Új hozzászólás Aktív témák
-
djfantom
tag
Boltban csak nem árúlnak bóvlit.
Minden alap gyári beállításon ment.Én úgy igazán komoly mélyt ilyen kis Bluetooth hangfaltól nem várok meg nem is nagyon tapasztaltam.Talán a Jbl boombox amire azt mondanám,hogx elég jó vagy a Harman Kardon Go + Play.A Dockin D Fine-t sajnos még csak videón láttam.De tetszik.Szívesen meghalgatnám élőben is. Meg ha jó áron egyszer hozzájutnék beruháznék rá.Szimpibb mint a jbl-ek. Ha már tényleg komoly mélyről van szó.Minnél nagyobb a hangfal és minnél nagyobba hangszóró átmérőlye és minnél alacsonyabb frekire megy és minnél nagyobb az érzékenysége a hangszorónak annál mélyebbet fog szólni,De ez már inkább PA már mint Bluetooth hangfal.
A mágnesméretről és a lengéscsévékről meg a kosár felépítéséről anyagáról nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest