- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigipuf
senior tag
válasz
PeACeY26 #6465 üzenetére
Doss Soundbox XL ára azért inkább 20 rugó mint 17,figyelembe véve a kb.300 ft-os dollár árfolyamot,meg a spanyol vásárlásnál a szállítási díjat.Persze szerintem még annyiért is jó vétel .Kis pénzért meg ez is jó vétel:[tec+geo].Ennyiért teljesen korrekt, meg lehet nézni amazonos árát.
-
tigipuf
senior tag
Azért én mindenképpen szeretnék majd egy ilyen tronsmartot letesztelni.Nekem ez a termosz dizájn a legszimpatikusabb amúgy is.Képek szerint a hangszórók sem olyanok mint a sima T6-ban.Előzetes adatok szerint (ha valósak
),akksi idő jobb,bluetooth egység is talán.Nem beszélve arról,hogy végre bele tudták tenni azt a fránya sd kártya olvasót ami nekem fontos szempont.Soha nem értettem,hogy nagy márkák miért nem hajlandóak azt a fránya sd slotot belerakni a cuccaikba,(érdekes módon 12 dolcsis kínai fm zsebrádiónál belefért az árba).A beépített EQ,még ha csak bassz állításra jó is mindenképpen új funkció.
-
tigipuf
senior tag
Na erre a tronsmart-ra azért kíváncsi leszek[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest