- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akron99
aktív tag
válasz
ribarszki #6349 üzenetére
Durván 80eFt alatt egy hordozható rendszer sem hozza azt az igazán jó dinamika tartományt. Ennek feléért ki lehet alakítani egy elfogadhatóan jó nem hordozható (vagy félig hordozható) rendszer.
Hordozhatóban pedig nincs is értelme a hifi minőségnek (ez már csak az én véleményem). -
Akron99
aktív tag
Arra jó amire te szeretnéd
Nagy hangereje van. Nálam az a "baj", hogy a normál hifi hangrendszerhez szoktam. Az ilyen méretű dobozok nem tudják azt a hangterjedelmet és teltséget vissza adni.
Nálam az íróasztalon van. Munka közben megy a háttérzene. Nekem a mélyek fakók, kopogósak. Videók alapján nagyobb hangerőn jön elő rendesen a basszus, de én leginkább csak halkan hallgatom. Kis hangerőnél a közép tartományból is elvesznek részek.
A neve alapján valószínűleg rave vagy techno esetén jönnek elő a képességei.
Jazz vagy elektronikus zene esetén egész élvezhető. Filmeknél is kiváló. Heavy metál esetén viszont gyengén teljesít - van egyáltalán a heavy metálhoz megfelelő hangrendszer? :-) -
Pop zene esetében pedig olyan átlagos, jellegtelen (nekem).Az összeszerelése, anyagminőség rendben van. Vízállónak írják, de ez gyanús. Szerintem csak csepp álló. Fürdőszobába bátran be lehet vinni, vagy a harmatos fűbe letenni. De medencébe már ne vidd
Összességében az árkategóriájában szerintem jó. -
Akron99
aktív tag
Tracer Rave, Tracer Champion?
(#6284) carl18
A T6 beleordibálja a szoba csendjébe a státusz állapotait vagy ettől diszkrétebb?
Herótom van azoktól a megoldásoktól amik totál hangosan ordibálják, ha párosodásra készekvagy amikor összekapcsolódtak, be- és kikapcsolnak, stb...
-
Akron99
aktív tag
Kétszer 30-ról beszélünk
Magyar nem akciós beszerzés esetén pedig úgy kétszer 80-ról.
Pl. egy Edifier Studio R2730DB -at vagy Edifier R1700BT -t megkapsz 50-ért (csak egy példa).
Ezért beszélek felárról. 50 és 150 között van különbség (hazai árak esetén). Azért kérdezek, hogy eltudjam dönteni, hogy számomra megérné-e ez a különbség. -
Akron99
aktív tag
A GGMM sztereó rendszere megéri azt a 150-200 eFt-ot? Mi ennek a létjogosultsága? Mi szól mellette?
A multiroom funkció esetén talán megértem.
De egy sztereó rendszer esetén számomra nehezen védhető meg ez a döntés.
Egy ennek negyedébe kerülő sztereo aktív hangfalpár is jobb hangzásban (pl. Edifier). Vagy legalább ugyan ott van. Miért kell négyszer többet költeni rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- Subaru topik
- Windows 7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged