- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Üdv! Mikor nekem meg lett a Sima Tronsmart T6 én is hasonlóan csalodtam. Persze ezért az árért, és ebből a méretből nem is szabad túl sokat várni.
Haveromnak ilyen T6 plus van, szombaton arról szólt a zene és lehet kicsit jobb mint a sima T6 de akkor sincs jó hangja. Vagyis nekem nem kéne ha arról volna szó, ha jobbat akarsz kerti party akkor nagyobb ligába kell lépni.
A Harman Onyx studió 3-4 ami Kertben is tud hangosan zenélni, esetleg a Dockin D Fine is elég hangos. Holnap megjön szóval tudok róla részletesen beszámolni, elég sok tényező van egy hangszórónál amit szemügyre kell venni.
Onyx studio 3 hálozatról 60 wattot tud, már csináltunk vele kültéri bulit. Azt bátran meren ajánlani, tuti nem hagy cserben. Az Akkuja egyetlen hátrány 2600 mah, de tény remekül szól és elég mélyre megy egy adott hangerőig.
Onyx Studio 4 3000 mah akkut kapot szóval egy kicsit ugradeltek rajta.
Esetleg aki merész házilag bővitheti az akkumulátort.Esetleg ird meg milyen árkategóriába keressel hangszórót, 20E alatt magyar rendelésből egyik legjobb a Divoom onbeat 500 2ND. Személyesen volt a birtokomba, nagyon ráver a tronsmartra. Talán a DOSS SOUND XL egyik super vétel, ha kicsit hifisebb hangzás kell akkor jól jön az aktiv mélynyomó a hangszóróba.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RX 6700XT 12GB
- ÚJ ! TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 Di III-A VC VDX SONY-E APSC
- Evga Geforce 3080 10g XC3 - 6 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest