Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Na rég irtam ide én is
Bocs egy időre eltüntem.Oluv oldalán egy új hordozható hangszóró tünt fel amit elég jó 520 gramm, 60 euro és jobb választás mint a tronsmart. Earfun Uboom, hozza a Tribit szintjét tudtommal szóval hangzásra biztos jó.
Körülnéztem a piacon, úgy látszik nem igazán jött a Dockin D fine ellen kihivó. Azóta se jött jobb termék tőle a saját 2 kilós kategóriájába. A másik mikor egyszer teszteltem oluv csinálta a tesztet, durva hogy 2db Dockin D fine + milyen hangzást nyújt, közel azonos hangerőt produkált mint egy JBL Boombox.
Néha-néha bejön egy új jó ár-érték arányú termék a piacra, bár sajnos inkább ebből van kevés.
Egy haverom Charge 3 hangszóróját hallottam, annak viszont nagyon jó hangja volt. Azon élményt zenét hallgatni, a Tronsmart Zajkeltésnek botfülü embereknek jó. De valahogy nem az igazi XD
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen egeret válasszak?
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Bocs egy időre eltüntem.