Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 - alap
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Üdv! Mikor nekem meg lett a Sima Tronsmart T6 én is hasonlóan csalodtam. Persze ezért az árért, és ebből a méretből nem is szabad túl sokat várni.
Haveromnak ilyen T6 plus van, szombaton arról szólt a zene és lehet kicsit jobb mint a sima T6 de akkor sincs jó hangja. Vagyis nekem nem kéne ha arról volna szó, ha jobbat akarsz kerti party akkor nagyobb ligába kell lépni.
A Harman Onyx studió 3-4 ami Kertben is tud hangosan zenélni, esetleg a Dockin D Fine is elég hangos. Holnap megjön szóval tudok róla részletesen beszámolni, elég sok tényező van egy hangszórónál amit szemügyre kell venni.
Onyx studio 3 hálozatról 60 wattot tud, már csináltunk vele kültéri bulit. Azt bátran meren ajánlani, tuti nem hagy cserben. Az Akkuja egyetlen hátrány 2600 mah, de tény remekül szól és elég mélyre megy egy adott hangerőig.
Onyx Studio 4 3000 mah akkut kapot szóval egy kicsit ugradeltek rajta.
Esetleg aki merész házilag bővitheti az akkumulátort.Esetleg ird meg milyen árkategóriába keressel hangszórót, 20E alatt magyar rendelésből egyik legjobb a Divoom onbeat 500 2ND. Személyesen volt a birtokomba, nagyon ráver a tronsmartra. Talán a DOSS SOUND XL egyik super vétel, ha kicsit hifisebb hangzás kell akkor jól jön az aktiv mélynyomó a hangszóróba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest