- VoLTE/VoWiFi
- iGO Primo
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigipuf
senior tag
válasz
PeACeY26 #6465 üzenetére
Doss Soundbox XL ára azért inkább 20 rugó mint 17,figyelembe véve a kb.300 ft-os dollár árfolyamot,meg a spanyol vásárlásnál a szállítási díjat.Persze szerintem még annyiért is jó vétel .Kis pénzért meg ez is jó vétel:[tec+geo].Ennyiért teljesen korrekt, meg lehet nézni amazonos árát.
-
tigipuf
senior tag
Azért én mindenképpen szeretnék majd egy ilyen tronsmartot letesztelni.Nekem ez a termosz dizájn a legszimpatikusabb amúgy is.Képek szerint a hangszórók sem olyanok mint a sima T6-ban.Előzetes adatok szerint (ha valósak
),akksi idő jobb,bluetooth egység is talán.Nem beszélve arról,hogy végre bele tudták tenni azt a fránya sd kártya olvasót ami nekem fontos szempont.Soha nem értettem,hogy nagy márkák miért nem hajlandóak azt a fránya sd slotot belerakni a cuccaikba,(érdekes módon 12 dolcsis kínai fm zsebrádiónál belefért az árba).A beépített EQ,még ha csak bassz állításra jó is mindenképpen új funkció.
-
tigipuf
senior tag
Na erre a tronsmart-ra azért kíváncsi leszek[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Micro Four Thirds
- Építő/felújító topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos cigaretta 🔞
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- iGO Primo
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest