynál járhatnak a kisebb NSW-ből meg 155m körül.
Valójában pedig ez volt a handheld, csak aztán elgurult a gyógyszer a gyártók jó részénél.

-
xandrush0831
aktív tag
NSW mire tokba kerül (bár annyi eszük nem volt, hogy adjanak a hordozható eszköz mellé), meg csapsz hozzá egy HoriPad-et hogy ne menjen ki 10 perc alatt az összes vér a kezedből a nagyon ergonomikus design miatt, kb pont akkora pakk mint egy Deck. Az is ugyanúgy elfoglalta a hátizsákom teljes alsó részét, amikor vittem munkába.
-
Reggie0
félisten
Hogyne kapnam elo, csak azzal szoktam repulni, mar >100000 km-t elutazgattam vele es nem volt vele semmi problema. Sot meg powerbankot is szoktam vinni melle. Az 5-8 oras atszallasokat is ezzel elem tul, de joparszor kaptam mar elo airside transfer buszon is, amikor sokat allt.
A handheld nem azt jelenti, hogy "Crus a PH-rol" is kepes hasznalni. Valoszinuleg a "Pfeifer Zeliska .600 Nitro Express"-t sem tudnad, de attol meg az is kezilofegyver.
-
Crus
addikt
Mesélj... milyen sportban verjelek el?
(Sakk és úszás nem ér.
)Ettől függetlenül a SD egy retek handheldnek*... már a NSW mérete is éppen az elviselhetőség határán volt, de ott legalább volt annyi eszük, hogy tettek rá gyárilag kitámasztót.
*Egy igazi handheldet előkapsz egy tömegközlekedési eszközön, orvosi váróban és tolod rajta. A SD-t nem kapod elő sehol. Nálunk a gyerek használja, 99.9%-ban dokkolva... amiből a gyári szintén egy retek (gyakran nem adott képet a kijelzőre), le is cseréltem egy Sandbergre, azzal most jó.
Alig várom, hogy az SD2 még nagyobb legyen, hozzá bundleben állítólag egy targoncát is adnak majd.
-
YellowFlash
aktív tag
Tervben van, de ha jól rémlik, azt nyilatkozták még év elején, vagy tavaly, hogy meg akarják várni a következő top chipet, ami nem csak 20-30-40%-kal lenne erősebb a mostaninál. Szóval ha kijön egy dupla vagy tripla erős chip, akkor arra terveznek egy új kiadást. Ha tippelnem kéne, akkor 2027 előtt ne nagyon várd.
-
kilua
senior tag
Pedig de. Amikor megjelent a deck nem volt olyan játék ami ne futott volna játszhatóan. Aztán eltelt 4 év.
Különben engem sem érdekel egy-két játéknál több a 2020as reformok évekből, azok nélkül meg jól elvagyok én is, mondjuk deckem nincs csak régi PCm (magát a steamet pár bannolt visual novel miatt mondjuk nem használom de ez csak egy dolog)
-
xandrush0831
aktív tag
Végre.
Nem is értem, hogy eddig ez miért nem volt. Állandóan töltőre dugva, lehúzott fényerővel szedtem le a nagyobb cuccokat. -
Dester31
tag
Na végre, már mióta várom...
-
cami][us
őstag
Volt rá Decky plugin, de nyílván jobb egy beépített megoldás.
-
solasola
csendes tag
Jó, jó, de mikor lesz Steam Deck 2 ?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerencsere boven talalsz magadnak egermozit is a piacon, az SD merete pont jo. Amit te keresel inkabb a mobiltelefon kategoria meretben. A handheld kategoria meg koszoni szepen jol van benne az SD-vel nem kell ujra kitalalnod.
(Sakk és úszás nem ér.
)