Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
gtamate2 #7333 üzenetére
Üdv!
Jó a téma én is hasonló dolgokon gondolkoztamTronsmart Mega hangja engem se elégitett ki, valahogy nem jó. Szerintem fél kilós méretbe számomra a jelenlegi Charge 2+ hozta minőségre idáig a legtöbbet. Remek hangja van szerinten, én se akartam túl hatalmas hangszórót.
Bár Dockin D fine-t még fekete pénteken lehet berendeltem próbaként, csak hát igen nem kis darab és kb 2 kg igy azért a hordozhatóság nem olyan egyszerü. Szerintem is fontos a hordozhatóság, és ez a 500-1000 gramm közötti kategória.
Még a Dockin D fine/JBL Xtreme is hordozható, de már nem olyan könnyen. Méret/súly alapján.Anker + oluv szerint a JBL Charge 4-et és Sony SRS XB32-őt is simán lenyomja. Szóval azzal biztos elégedett leszel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Jövedelem
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztalos klub
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- Mafia: The Old Country teszt
- BestBuy topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest