- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung SmartTag2 teszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Járókeret #6233 üzenetére
De nyugodtan hallgass akkor a szívedre akkor. Esetleg írtam 3000-4000 FT körül lehet hozzá vásárolni bővitett garanciát.
akkor már 2 évig fixre van egy hangszóród
Ha megunnod utána még mindig el tudod adni. Ha ilyen keveset használnád akkor nem hiszem hogy paráznod kéne.
Csak hát a fiatalabb generáció aki masszívabb használatot élvezni, max hangerő jó sok basszussal.
Most annyira nem éri meg ráparázni ha nagyon tetszik vedd meg nyugodtanMás felől egész jó áron lehet még a JBL Logó miatt is őket eladni.
Az extra garancia a gyári garancia lejárata után lép életbe.
+1 év 1 663 Ft +2 év 3 279 Ft +3 év 4 887 Ft
Egyik webshopon most olvastam
Szerintem ezek alapján ha a Charge 3 felé húzz a szíved megérheti a plusz befektetést.
-
carl18
addikt
válasz
Járókeret #6228 üzenetére
Esetleg gari időn belül használod és aztán eladód. Van rá 1 év garancia, használod 10 hónapot aztán meg elpaszolod. Vagy vásárolni rá bővített garanciát, tény valóban jó hangja van. Szerintem is a JBL Hangszóróknak valamivel jobb a hangja mint a Sonyknak. Csak igen a megbízhatóságban volna hova fejlődniük ha már ilyen árakkal dolgoznak.
Más felől a Charge 3 emlékeim szerint lassan 4 éve van piacon, szóval lehet némelyik modelnek az akkuja elfáradva. Azt olvastam a JBL Xtreme ára azért 180 euro amazonon, azért akciózták le mert az akkuja döglödik és nem akarták venni. Így akcióval csábították a vevőket, sajnos ez elmondható elég sok termékről.
Egyszer itt union belül akartak egy olyan kitalálni hogy a vevő jobban legyen tájékozott hogy a gyártó a dobozán tüntesse fel a termék várható élet tartalmát.
De például ami lett véve Onyx 3 tesómnak, az még mai napig hűen végző dolgát és mindennap használva van egész nap szinte. Persze nem maxon, de kicsi kompakt és nagyon jól szól. Eleinte én is folyton meglepődtem milyen mélyhangokat tol ki magából..:
Azért megnézném hogy az a bluetooth hangszórók közül melyik nyerne az élet tartalom vizsgálat során...
-
Jarod1
veterán
válasz
Járókeret #6223 üzenetére
Charge 3 al sok az akksi baj, már kint van a charge4
Kihangosítóként is funkcionál, ha kocsiban használnád.nem csodálom hogy nem tudsz dönteni mindenki gyárt már Bt hangszórót már lassan ikea is,
nagy a választék. Médiába ugorj be és ott kipróbálgathatsz a kitett hangszórókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Azonnali játékos kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest