Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Ezt is olvastam az arukeresőn a véleményeknél, hogy két verzió van belőle. Az a baj, hogy honnan tudom melyiket veszem?Ezért inkább a mega kilőve. Az equalizeres beállítás jó de az csak az adott zenelejátszón tudod állítani és én inkább közvetlenül youtube-ról szeretek zenét hallgatni és ott nincs equalizeres állítási lehetőség. Vannak a play áruházban olyan equalizer alkalmazások ami maga a droid hangját lehet állítani (mindegy milyen alkalmazással hallgatsz zenét) de ott meg ha tolok egy kis magasat nagyon csökken a hangerő (nem értem miért) . Szimpatikusabb nekem a t6 mint a mega amúgy de azért még nézelődök mik vannak kb ilyen áron. A jbl flip 3 azért jóval drágább már.
Xiaomi square box-hoz (első verzió szerintem) képest azért jobban szól? Az van nekem és bár nem rossz de alapból bizony tompán szól (kevés a magas) és az zavar. Vlc-vel jól be lehet lőni a hangzást de youtube-ról ugye nem. Szerintem ez a fajta van nekem link
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Hardcore café
- Autós topik
- BestBuy topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest