- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Max1mus #7131 üzenetére
Egy hallom alkatrész dobozból lett összerakva. De azt garantálom neked ez nem hosszú távra lett tervezve az hot biztos... Ha élettartalomra fogadnom kéne azonos körülmények között melyik megy többet a Tronsmart T6 valahogy jobban rá berném bizni az életem. Charge 2/T6 mind kettőt láttam/raktam össze. És valahogy a JBL nem olyan nagy dúr mint a márka alapján.
Pulse 2 szétszedése meg egy rémálom, mindenhol takonyágyúval beragasztva még véletlen se lehessen összerakni javitani. Még valami fekete trugymo is volt, utána vissza dobtam a dobozva szenvedjen vele a franc
Szóval csak mert JBL, na meg mert tulajdonomban van még a véleményem le irom róla. A hangja jobb mint a Tronsmartnak, de ahogy elnéztem főként ez azért van mert a Driverek jobbak/jobb minőségüek. Szélesebb tartományba képesek a hangot leadni. De a T6 után amit egyedi EQualizer beállitással használtan, közel se olyan nagy durranás a JBL.
Még a Charge 2 előnye hogy nem bonyolult és javitható. Mondjuk akkut lehet benne cserélni stb, de a Bass tesztes dolgokra allergiás teljes hangerőn low Freqvency módba, bár erre mindegyik legyártott JBL-re érvényes.
Youtube is tele van videókkal, hogy kinozzák ilyesmikkel. ( De hát örülnek mert nagyott mozog a passziv membrán)A T6-ot elég sokat használtam, ejtettem le és nyomtam max hangerőn stb mondhatom róla birja a strapát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest