Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sagem MyX-8
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akron99
aktív tag
válasz
ribarszki
üzenetére
Durván 80eFt alatt egy hordozható rendszer sem hozza azt az igazán jó dinamika tartományt. Ennek feléért ki lehet alakítani egy elfogadhatóan jó nem hordozható (vagy félig hordozható) rendszer.
Hordozhatóban pedig nincs is értelme a hifi minőségnek (ez már csak az én véleményem). -
Akron99
aktív tag
Arra jó amire te szeretnéd
Nagy hangereje van. Nálam az a "baj", hogy a normál hifi hangrendszerhez szoktam. Az ilyen méretű dobozok nem tudják azt a hangterjedelmet és teltséget vissza adni.Nálam az íróasztalon van. Munka közben megy a háttérzene. Nekem a mélyek fakók, kopogósak. Videók alapján nagyobb hangerőn jön elő rendesen a basszus, de én leginkább csak halkan hallgatom. Kis hangerőnél a közép tartományból is elvesznek részek.
A neve alapján valószínűleg rave vagy techno esetén jönnek elő a képességei.
Jazz vagy elektronikus zene esetén egész élvezhető. Filmeknél is kiváló. Heavy metál esetén viszont gyengén teljesít - van egyáltalán a heavy metálhoz megfelelő hangrendszer? :-) -
Pop zene esetében pedig olyan átlagos, jellegtelen (nekem).Az összeszerelése, anyagminőség rendben van. Vízállónak írják, de ez gyanús. Szerintem csak csepp álló. Fürdőszobába bátran be lehet vinni, vagy a harmatos fűbe letenni. De medencébe már ne vidd

Összességében az árkategóriájában szerintem jó. -
Akron99
aktív tag
Tracer Rave, Tracer Champion?
(#6284) carl18
A T6 beleordibálja a szoba csendjébe a státusz állapotait vagy ettől diszkrétebb?
Herótom van azoktól a megoldásoktól amik totál hangosan ordibálják, ha párosodásra készek
vagy amikor összekapcsolódtak, be- és kikapcsolnak, stb... 
-
Akron99
aktív tag
Kétszer 30-ról beszélünk
Magyar nem akciós beszerzés esetén pedig úgy kétszer 80-ról.
Pl. egy Edifier Studio R2730DB -at vagy Edifier R1700BT -t megkapsz 50-ért (csak egy példa).
Ezért beszélek felárról. 50 és 150 között van különbség (hazai árak esetén). Azért kérdezek, hogy eltudjam dönteni, hogy számomra megérné-e ez a különbség. -
Akron99
aktív tag
A GGMM sztereó rendszere megéri azt a 150-200 eFt-ot? Mi ennek a létjogosultsága? Mi szól mellette?
A multiroom funkció esetén talán megértem.
De egy sztereó rendszer esetén számomra nehezen védhető meg ez a döntés.
Egy ennek negyedébe kerülő sztereo aktív hangfalpár is jobb hangzásban (pl. Edifier). Vagy legalább ugyan ott van. Miért kell négyszer többet költeni rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- További aktív témák...
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Thrustmaster T-GT II bázis - Thrustmaster Sparco P310 - Thrustmaster T3PM pedál - Playseat Evolution
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nagy hangereje van. Nálam az a "baj", hogy a normál hifi hangrendszerhez szoktam. Az ilyen méretű dobozok nem tudják azt a hangterjedelmet és teltséget vissza adni.
vagy amikor összekapcsolódtak, be- és kikapcsolnak, stb...