Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Breki

veterán

válasz gtamate2 #7335 üzenetére

Egyáltalán nem monstrum.

Persze a fizikát nem lehet meghazudtolni, egy kis müanyag hangszóró sosem fog így szólni ebben tényleg van minőségi anyag.

Akinek hátizsákban hordható vizálló kis kütyü kell és hajlamos hangban kompromisszumra aláírom, hogy nem ez a legjobb választás.

Ez arra van ha pl egy kertben akarunk egy nagyobb bulit rendezni vagy akár kisebb rendezvényen ahol jó a mozgathatóság, de kell a megfelelő kraft is.

• carl18

addikt

válasz gtamate2 #7335 üzenetére

Hát unokaöcsém Sony SRS X11 tulajdonos, és szerintem valami undoritoan rossz a hangja. Volt egy Sony SRS 300-am ami mondjuk elég jól szólt, volt basszus is de valahogy még se volt a igazi. A basszus is inkább kopogos volt mint sem mély, az újabb Sonyokat meg még boltba próbáltam ki egytől egyig.

Sony SRS XB30-31 és társait, jónak jó, de nem olyan nagy durok amúgy.

Még 2 éve volt szerencsém a Dockin D fine-t a A Sony SRS 300-al össze mérni.
    Bár szerintem még ha érdekes dizájnal is, tesóm Onyx Studio 3 hangszórója egyik legjobb. Tudtommal az már elveri a Dockin D fine-t, olyan jó mély hangjai vannak egy adott hangerőn az Onyx 3-nak hogy még néha én is pislogok hol a mély láda.
    Csak hát a kör alakja miatt ezt táskába nem igazán lehet rakni, meg az akkuja is kicsi egyetlen 2600 mah 3,6 voltos litium cellája van.

Úgy kiváncsi lennék mit szól a Dockin az Onyx 3 ellen :D
    Oké a Dockin nagy de elég jó a hangja, amúgy is az Xtreme ellen jött ki. D fine/Xtreme-n kivül nem sokat ismerek akik ebbe a ligába játszanak.

Új hozzászólás Aktív témák