- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen GPS-t vegyek?
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- One mobilszolgáltatások
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Üdv!
Bocs hogy belevágok, most látom amazon.es spanyolról rendeltem. Eun belül vna most láttam este tegnap 11 órakor UPS Futárszolgálatnál azt irja vámkezelésen vesz részt a csomag.
Amazonról rendeltem,Ströer a gyártó vagy mi. Akkor még erre rá kell nekem is valami fizetnem? Úgy már nem jó vétel.....Csak tudtommal eun belül vám és áfamentes amazonzól a termék vásárlása. Persze adott érték határig de akkor is.
-
Ati1979
veterán
A denont vedd. Szerintem messze a legjobb az arkategorijaban. Azert vettem a miniriget mert jobban hordozhato. Nekem 2-3. Bts hangfal lesz.
Ha denon felett akarnek hangminoseg akkor a vifa helsinkit ajanlanam. Viszont az joval dragabb. Azalatt szerintem nincs parja. Lehet ez egy kicsit eros de akkor is tartom a velemenyem
A denon sztereo es nagyon vagany hifis hangja van. Igen jol sikertult darab. -
carl18
addikt
Sajnos egy részt vannak fizikai határok,másrészt egy olcsó kinai gyártó nem készit minőségi hangzást. Szerintem a JBL Kilőve mert valóban túlárazott, amik jó ár-érték arányt képviselnek piacon legjobb vételek.
Earfun uboom, Anker Soundcore Motion, Dockin D fine. 50E alatt mindegyik ezekből mindegyik jó vétel. Már fent irtam a lehetőségeket, bár szerintem ha jobb hangzást akarsz ankkor Motion+ a minimum ami neked kellhet.
Ultimate Ears MegaBoom 3 is szerintem is inkább Hype, túlárazott nem hiszem jobbat szól mint a motion+. -
Zizi123
senior tag
JBL????
Barmelyiket veszed minimum duplajaba kerul, es igazan nem vagy elore 1 JBL Flip 3-al. A kihangositast felejtsd el. De ugy altalaban a JBL-t is, mert bar nem rosszak, de annyiert nem is jo vetelek.
"Ultimate Ears MegaBoom 3" ???
Az mar 50eFt+ os kategoria...
Ha mar van ra ennyi penzed, akkor tenyleg kar volt 1 Tronsmart-al kezdeni. Ebbol mar lehet jot venni. Az utolso hozzaszolasokban is volt tobb tipusrol is szo, ebben arkategoriaban. -
carl18
addikt
Üdv! Mikor nekem meg lett a Sima Tronsmart T6 én is hasonlóan csalodtam. Persze ezért az árért, és ebből a méretből nem is szabad túl sokat várni.
Haveromnak ilyen T6 plus van, szombaton arról szólt a zene és lehet kicsit jobb mint a sima T6 de akkor sincs jó hangja. Vagyis nekem nem kéne ha arról volna szó, ha jobbat akarsz kerti party akkor nagyobb ligába kell lépni.
A Harman Onyx studió 3-4 ami Kertben is tud hangosan zenélni, esetleg a Dockin D Fine is elég hangos. Holnap megjön szóval tudok róla részletesen beszámolni, elég sok tényező van egy hangszórónál amit szemügyre kell venni.
Onyx studio 3 hálozatról 60 wattot tud, már csináltunk vele kültéri bulit. Azt bátran meren ajánlani, tuti nem hagy cserben. Az Akkuja egyetlen hátrány 2600 mah, de tény remekül szól és elég mélyre megy egy adott hangerőig.
Onyx Studio 4 3000 mah akkut kapot szóval egy kicsit ugradeltek rajta.
Esetleg aki merész házilag bővitheti az akkumulátort.Esetleg ird meg milyen árkategóriába keressel hangszórót, 20E alatt magyar rendelésből egyik legjobb a Divoom onbeat 500 2ND. Személyesen volt a birtokomba, nagyon ráver a tronsmartra. Talán a DOSS SOUND XL egyik super vétel, ha kicsit hifisebb hangzás kell akkor jól jön az aktiv mélynyomó a hangszóróba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest