- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Járókeret #6233 üzenetére
De nyugodtan hallgass akkor a szívedre akkor. Esetleg írtam 3000-4000 FT körül lehet hozzá vásárolni bővitett garanciát.
akkor már 2 évig fixre van egy hangszóród
Ha megunnod utána még mindig el tudod adni. Ha ilyen keveset használnád akkor nem hiszem hogy paráznod kéne.
Csak hát a fiatalabb generáció aki masszívabb használatot élvezni, max hangerő jó sok basszussal.
Most annyira nem éri meg ráparázni ha nagyon tetszik vedd meg nyugodtanMás felől egész jó áron lehet még a JBL Logó miatt is őket eladni.
Az extra garancia a gyári garancia lejárata után lép életbe.
+1 év 1 663 Ft +2 év 3 279 Ft +3 év 4 887 Ft
Egyik webshopon most olvastam
Szerintem ezek alapján ha a Charge 3 felé húzz a szíved megérheti a plusz befektetést.
-
carl18
addikt
válasz
Járókeret #6228 üzenetére
Esetleg gari időn belül használod és aztán eladód. Van rá 1 év garancia, használod 10 hónapot aztán meg elpaszolod. Vagy vásárolni rá bővített garanciát, tény valóban jó hangja van. Szerintem is a JBL Hangszóróknak valamivel jobb a hangja mint a Sonyknak. Csak igen a megbízhatóságban volna hova fejlődniük ha már ilyen árakkal dolgoznak.
Más felől a Charge 3 emlékeim szerint lassan 4 éve van piacon, szóval lehet némelyik modelnek az akkuja elfáradva. Azt olvastam a JBL Xtreme ára azért 180 euro amazonon, azért akciózták le mert az akkuja döglödik és nem akarták venni. Így akcióval csábították a vevőket, sajnos ez elmondható elég sok termékről.
Egyszer itt union belül akartak egy olyan kitalálni hogy a vevő jobban legyen tájékozott hogy a gyártó a dobozán tüntesse fel a termék várható élet tartalmát.
De például ami lett véve Onyx 3 tesómnak, az még mai napig hűen végző dolgát és mindennap használva van egész nap szinte. Persze nem maxon, de kicsi kompakt és nagyon jól szól. Eleinte én is folyton meglepődtem milyen mélyhangokat tol ki magából..:
Azért megnézném hogy az a bluetooth hangszórók közül melyik nyerne az élet tartalom vizsgálat során...
-
Jarod1
veterán
válasz
Járókeret #6223 üzenetére
Charge 3 al sok az akksi baj, már kint van a charge4
Kihangosítóként is funkcionál, ha kocsiban használnád.nem csodálom hogy nem tudsz dönteni mindenki gyárt már Bt hangszórót már lassan ikea is,
nagy a választék. Médiába ugorj be és ott kipróbálgathatsz a kitett hangszórókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged