Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Nordik
üzenetére
" ... 55 colos Bluetooth nélküli ... " – akkor a Go 3-at, hogyan használtad vele?

A GO 3-nál – így látatlanba – szerintem jobb lenne az Uboom L.#19756 Aprósólyom
Ez a W-King D320 kapható itthon? Te hallottál már ilyet? Az Ali-s ár kb. 1,5× az Uboom L-nek (és erre van rendes gar.)
Én ezzel a W-King-el hasonlóan vagyok, mint a Tronsmart-al. Jól szóló hangszórót még nem igazán hallottam tőlük, leszámítva a b@**ó X20-at.#19747 yabba
A 10e Ft felejtős, de még a 20e is. A Soundcore oldalán viszont mostanában akadnak elég jó refurbished ajánlatok. Pl. most ez a Motion+ 45.64 €-ért. -
carl18
addikt
Ahogy neked kényelmes, de ha a készülék rendelkezik alapzajjal akkor telefonon hangerőt kimaxolod, és magán a hangszórón szabályzód a hangerőt. Én így tudtam kiküszöbölni az alapzaj problémát alacsony hangerőn esetén már zavaró volt.
A többi nem számít mivel van rá garancia, és egyik használati utasítás se tiltja nem használhatod max hangerőn stb. Szóval ameddig van rá garancia "Küldjed neki bátya"
A többi már a gyártó feladata garanciába cserélni/Javítani. -
Akron99
aktív tag
Tracer Rave, Tracer Champion?
(#6284) carl18
A T6 beleordibálja a szoba csendjébe a státusz állapotait vagy ettől diszkrétebb?
Herótom van azoktól a megoldásoktól amik totál hangosan ordibálják, ha párosodásra készek
vagy amikor összekapcsolódtak, be- és kikapcsolnak, stb... 
-
carl18
addikt
Hát teljes hangerőn torzít, a T6-ot ejtettem le párszor hiába sérülékeny az alján a membrán elég nehéz megsérteni azt a részt. Kis Equalizerrel ha személyre szabod és visszaveszed a mélyet elég jó úgy a hangja.
Nem egy prémium termék de ezen az áron nem is szabad ezt elvárni. Ha adott árért akarod a legjobbat, akkor divoom onbeat 500.(#6282) Ati1979
Hát nem tudom szerintem mindegyik elég vastagon árazott ebbe a márkába. Számít mennyire van rá szükséged? vagy csak próbából akarod megvenni? Egyik miniriget se halottam így nem tudom nyilatkozni melyiknek lehet jobb a hangja stb. Nyilván ami méretbe és súlyba is nagyobb valamivel biztos jobbat szól.Ha kompakt kütyü kell nagy hangerővel akkor biztos jó vétel az új minirig, de az árát is megkérik érte

Számomra nem éri meg
De ezt is embere válogatja. -
Fuvaros
senior tag
Alapvetően abból indulj ki szerintem, hogy a jó mély hanghoz nagy méret és súly dukál.
A kinézett terméked kb 600gr amiről azt írták, hogy nagyobb hangerőn doboz hangja van.
Tehát a fizikára hagyatkozz mindenképp, aztán elmenni meghallgatni és dönteni, kell-e olyan áron.
Fontos, hogy a mély sugárzó minnél nagyobb legyen és nagyobb térfogata a doboznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB fekete garanciával
- Iphone 13 128gb Midnight 81% + töltő + füles + tok
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) (GL) (Bontatlan)
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A többi már a gyártó feladata garanciába cserélni/Javítani.
vagy amikor összekapcsolódtak, be- és kikapcsolnak, stb...